Colectia de toamna-iarna 2005 (250)
Raspunsuri - Pagina 6

bb_alinus spune:
valeu dar numai bolnaviori, mi-e si frica sa mai deschid forumul....
Eu ma rog sa nu avem nimic saptamanile astea ca zau nu stiu cum fac.
Mai intai vacanta in care sper sa nu bolim, apoi cand ne intoarcem eu am 2 saptamani de iad cu niste conferinte in care se voteaza bugetul pe anul viitor si o sa fie nebunie pe aici, basca colega mea cu experienta si-a tras una bucata vacanta de 2 saptamani fix in periaoda asta...Si o sa fie tare usor sa o contactez, ca pleaca doar pana in Fiji .
Cat despre imunizare, eu nu prea i-am dat nimic special pana acum, adica ba da, niste ursuleti cu vitamine si minerale, in rest nimic.
Oricum missa nu vrea sa accepte nimic.
Taniuk sanatate maxima, ce mai trageti si voi! Si bafta multa pe 23!
Faza:
De dimineatza, cand sa iesim din casa isi aduce aminte miss ca nu mergem la scoala - ca e vacanta - ci la after school. Si pune-te pe bocete, mie imi vine ideea disperata sa ii bag sub ochi o cutiutza ( mica, mica) de smarties. Minune, s-a calmat brusc - deh, e raritate chestia asta cu oferitul de bomboane. Si deci, in masina missa manca de zor smarties si numai ce o aud:
-Auzi maman, stii ca chinezii cred ca smarties sunt foarte bune pt sanatate?
Ei voila, nu stiam...

corap spune:
Ile, si eu am abonament la CMU, de asemenea si pediatru la CMU care mi-a spus ca mai bine nu le fac la ei. in functie de analiza imi gaseste si cate o alternativa.
Chestia e ca si altora le-au iesit rezultatele la analiza "cam contradictorii" asa ca as exclude locatia ca fiind "de baza" la analize. (ca sa nu mai adaug o experienta traumatizanta la recoltat sange la cmu kids... dar la cmu unirea au mana usoara :)
c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais
07.05.07
margele, margelute si chestiute
MARGELUTE NOI_NOUTE DE TOAMNA

mara95 spune:
Coralia, la multe lunite lui Cristian!
Cristina mh, ma intereseaza concursurile bineinteles, problema e ca nu am timp sa ma ocup mai mult de Flavi, dar voi incerca.Nu am citit in intregime site-ul, dar promit ca o fac.Tinem legatura!Tocmai mi s-a zis de la gradi despre flavi ca e un copil asa de buuun si istet,de-s cu capul in nori de fericire de azi dimineata!
lavi, pentru paine folosesti faina din comert?
Sanatate prichindeilor si mai ales sa nu aveti probleme deosebite!

roxisialexia spune:
Sanatate multa copilasilor bolnaviori .
e clar cum a venit vremea rece cum s-a deschis sezonul imbolnavirilor, noi abia ce am iesit dintr-o viroza si ma rog la DD sa nu dam in alta. azi la gradi era un frig ingrozitor, ne-a spus educatoarea sa ii lasam cu pulovere pe ei.
Cica a venit si la noi agentul termic, abia de sunt calai caloriferele, mi-e frig ...mi-e frig.
cornelia si eu abonament pentru pitici la cmu, cum se numeste pediatrul copiilor? Abia ce i-am facut analize alexiei la cmu, ca doar dam bani lunar acolo si nu imi vine sa ma duc in alta parte. NU au laborator bun sau cum? Suna-ma cand poti ( ai facut rost de juma de para
?)
noki ai fost le medic cu sarah?
lavi, poti sa imi imprumuti si mie ceva de ana gavalda?
Sanatate multa tuturor !

corap spune:
:) nu dau numele pediatrului pe forum, din motive lesne de inteles :)
eu am si varianta alternativa de abonament medsana. dar in general mi-a recomandat laboratoare din spitale specializate.
n-am facut rost de para, incerc sa gasesc alt fruct, ca pere nu gasesc neam.
c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais
07.05.07
margele, margelute si chestiute
MARGELUTE NOI_NOUTE DE TOAMNA

