Pepenasi de iulie- august 2008 (150)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

Diana, asteptam vesti si mai bune

---------------------------------------

www.razvan-zainescu.eu/home/" target="_blank">SMS pentru o viata!

---------------------------------------
Marina & ANA SOFIA 05.08.08

Mami Marina - Gospodina

Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atb spune:

LA MULTI ANI Vladimir!!!
Diana, asteptam sa-ti primesti laptopul sa ne mai scrii! sa dea DD sa te intorci cat mai repede acasa!
Sunuleeee, azi-noapte m-am uitam vreo 30 de min la pozele din primul link (ca la al doilea n-am mai apucat ca era deja tarziu si azi de dimi am fost la cursuri), sunt absolut superbe pozele, era una cu un curcubeu suberb! Eu sunt absolut masca la poze din locuri de-astea, mie-mi plac tare mult emisiunile de pe Travel Channel si Discovery Travel&Living, cate frumuseti pot exista in lumea asta si noi suntem atat de marunti sa stim despre ele, d-apoi sa le mai si vedem... Ferice de voi, cei care aveti oportunitatea de a calatori, sa va dea DD posibilitatea sa vedeti toata lumea daca se poate, si sa faceti poze muuuulte, pentru noi cei de-acasa! Cred ca de erai langa mine cand vedeam pozele te-as fi innebunit cu intrebari de genul "aia ce-i", "aici ce faceti", "aia de ce-i asa" , stau si bibilesc si analizez tot ceea ce e nou si necunoscut pt mine. Si voi sunteti o familie absolut superba! cata iubire si implinire se vede pe chipurile voastre! jos palaria!
A, si sa nu uit, ca de-aia vroiam sa-ti scriu musai... dupa ce aseara ultimele imagini cu care m-am culcat au fost pozele voastre, ghici cine era azi-noapte in Mauritius cu voi impreuna? Toata noaptea numai asta am visat, deci... multumiri ca am reusit sa ajung si eu cumva acolo, ba chiar pe gratis! Nu ma intreba exact ce am visat ca nu mai stiu, eram si eu pe-acolo, in imaginile vazute la voi in poze, visele mele de obicei nu sunt coerente, dar stiu ca m-am trezit dimineata cu un zambet larg pe buze...
Nu ma pricep la filmulete decat la cele scurte de pe youtube, facute cu aparat foto si nu cu camera de filmat. Sper sa reusesti sa pui si filmulete!
Capri, spor la ceea ce faceti! sa folositi sanatosi achizitia si sa va aduca numeroase profituri!!!
Moni, multumesc! Sa stii ca nu am simtit mai repede sarcina asta, pe Nicholas l-am simtit la aproape 20s prima data, acum inca n-am simtit ceva concret, cateodata mai simt ceva pe-acolo dar f slab, inca nu-mi dau seama daca ceea ce simt e bebele sau matzele. Ca daca astept sa faca si a doua oara nu mai vrea. Eu sunt f bine, poate chiar mai bine decat la sarcina cu Nick desi nici atunci nu m-am plans, de pus pe mine inca n-am pus mai mult de 2 kg, insa am ramas cu 6 kg plus de la prima sarcina. Pupam flacaul harnicut, l-am vazut in poze, un adevarat ajutor pe langa mami, deci daca si la tine bb2 e tot baiat n-ai de ce sa iti faci probleme!
Na, nu mai stiu daca mai voiam sa scriu ceva, ma cam doare capul in seara asta, fug la nani.

Adriana 17+ si mamy de Nicholas Cristian 19.07.2008 (povestea nasterii)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Neata,

La multi ani Cami! Sa-ti dea Dumnezeu sanatate multa, fericire si implinire alaturi de comorile tale frumoase si de toti cei dragi! Si sa ramai mereu la fel de adolescenta superba!

Multumesc pt urari si pt ajutor, fete inimoase! Filmuletele sunt pe youtube, aia e usor dar am inteles si cu forumul. Adriana, esti o dulcica, ma bucur ca ai fost cu noi acolo; ti-ar fi placut intr-adevar! (p.s. vezi? si eu te-am visat pe tine, fara sa stiu ca e reciproc. Imi povesteai ca-ti doresti tare mult ca pe bb2 sa-l cheme Calin si sotul tau nu vrea, ca el vrea Radu :) )

Fetelor, va rog sa aveti grija de pepenasi si de voi; printre multii virusi care circula e si unul foarte agresiv care da un soi de laringite acutizate sau...asa ceva....e....

O duminica frumoasa va doresc!

Mamica unui MIRACOL
Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Buna dimineata! N-am mai intrat aseara, m-au lasat peste noapte fara perfuzie, doar cu branula si am adormit ca trantorul pana la 6, cand mi-au pus alta. Eram cam rupta de somn.
Ana, multumesc!

