Colectia de toamna-iarna 2005 (250)
Raspunsuri - Pagina 5

ioana_77 spune:
La noi vestile nu-s tocmai bune. Febra scade greu, aseara am bagat o baie si o impachetare, ca nu scadea deloc sub 39 dupa supozitor cu novocalmin.
Azi avem programare la pediatra la 18, pana atunci D-zeu cu mila. Ea e ok, mananca, cand ii scade febra sare ca o capra.
Multumesc pt sfaturile legate de tuse. Ceaiul l-am servit cu lingurita, cu paiul in mod obisnuit, etc. Oricum tuseste mai rar, cred ca incepe sa-si faca efect Eurespalul.
Eu dupa patru zile de Paracetamol sinus sunt cu urechile infundate, imi simt f bine sinusurile. Nasul e suflat la ordinea zilei. Musai trebuie sa incep si eu o cura de imunizare, ma gandeam si eu la Bronho vaxom.
Lavi, parca tu ai zis ca ati incercat ceva naturist anul trecut? - adultii.
Tania, multi pupici de incurajare, chiar ma gandeam la voi zilele astea. Tin pumnii ca saptamana asta sa se finalizeze super si cu doctoratul si cu sanatatea copiilor
Meems, pupam fetele bolnavioare!
sanatate maxima la toata lumea!

lavi02 spune:
Corap sigur nu confunzi coprocultura cu coproparazitologicul?
La coprocultura proba trebuie pusa intr-un recipient cu gel, recipientul normal de analiza de urina nu e bun. Recipientul cu gel se procura de la laboratorul la care ii faci analiza, nu s egaseste la farmacie si il tii la frigider pana recoltezi. Eu proba recoltata am tinut-o pe balcon nu in frigider, pe vremea asta e OK si balconul
De preferat la V Babes, IOMC, laboratoare serioase.
Nataliei i-am facut la Romar ca era in zona si a iesit negativ. Nu stiu ce sa zic, sa-i cred sau nu mai bine faceam la un laborator mai serios dar nu aveam posibilitatea sa ajung pe moment.
--------
De la noi - cam bad news. Silvia a facut 39.2 de dimineata, ceea ce n-ar fi din cale afara de ingrijorator, se repeta scenariul de la Nati.
Nati a facut 37.1 aseara si azi dimineata dar azi dimineata a vomitat.
Sa vedem cum evolueaza in continuare.
Sanatate multa va dorim si voua!

ilenutza spune:
Neata,
imi pare rau sa aud de bolnavi... stiu cum e , si noi o tragem de vreo 2 saptamani!
vineri am fost eu la control pt ca ma durea in piept plus gatul si eram varza si am dat peste o dr care lucra si cu homeopate si avea si copii mici.
si mi-a dat pt copii - care tuseau ca magarii , fara ca sa ii vada- stodal granule si prospan.le-am dat alternativ, granule 3 buc in gura de vreo 3 ori ,plus 2,5 ml de prospan de 3 ori pe zi.am inceput vineri seara si ieri erau super bine, nu mai tusea decat un pic victor.am luat si eu si la fel, am scapat de tuse si dureri in gat fara antibiotic.Stiti ca tocmai ce terminaseram klacidul.A, si le-am mai dat influcil si tonsilotren.Si dupa cura asta de 3 zile sunt ca noi.Sunt super incantata.O sa le mai dau toata saptamana dar in doze mai mici.Inercati si voi.Treaba cu stodal granule si prospan o stia de la un coleg de-al ei care lucreaza numai cu homeopate si o incercase pe copii ei.
Lavi ms de sfat.Ei nu au mai luat asa antibiotic tare si nici eu nu mi-am dat seama - si nici dr nu mi-au spus nimic.
o saptamana buna si multa sanatate la toti!
Ile , mami de Victor ( 22 dec 2005) si Andrei ( 25 iulie 2007)