dordia2000 spune:
Hallo fetelor...
Roxi Stefan e la grupa mica 1 la d-na Saita Emilia. E ok, azi a fost chiar zambaretz cand l-am lasat...deci suntem pe drumul cel bun.
Lavi si ai mei au avut un episod din asta cu febra si voma...dar a trecut in max 2 zile dupa care au navalit mucii si tusea. La Tudor dupa ce a trecut l-a intors si acuma e infundat bine si tuseste. Amandoi sunt pe Oscilo si eurespal si aerius si nurofen....Azi mergem la dr sa ne asculte.
Fetelor...multa sanatate copiilor bolnaviori...ca tare aiurea e cand nu sunt in forma.
Roxi la voi a dat drumul la caldura? Sper ca si la noi doar stau cateva blocuri mai incolo.... Si noua ne-a zis sa ii lasam cu pulovere pe ei....dar Stefan avea maieu si o bluza de trening grosutza. Mai avea o vestuta in rucsacel...si sper sa nu il intoarca raceala ca abia ce i-a trecut.
Gata ca ma pregatesc sa plec acas si apoi sa merg la dr. la 18.45.
Va poop si multa sanatate Colectiei!
Diana mamica de

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai

miri__b spune:
hello
fi-miu inca doarme de pranz, dar pana sa vina de la gradi nu avea nici o febra.
ce-i drept nici nu a mai fost pe acolo de marti.
sanatate multa la pitici si mamici.

Buluci spune:
Noi nu am scapat de spitalizare
Am stat 7 zile pe antibiotic intravenos Axetine(cefuroxim), si 4 zile de cortizon(Dexametazona).Tuseste foarte rar acum, dar inca este rosu in gat asa ca ne-a mai dat 4 zile de cedax.Oare exista si antibiotic cu spectru mai larg decat cele doua??
Trebuie ferit de umezeala si clectivitate inca 7 zile.Am luat-o si eu de la el, asa ca ii beau eu porcaria aia de Klacid ca tot dadusem vreo 40 lei pe el.
Diagnosticul a fost Angina acuta si Pneumonie interstitiala.
Speram sa ne ajute Doamne Doamne sa nu ramanem cu sechele.
Si noi suntem suspecti de paraziti intestinali, am facut deja doua coproculturi si un coproparazitologic dar au iesit negative.Acum am aflat de o alta analiza care ar depista din prima Giardia : Antigen Giardia, se face la Synevo si costa 40 lei.
Astept sa scapam de antibiotic ca sa nu influenteze analiza.
Multa sanatate bolnaviorilor!

felicia74 spune:
buna!
Dordia nu a fost ziua ta pe 15? La multi ani! Cum se mai simte tatal tau, e ok?
Wow, ce de bolnaviori in colectie, va transmitem urarile noastre de insanatosire.
Noi suntem ok, nimic nou. Ilinca parca are mai putini muci si a mers la gradi fara intrerupere de vreo saptamana. Ce reusita
Maria_alexia Ilinca e cam asa: in urma tratamentului homeopat a facut o viroza usoara, cu 2 puseuri de temperatura (38,5 si 38,1) care a trecut intr-o zi.
In luna petrecuta la gradi a tusit ceva-ceva, dar a mucit cam continuu. Pana acum sunt extra-multumita. Oricum homeopata zisese ca nu are cum sa ne apere integral.
Sanzi, prietena ei, care a luat homeopate ocazional, fara schema, si a fost in colectivitate de la 2 ani (un an de cresa si unul de gradi), a facut saptamana trecuta o angina mai grava, cu temperatura care a scazut greu. A lipsit o saptamana de la gradi. Concluzia trage-o tu
Eu oricum as apela si la bronhovaxon. Prevenar nu, ca n-avem incredere in el, nu ca n-ar avea efecte pozitive, dar cele negative inca nu sunt bine stabilite. Parerea mea.
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

bb_alinus spune:
Mihaela uitasem sa zic de " La vie des autres", este un film exceptional, imi aduc aminte ca l- am vazut acum vreun an sau doi cam in aceeasi perioada cu Goodbye Lenin ( ambele germane). Si mi-am promis sa il mai revad dupa un timp dar deocamdata nu ma simt in stare. De altfel filmul a luat un Oscar acum vreo 2 ani cred. Emotionant, cred ca ai auzit, actorul principal a murit putin dupa lansare, de altfel stia ca va muri si era tare emotionat sa afle ca filmul a fost nominalizat la Oscar....
De curiozitate, care e filmul de pe 1 loc, ca am inteles ca asta e pe locul 2?
Bulucel sanatate maxima!
Pupam colectia sa se faca bine!