Colectia de toamna-iarna 2005 (250)
Raspunsuri - Pagina 7
Noki_Lara spune:
Diagnostic pus de mediccul venit acasa: amigdalita pultacee bilaterala. Nu-i de mirare ca biata bufnita nu papa nimic.
Ospamox si antitermice. Febra nu face mare, undeva in jur de 38, dar la 3-4 ore de la antitermic creste iar.
Maine stau iarasi acasa cu ea, noroc ca am o sefa de nota un milion care din experienta proprie stie cum e cu plod bolnav.![]()
Bulucel- eu una lesin numai citind diagnosticul.
Sanatate multa lui Simon si sa dea DD sa nu fie niciun efect nedorit pe termen lung!
Alinus- bandita de fii-ta sa se ia de mana cu Sarah care asta seara se jelea de numa'(anti adiministrarea medicamentului pe care-l ura la acea ora - ca ulterior cerea supliment
) ca vezi Doamne...ii e somn si sa o culc in secunda aia. Dupa care (la 10 minute dupa ce i-am dat medicamentul) apare spasita si marturiseste stratagema anti-medicament: "mami, mie nu mi-e somn deloc,io vroiam sa nu-mi dai siropul!!!!"

.
Lavi- in iuresul treburilor nu am auzit telefonu' care era pe silent. Abia amu am vazut tzarul de la tine. Ce fac fetele? Amu e prea traziu sa te mai sun.
Ai stat tu azi cu ele? Maine ce program artistic ai? Io trebe sa tin bufnita toata saptamana acasa. Abia de luni are liber la colectivitate. De miercuri o preia Flori, insa.
Poze cu noi
1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
There are no shortcuts to happiness!
ioana_77 spune:
Hop si noi veniti de la dr. La plamani nu are nimic, mai avem voie sa facem febra maine. Un pomelnic de buline, pufuri, supozitoare, aerosoli. am aflat ca au aparut supozitoarele de Nurofen, ne-a si dat asa ceva, ca luam destule pe gura si suplinim pe partea cealalta cu antitermicele![]()
Buluci, auleo ce turnura urata au luat-o lucrurile la voi! Sanatate maxima!
Noki, vai de gatul Sarahlinei! Pupam sa treaca buba!
Sanatate maxima la mari si mici!
anda77 spune:
ar trebui sa scriem undeva inainte sa intre cineva aici, pe titlul topicului nostru de exmplu, sub :colectia de toamna iarna..": CARANTINA. sa stie lumea ca se ia. declar colectia lovita in proportie de 80 la suta de diverse boli marsave
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
Noki_Lara spune:
Cu unanimitate de voturi se aproba noua titulatura a colectiei.

Poze cu noi
1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Ina869 spune:
Sanatate colectiei, refacere rapida! 
Of, Tania, cite belele! iti doresc un happy-end cit mai curind.
Meemsy, vazut poze cu Riannuca, frumoasa si cocheta, ca de obicei.
Roxi
,multam' de intrebare, sintem binisor.
Avem un Bobby racit-mucios, care nu poate sa respire noaptea,pe care G il plimba cu masina la 4 am ca sa-l adoarma. cred ca sora-sa ii aduce virusi de la scoala si ii paseaza, darnica cum este. Norocul nostru ca ea - bat in lemn! - nu are nimic in afara de mucit de cca trei saptamani ( cind R este bolnava, toata casa sufera. daca are 38 febra, este jale, daca Bobby are 40 febra, este tot numai un zimbet si-o floare, nici nu stii ca-i bolnav).
Noi ne tratam "loco" cu picaturi in nasuc cu apa salina si suc de porto, la d-rita nu mai merg fiindca nu ne prescrie absolut nimic daca febra nu atinge 40-41- dupa cca 3-4 zile de tylenol. trist sa-ti vezi copiii in agonie si sa petreci nopti albe asteptind o imbunatatire care nu stii niciodata cind o sa apara. norocul nostru ca se intimpla rar, stim la ce sa ne asteptam si ce masuri sa luam. nici macar nu mai intru in panica cind vad temperatura foarte mare, la gradul asta de "acceptare" am ajuns. cind avem de-a face si cu tuse mai agresiva insa, insist sa-i controleze la plamami.