Morgano spune:
Sanatate bolnaviori pitici si mamici.
Hop si noi cu Iris sapt trecuta traheo-bronsita acuta, acum hop Ana cu angina.... deci n-am scapat de busheli si febre 39 cu caracteristice, impachetari, sostete cu otet, antibiotice. Si eu dupa ele, cu o raceala si nas curgator de 1 sapt nu-mi mai trece.
Anda, Lavi are dreptate, la copro e una, la parazitologic e alta. Si cum zice Corap, se strage kkt de 5 zile la frigider si apoi se duce la analiza, de preferat la un laborator de la Faculta de Veterinara, aia gasesc cel mai bine carcalacii.
Revin ca am ceva de lucru, mare minune....
Ripley, mami de Ana(10.11.2005) si Iris(10.10.2007)

corap spune:
Corect, ma apuc si eu sa scriu si scriu o prostie
Da, pentru coprocultura recipient cu gel (corect), doar ca poti sa-l achizitionezi si de la farmacie + frigider + ce-am mai zis. Ramane valabila chestia cu NU CMU. Lavi
Anda, sper sa nu ma injuri prea mult!
c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais
07.05.07
margele, margelute si chestiute
MARGELUTE NOI_NOUTE DE TOAMNA

camelia_daniela spune:
Neata!
SANATATE MULTA BOLNAVIORILOR!!! Tinem pumnii sa va puneti repede pe picioare!!
Ilenuta, Tonsilotren i-am dat si eu Dariei anul trecut si am fost multumita. Sanatate multa!
Tania, sanatate multa tuturor si bafta pe 23 !
Noi suntem bine in general. Am stat in casa tot week-endul si ne-am ocupat timpul cu diverse treburi marunte. Ieri dupa amiaza, dupa vreo ora de somn, a pictat mandra mea vreo 3-4 ore in continuu ... M-am bucurat ca nu s-a uitat la tv deloc! Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)
Cresc si iar cresc ... !
“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)
My Creative World
Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!

Noki_Lara spune:
Mneata!
Mai, da' chiar nu a mai ramas niciun copilas al colectiei neimbolavit?
Evident ca si noi trebe sa fim in trend, asa ca mi-a tras Sarah ieri seara un 38.3 si era ca o placinta de plostita. Noaptea asta tot cuptoras, de a trebuit sa-i alternez Nurofenul de aseara cu Panadol (la 4.30 noaptea). Care culmea... vorba ta, Lavi, a functionat bine si a scazut febra! Acu are o stare subfebrile sau cu febra mica. Azi stau eu cu ea acasa, dar e popandau si cu stare cam naspa. Nu ruseste slava cerului, de mucit, infim.
Sanatate infinita tuturor copilasilor bolnaviori!
Poze cu noi 1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
There are no shortcuts to happiness!

ilenutza spune:
Ce inseamna NU CMU?ca noi avme abonament acolo si le-am facut aolo toate analizele.
Cami multumim si voua multa sanatate!Al meu s-a uitat ieri 1, 5 h la desene dimineata dar dupa amiaza m-am tinut tare si nu le-am mai dat drumul.Le-am dat o carte cu plastilina de la teora pe care o lluasem mai de mult si am scapat.Azi sunt amandoi la gradi
Ile , mami de Victor ( 22 dec 2005) si Andrei ( 25 iulie 2007)

coralia76 spune:
Hello,
Mai..da multi bolnaviori in colectia noastra,pana acum am scapat..speram sa o ducem tot asa ..niste muci si ceva tuse au fost si pe la noi..dar fara febra si alte complicatii.Mi/e teama de Cristian ..ca andreea vad ca de vreun an a devenit mai rezistenta la viroze...dar deocamdata nu zicem hop pana nu trece iarna..asa ca om vedea ce va mai fi.
Tania bafta la doctorat !S/au strans multe pe capul vostru acum..si cu copii bolnaviori,salmonella asta de unde s/au procopsit cu ea? Au mancat ceva facut cu ou crud...eu stiam ca ouale pot avea asa ceva...sper sa nu ma insel...Sanatate sa va faceti repede bine!Si eu te intreb...ce medic minune exista la noi la urgente pediatrie
Lavisanatate fetitelor..septilin ii dau si eu Andreei de cand a inceput gradi...si i/a mers bine cu el..alte scheme de imunizare n/am prea folosit la ea...I/am mai dat intr/o vreme Imunobaby fara prea mult succes.
Azi piticul meu a facut 5 luni...are 8.2 kg..e inaltut cred ca se apropie de 70 de cm..e din ce in ce mai rasfatat..ar sta numai in brate daca se poate,rade nonstop la oricine il baga in seama ..Cel mai fain reactioneaza la Andreea,o urmareste cu privirea peste tot si o aude imediat cum intra in casa de la gradi se agita pana vine la el.