Colectia de toamna-iarna 2005 (250)
Raspunsuri - Pagina 9
felicia74 spune:
Ne inscriem si noi in carantina, Ilinca face de azi dimineata 37-37,6 maxim. Nu i-am dat nimic pana acum, vreau sa vad cum evolueaza.
Acum e mai vioaie.
Din pacate, adio saptamana aceasta gradi
Atat de mare e diferenta intre temperatura masurata in fundic si cea axiala? Eu parca stiam ca difera doar juma de gradi.
Cat despre reteta minune ptr imunizare, eu nu mai cred nimic. Cand e sa cada organismul, greu se mai reface. Dar ceva ptr intarire trebuie dat, ca doar nu o sa ma bazez ca prin boli se va cali. Se va cali... sau nu
, va capata tot soiul de sensibilitati.
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
meems spune:
Roxi
Eu sunt un pic mai bine, dupa 3 zile de febra azi in sfarsit m-a lasat. Inca tusesc si sunt ft slabita. De azi-noapte a preluat Rianna si febra, si tusea. Starea ei de spirit e ft buna, e vioaie, se joaca prin casa... sa vedem cum evolueaza lucrurile.
maria_alexia spune:
Hello! Sanatate multa majoritatii bolnavioare.
Cu masurarea temperaturii eu stiam asa: daca iei ca baza cea axiala, cea orala e +0.3 iar cea in fundic +0.5 grade. Cred ca asa scrie si in instructiunile termometrelor. Iar cand administrezi tratamentul trebuie sa iei ca referinta temperatura axiala.
Iar cu coptul castanelor, chiar ca e complicata reteta lui Noki
: eu le fac o taietura simpla si le pun la cuptor (tapetez tava cu folie de aluminiu, pentru protectie) vreo 30 de min, pana cand sunt gata, pe gustate. Se poate si mai simplu? (varianta cu trantit castanele in cuptor am incercat-o, dar... au cam explodat
).
Eu una ma indoiesc puternic ca poti face un copil sa nu mai raceasca DELOC, cu oricate vaccinuri ori scheme de tratament l-ai indopa. Esentialul e sa aiba resurse sa lupte cu boala (mai mult sau mai putin instalata), sa nu faca complicatii si sa nu boleasca incontinuu incat sa ajunga chiar praf. Cel putin asta zic eu acum, la rece, caci atunci cand sunt copiii bolnavi imi vine sa le dau si mama medicamentelor numai sa scapam odata
.
Noki_Lara spune:
Hip hip uraaaaaaaaaa! 

Declaram in mod oficial deschis sezonul de aniversari! 
Sa curga sampania, sa vina tortul ca timp de 2 luni si jumatate avem muuulti micuti de sarbatorit!
Dupa care spunem tai-tai "scutecelor" si ne mutam la next level.
Asa ca Roxi draga, ai onoarea sa deschizi petrecerea, motiv pentru care iti tragem o uratura-muratura pe masura: sa-ti traiasca Lexy cea scumpa, sa fie o norocoasa, o iubita si-o rasfatata a sortii! Sa fie sanatoasa, sa se linisteasca pe zi ce trece
si sa isi iubeasca familionul ei drag pana la adaaaaanci batraneti! Iar tie iti urez sa ai parte de cat mai multe bucurii din partea copilasilor tai minunati!
Poze cu noi
1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
There are no shortcuts to happiness!
meems spune:
Lexi dulce, La Multi Ani fericiti, sa fi mereu inconjurata de afectiune, sa nu simti ce-i greul, sa incanti si sa fi fericita!!
Roxi
Sa-ti traiasca printesa!
ioana_77 spune:
Nu-mi vine sa cred ca au inceput aniversarile
Lexi, La Multi Ani sanatosi, fericiti, plini de bucurii si de nazbatii alaturi de fratiorul tau drag
Roxi - felicitari, felicitari, felicitari, felicitari- pentru cei patru ani ai minunatei printese!
Sanatate maxima la toata lumea!
coralia76 spune:
[red]La multi ani Alexia[/red]!!
Roxi sa/ti traiasca copii,sa fie sanatosi si norocosi!
Au inceput aniversqarile de 4 ani...mai da chiar avem copii mari!![]()
Azi maine avem emotii cu prima zi de scoala.
Ma duc ca plange Cristian...
lavi02 spune:
Alexia frumoasa si pe viitor cuminte
, La multi ani! sa cresti mare, sanatoasa si sa te bucuri de o viata minunata! 
Maria,
| Citat: |
| Eu una ma indoiesc puternic ca poti face un copil sa nu mai raceasca DELOC, cu oricate vaccinuri ori scheme de tratament l-ai indopa. Esentialul e sa aiba resurse sa lupte cu boala (mai mult sau mai putin instalata), sa nu faca complicatii si sa nu boleasca incontinuu incat sa ajunga chiar praf. Cel putin asta zic eu acum, la rece, caci atunci cand sunt copiii bolnavi imi vine sa le dau si mama medicamentelor numai sa scapam odata . |
De acord cu tine!
Roxi, la 39.2 la sub-brat paracetamolul chiar are efect.
OK cu cartile.
Ale mele fete s-au cam reparat.
Castane se mai pot face si fierte in apa, necrestate. Fierte se fac pentru piure, ies mai moi decat coapte dar eu niciodata n-am reusit sa fac piure

camelia_daniela spune:
Neatza!
LA MULTI ANI, ALEXIA!!!

Sa cresti mare sanatoasa si sa ai parte numai de bucurii, impliniri si iubire!
Roxi, sa-ti traiasca micile minuni si sa-ti aduca numai bucurii! 
Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)
Cresc si iar cresc ... !
“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)
My Creative World
Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!