In rest, mi-am schimbat masina, - deja cea veche facuse trei ani si cum iernile pe-aici sint grele, e' musai sa ai o masina buna -, bucurie mare. in ziua cind mi-a adus-o G acasa , i-a sarit o piatra pe parbriz in timp ce conducea pe autostrada si mi-a zgariat-o nasol, asa ca s-a dus naibii toata veselia. pina la urma trebuie sa platim noi schimbarea parbrizului, daca mergem prin asigurare ne usuca mai tarziu.
G s-a apucat sa refaca garajul , l-a izolat, l-a aranjat, mai are de vopsit si pus etajere, tot ce era depozitat pina acum in garaj troneaza prin subsolul casei pina va fi gata totul, usile comandate ne sosesc de abia in vreo doua saptamani, deci mai mai avem de suportat praf, mizerie, of, de abia astept sa termine.
Rachie este bine, ii place la scoala, balet, muzica ( Doamne -ajuta, s-o tina naravul tot asa!). ma ingrijoreaza ca nu prea mai are pofta de mancare, devine pe zi ce trece tot mai mofturoasa, sper sa fie doar o faza trecatoare, frate-su , in schimba, maninca orice, nu s-ar opri.
Roxi, de multe ori ma gandesc la tine - fiindca avem copii cu varste apropiate- Bobby este un mamos si ar sta in brate mereu in timp ce gatesc, daca vreau sa incalzesc ceva el imi inchide microwave-ul, 'ma ajuta" , cu o mana toc zarzavatul si cu alta il tin in brate, tu cum te descurci cu Matei, reusesti sa-ti faci din treburi?
uneori am impresia ca nu fac altceva decit string lucruri de prin casa, gatesc, fac curat, le dau copiilor sa pape, ii culc. ma simt ca un robot. 
Apropo, Lavi, ca tot imi recomandai sa go for it! si sa-mi iau zilele alea bonus de la consort ( nu as putea veci, poate cind vor creste mai maricei voi putea sa stau citeva zile fara ei, pina atunci nu au nici o sansa); cadoul pe care l-as dori pentru ziua mea sau cu ocazia "zilei indragostitilor" sau cu ocazia zilei onomastice sau chiar poate imi inventez eu vreo zi pe care s-o sarbatoresc asa, de la mine putere, ca zau ca as merita; ar fi o zi intreaga cocotata in varful patului, fara sa fiu deranjata de nimeni.
Am inceput sa-l duc si pe Bobby la activitati, prima data a reactionat ca o maimuta scoasa din jungla care vede pentru prima data civilizatie. de cite ori il duc el are treaba cu manerele usilor, cu deschis/inchis usi, absolut nici o legatura cu programele care se desfasoara acolo, sint singura mamica care alearga dupa copil ( si sint multe pe-acolo). Cind o duceam pe Rachie-bebelusa urla cit o tineau puterile fiindca vroia sa doarma, acum Bobby alearga ca un disperat, familia noastra trebuie musai sa se faca remarcata prin ceva, altfel nu ne simtim bine. Eu il voi duce in continuare, pina (sper)il voi civiliza.
Intentionez sa scap de par in mai multe parti ale corpului cu ajutorul laserului; a incercat cineva asa ceva? in prezent folosesc ceara calda si sint gata ptr o schimbare.
am intrebat citeva amice si parerile sint impartite; unele spun ca parul va creste la loc si este o pierdere de timp/bani, altele spun ca se merita fiindca intr-adevar, parul creste la loc dar foarte rar si putin vizibil. Mi-e frica, sincer, fiindca nu stii unde dai si unde crapa, daca aud peste ani ca si aceste proceduri sint de fapt foarte periculoase, asa cum a fost cazul cu bronzatul artificial ( am fost sceptica si nu am incercat niciodata) s-a napustit multimea ca-i safe si cind colo s-a constatat ca de fapt nu-i asa. am sunat si acasa ( in ro ) niste prietene d-rite , care mi-au spus ca si-au facut si ca-i ok, insa tot nu sint convinsa pe deplin.
este o vorba care, in momentul de fata, ni se potriveste ca o manusa; "pina o sa (ne) fie mai bine, o sa trecem prin muuuult rau".
cam atit despre noi, fereasca D-zeu de mai rau.
sa auzim numai de bine!
va pup.
Life is not the way it's supposed to be... It's the way it is.
The way we cope with it, is what makes the difference.
lavi02 spune:
Sunt la servici, am o tona de treaba, as raspunde fiecareia in parte dar nu pot. 
