Colectia de toamna-iarna 2005 (250)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Mitzo, of, bietul Tzitzi! N-o fi si la voi o amigdalita? Te-ai uitat la el in gat? Ieri dimineata cand m-a uitat la Sarah in gat avea un punctulet-doua (nu le-am interpretat ca fiind amigdalita), dar pe seara doctorul a declarat clar boala, post-palparea pe dinafara a ganglionilorr, urecii si apoi dupa ce s-a uitat si-n gat si a vazut o mini-gasca de puncte albe, pe care le-am admirat si eu dupa ce a plecat doctorul si mi-a fost clar ca s-au inmultit fata de dimineata.Oricum, nu e asa de plina d epuroi ca data trecuta, dar nici febra nu a fost atat de mare ca la boala de acum un an. Singura chestie in comun a fost febra care nu ceda decat f greu si dupa 3 ore de la antitermic era la loc.

Dordia- la multi ani pentru acum cateva zile, sa fii fericita si iubita alaturi de gasca ta de baieti!

Poze cu noi 1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

There are no shortcuts to happiness!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coralia76 spune:

Neatza,

Am dus/o pe andreea la gradi,era de dimineatza tot un cantec si/o veselie ca azi e ziua cu dansuri..abia asteapta..as da/o in fiecare zi undeva sa danseze ca vad ca pana acum e cea mai mare dintre pasiuni ...in afara de poezii...dar astea se pare ca au trecut pe locul 2 de cand cu dansatul...

Lavi..thx de aprecieri...sunt, e adevarat, si momente faine cu 2 copii..sa ii vezi cum se prind ei in joaca amandoi...dar si zile cand nu mai stii cum sa te imparti...la noi se intampla mai ales seara cand Andreea vrea sa stau cu ea sa coloreze ,sa ne jucam de/a ascunsul ,iar pe bebe trebuie sa pape si sa/l adorm...e si maica/mea cu mine..asta e marele noroc..dar seara e obosita si ea saraca...
Ina te cred cand zici ca vrei o zi doar pentru tine...am inceput sa simt si eu acelasi lucru...m/as refugia pe un varf de munte uneori...si nu au trecut decat 5 luni si ceva de cand sunt acasa...
Maria...noutati de la voi?Cu aparatul de aerosoli ai facut ceva?
Nokisanatate bufnitei,bine ca nu face febra mare..ca amigdalita pultacee de obicei se lasa cu temoperaturi nu gluma...

Am pus cateva poze in contul comun mai recente.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Coralia ce frumusel e Cristian ce ochisori albastri are!
Andreea e si ea o frumu' si vad ca e in plin sindrom de recent frate mai mare - sta in carucior.
Acum e greu la voi ca unul are program bebelusesc iar celalalt program de copil mare. Dar peste 1 an, doi, asa va deveni mai usor pentru ca vor fi amandoi "mari".

Dordia la multi ani si multa sanatate tatalui tau!
Si unchiul meu s-a operat anul trecut de by-pass la inima, recuperarea a fost grea. Cateva luni s-a simtit foarte bine apoi din pacate i s-a infundat, doctorii nu au reusit sa-l desfunde si altul nu-i mai fac ca e riscant la el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Neata

Mama ce de bolnaviori pe aici . Le uram Insanatosire grabnica!

Miruna e ok, Slava Domnului, nu muceste, nu nimic...ceea ce ma face sa ma felicit din nou pt ca i-am facut Prevenarul, coincidenta sau nu, asta e al doilea an de cand i l-am facut si nu mi-a mai fost racita deloc. Doar cate o zi doua de febra, cand cu rosu in gat, in rest, nimic. Pt imunitate nu-i dau decat ursuleti cu echinaceea, anul trecut ne-a mers super bine cu ei, limonada zilnic si catina cu miere cate 1 lingurita pe zi. Pana acu functioneaza.

De aseara avem si noi caldura

Ina sa stapanesti sanatoasa si fara peripetii noua masinuta! Epilatul cu laser auzisem ca nu-i mare scaparaciune, nu te scapa de tot de parul nedorit si mai costa si o tona de bani. Dar date concrete nu am. Eu raman fidela epilatorului

Barbatul meu pleaca joi in Delta...IAR...

Ma duc la treburi...pupici si sa auzim de bine!

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani , Turcia 2009
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

UNIQUE BIJOUX

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

SI noi suntem pe drumul cel bun, Maria adik. Nu a mai facut febra de aseara. Ma gandesc ca poate joi o trimit la gradi.

Ina, sa stapaniti sanatosi masinuta si garajul cu haina noua Multa sanatate si voua!

Madau, depinde de organism. Iaca si Maria e cu Prevenarul la activ si tot o mai face lata cateodata. De saptamana viitoare ii dau si eu echinaceea, la recomandarea dr. Al meu tanjeste dupa o partida de pescuit in Delta, dar e cam departe de noi si cam costa.