Dr mi-a zis azi ca analizele nu sunt prea bune, fibrinogenul e f mare si m-a trecut preventiv pe antibiotic, de aseara.
Maine repeta tot setul si vedem si pe bebe la eco.
In cazul in care se opreste sangerarea, mi-a zis ca in cateva zile ma lasa acasa, cu pastile si repaus total, dar sa am si bagajul pregatit pt. ca ma pot intoarce oricand.
Daca nu se opreste de tot o sa-mi fac veacul pe aici pana de Anul Nou (atunci fac 32 de sapt si poate interveni cu cezariana). Daca placenta va urca si bebe va fi suficient de puternic sa se nasca normal, imi va provoca nasterea.
Daca va fi totul ok il tinem pe bebe cat vrea el sa stea.

Astazi aniversam 6 ani de la casatorie...imi pare rau ca-i petrec asa...

Va pup!

Diana 21+ , mami de Iulia si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

diana cum sa nasti naturelle cu praevia centrala? ne in continuare pt voi

-------

mamica fericita de Alexandra

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

DIANA speram si noi sa fie totul bine si sa ai o bebelina sanatoasa si frumoasa.

MARINA cutremurator caz.

SUNULETZ io crek sufar de retard mintal. tot verificam picasa si ma gandeam unde sunt bre pozili alea ale lu SUN ca io nu le vad. si toata lumea pe aici moaaamaa ce frumos...si io tot nik. abia aici am cetit ca e un lunk. unde e bre linku?

da IRLANDEZIA mai traieste? e bine? ca nu am mai vazut-o d emult si pe mess nu imi raspunde. o fi ea suparata de ceva...da io nu am de unde sa stiu daca nu zice.

SIB sa-i dea DD sanatatee minunii tale si LA MULTI MULTI ANI ii uram si noi.

ANKA ce ai pus tu pe forumul cu gospodine e facut la microunde? in ceasca zic.succes la epilat

cupilu meu coboara singur din pat d emultisor., dar azi s-a gandit sa incerce si cu capul inainte. bineinte;les ca a cazut de toata frumusetea...

mami Ruxandra, in plina formapentru Andrei Tudor,cel mai nazdravan

poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
Andrei Tudor- minunea noastra -The Story

...inseamna
ca infinitul si-a gasit limite
ii zarisem grimasa
zvarcolindu-se-n catuse de fier
aripile sunt inutile acum
chiar si cenusa...

Poezicile de un an ...incep AICI

SA-L AJUTAM PE MIHAITA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamelya spune:

Cami

Sa ai parte numai de impliniri alaturi de cei dragi!

Diana ne pentru voi... si la mai multi ani de casnicie

_

buburuza mea

de Daria Ecaterina 14.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

DIARUX - da domne, la microunde 4 minute. In total 5 minute cu amestecatul smacurilor. Mai mult dureaza sa scoti smacurile din dulap.

Ia uite domne ca au intrat banii din 16 si eu acuma vad! Eram asa sigura ca nu ii vad pana luni incat nu am mai verificat vineri seara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

TRULI La multi ani, mamica frumoasa, sa-ti fie viata senina si plina de bucurii alaturi de familia ta minunata!

DIANA, ma rog in continuare pentru tine, sa dea Dumnezeu sa poti sa te intorci acasa, sa nu stai in spital pana la Anul Nou, dar neaparat sa ai acasa ajutor, cu 2 copii mici altfel e imposibil sa ai grija de tine... La multi ani fericiti cu ocazia aniversarii casatoriei, si sa nu va mai petreceti niciodata aniversarea in felul asta ci in circumstante mai fericite!

DIARUX, cu nick-ul si parola de pe picasa logheaza-te pe gmail si acolo gasesti un link cu pozele lui Sun.

Monica, mami de Luca si 8+
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!

"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

Salut fetele!!

Diana ma rog pt. voi sa ajungeti cu bine acasa, cat mai curand si sa stea bb cat mai mult in burtica!

LA MULTI ANI CAMI!! SA FII FERICITA SI IMPLINITA ALATURI DE CEI DRAGI!!

Mie ieri mi-a fost tare rau, m-a durut stomacul, greata, si stare de slabiciune. Ce e ciudat e ca toti din casa am trecut in ultimele zile prin asta. Joi a fost mami, vineri sotul si eu ieri, cu aceleasi simptome si manifestari...taare ciudat...Azi mi-e mai bine dar stomacul e inca sensibil, sper sa-mi treaca sa ma pot ocupa de Miruna cum trebuie.

O zi buna va doresc!

Dia, mami de Miruna (15.07.2008)

Mergi la inceput