In primul rand insanatosire grabnica tuturor celor 80% bolnaviori si sa ramana sanatosi ceilalti 20%
Pe fete le-am dus azi la scoala, gradi. N-au mai facut febra, sper sa fie in regula. Zice Virgil ca batea vantul pe la gradi. Vantul virozei as zice.
Mortala Amalia cu bomboanele 
Coralia - mi-a placut tare mult cum descrii relatia dintre fracti
de aici incepe frumusetea de a avea 2+ copilasi.
Ina -
3 ani deja are masina? Imi amintesc cand ti-ai cumparat-o pe asta, ca a zis G ca daca deja trebuie reparata (cea veche) e cazul de una noua si tu te intrebai daca la fel va face si cu tine ![]()
Eu as face schimb cu tine, asa as sta vreo luna acasa sa ma ocup numai de copii & casa. Ce-i drept o luna, nu mai mult.
Roxi - sigur ca iti dau, ne putem vedea intr-un parc daca se fac bine fetele de tot. Cica de maine se face timp frumos.
O zi buna pe toate planurile! 
camelia_daniela spune:
Neata!!
Of, Bulucel, ce diagnostic!! Sanatate maxima lui Simon!!
Sanatate tuturor copilasilor bolnaviori! Sper sa auzim vesti bune cat mai curand!!
Lavi, si eu as vrea vreo luna asa de vacanta pentru copil si casa (si nu vreau in perioada sarbatorilor, ca atunci e zapaceala maaare!).
Feli, si eu sunt multumita de efectul schemei homeopate! O sa o urmam in continuare !!!
Super tar e Amalia cu bomboanele!!
Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)
Cresc si iar cresc ... !
“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)
My Creative World
Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!
Mihaelutat spune:
Ne alaturam trendului de bolnavi, de ieri seara fi-miu are febra, in jur de 39. am avut o noapte alba, nu reactioneaza la panadol, paracetamol sup sunt apa de ploaie, imi vine sa ma arunc in cap. Am luat aparat de aerosoli sper sa scapam de antibiotic. Din pacate vineri ii platisem o excursie cu gradi la ferma Animalelor daca o tine tot asa cred ca o ratam. Azi dimuneeata si-a manifestat pentru prima data regretul ca nu merge la gradi.
Ma duc sa imi bag cafea in vene.
Mita
dordia2000 spune:
Buna dimineatza,
Noi am fost aseara la dr....o idioata...dar m-am hotarat sa o schimb pentru ca...e varza. In afara de ascultat si uitat in gat nu le-a facut nik, desi in principal ma dusasem pt un control de rutina pentru Tudor. La 1.5 ani ma asteptam sa il controleze mai amanuntit. In sfarsit....sunt un pic raciti, deci mi-a dat 2 retete cu Aerius, Eurespal, Sumetrolim , humex si erdomed...cica sa am in casa. Deci....copii mei sunt relativ ok, asa ca tratamentul il constituie in aerosoli si ceva de tuse...si pic in nasuc.
Cam atat despre noi....
Felicia da asa e...am facut 33 ani pe 15. Multumesc mult de urari. Cat despre tata, e ok, pe tratament s regim iar pe 5 nov e programat la operatie de BY-Pass...si speram ca va fi bine. O sa fie greu cu recuperarea...dar avem incredere ca totul va fi ok. Sanatate multa Ilincai.
Buluci Offf prin ce treceti si voi. Multa sanatate va doresc.
Mai...dar vad ca toata colectia e bolnavioara...Doamne a venit prea brusc vremea rece si toti copilasii au racit. Multa sanatate e tot ce va pot dori.
Diana mamica de
www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de
Stefan-Cristian (14.11.2005)www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai
Noki_Lara spune:
Guten morgen!
A fost o noapte buna, fara treziri (decat pentru antibiotic). Febra nu mi-a mai facut de aseara. E clar ca reactioneaza bine la Ospamox, slava cerului. Amu ne uitam la Alba ca zapada.![]()
Io una vreau inapoi la serviciu, ca 4 zile de stat in casa pentru mine e muuult prea mult.
Sanatate multa si celorlalti bolnaviori!
Lavi, ce bine ca a fost un episod de boala asa de scurt!![]()
Inuta- sa amortizezi sanatoasa noua masinuta! Ce e, de criozitate? Stii ca io-s fana masinute.
Ce figuri sunt copilasii tai...asa-mi place cum povestesti de ei.
Poze cu noi
1 si 2
Varsta Sarah