Mihaelutat, unii copii reactioneaza mai bine la Nurofen. Vezi ca au aparut si supozitoare, ca sa nu-i afecteze stomacul. SI Maria a avut o seara cu 39 constant, bagat novocalmin in fund si degeaba, i-am prestat o baie si o impachetare si i-am scazut-o un pic. sanatate maxima.

Coralia, sa te bucuri de momentele astea de fericire. Cand o creste Cristi si va vedea Andrea ca e concurent serios la jucarii sa te tii frate de arbitraj

Dap, la mine cea mai mare problema este sa le gasesc activitati in comun. In momentul in care se plictisesc deja intervin certurile.

Sanatate multa la colectia napastuita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Ioana pt vestile bune!
Mitza, Buluci insanatosire grabnica!

Ale mele s-au jucat super aseara, fiecare a facut cate un teatru de papusi pt cealalta care era spectatoare (bineinteles din cel al Nataliei nu s-a inteles mare lucru dar intentia conteaza), apoi Silvia a facut "lectii" cu Nati, o sa vedeti pe masura ce cresc e tot mai frumos si usor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Da, mai, Lavi, dar sunt amandoua fete, au aceleasi preferinte, inclinatii, etc. Sau ma rog, in mare.
dar cum impaci o fata si un baiat? SI-asa G "ne face scandal" cand ii punem agarafe in par si il dam cu ruj de jucarie, pe care oricum se bat amandoi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

ma bucur sa aud si vesti bune despre piticei, va doresc sa va faceti bine repejor
fetelor, voi masurati temperatura axial, nu?
ma gandeam la ce valori ati spus, lavinia si noki, si 37,1 inseamna 38, 38,2 inseamna 39. si deja la peste 39 nu mai au efect nurofenul si panadolul, noki de ce ai spus ca este "culmea" tratamentul la 4 ore?
Sa stiti ca prospanul nu este homeopat, ca parca asa a scris cineva. Chiar contine sorbitol, un aditiv nu tocmai sanatos.

inuta draga mea, de multe ori m-am gandit la tine si m-am mobilizat vazand ca tu poti deci tebuie si eu . Si eu gandesc la fel ca si tine ca in afara de strans dupa copiii, gatit, spalat, curatenie nu mai am timp de nimic. Si matei este nu mamos ci super mamos, nu sta fara mine o clipa..non stop trebuie sa ma pupe, sa ma joc cu el, este gelos pe sora -sa , nici la wc nu pot sa merg fara sa vina si el. Si eu fac anumite lucruri cu el in brate, insa nu ma mai tin puterile si prefer ca toata treaba sa o fac cand doarme.
Sanatate multa . a inceput bobitza sa o imite pe rachel?al meu este super haios cum imita dupa alexia
La mine este taman invers cu mancarea, alexia nu se mai opreste si matei nu doreste nimic .
Tu i-ai facut ceva analize rachelinei, sa nu aiba ceva viermisori!
despre epilare nu stiu ce sa iti spun . sa stapanesti sanatoasa masinuta fara evenimente

ioana

mitza sanatate multa

lavi tare fain povesteti tu . daca nu se face cald, ne vedem pe 1 noimebrie

meemsy, cum te mai simti? sa te faci bine.

noki nu stiu cum are norocul sarah de da numai peste amigdalite / ma bucur ca sunteti pe drumul de reparare
4 Zile zici? sa iti aduc aminte ca iti doreai inca un bb?

diana, al multi multi ani!

catalina ce mai faceti? cum este bia la gradi?

alina mult succes sa iti iasa bine planurile si cu jobul si cu vacanta ce a mai invatat la scoala miss? am vazut desenul facut de ea

In alta ordine de idei m-am intalnit aseara cu corap, care arata super cool .
fetelor vreau si eu reteta de facut castane, am cumparat si eu cateva cu gandul la voi MUltumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

da da ioana, sa vezi ce mare fan gentute este matei
hi hi...si mihai facea la fel cand ii puneam clame in par lui matei, noroc ca acum este tuns f scurt
cu certitudine fetele se joaca altfel decat baietii, ai mei se bat mereu pe jucarii, alexia este capul rautatii ..dar si matei vine din urma si ii trage niste muscaturi de nu se vede.
Dar este frumos sa ii vezi cum se joaca impreuna in momentele de "liniste" si zic eu mult mai usor cand sunt 2 pentru ca nu se mai plictisesc asa repede.

mda....castane va rog, reteta de castane

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Roxi, temperatura e cea masurata la axila, nu in fundic.
Castanele- reteta fff dificila: se ia o tigaie mai naspa, se pune la foc, in ea se pun castanele anterior crestate in forma de cruce (eu le crestez pe 2 parti opuse). Si se asteapta sa s efaca. undeva in jur de 40 de minute, pe-acolo.Si eu o sa fac mai tarziu.

Poze cu noi 1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

There are no shortcuts to happiness!

Mergi la inceput