Pepenasi de iulie- august 2008 (150)
Raspunsuri - Pagina 3
dana81 spune:
MAI3 uite cum a fost la noi cu aerosolii ii spal nasucu' ininte cu ser caldutz apoi o tzin cu spatele lipit de pieptul meu si cu o mana peste manutzele ei, ea sta in bratzele mele in sezut, cu cealalta mana ii tin masca...in prima seara a plans rau dar tot i-am tinut-o cu fortza, a doua oara am dat drumul la tv la animal planet ca acolo ii place cel mai mult si nu a mai urlat asa de tare, iar a treia oara mi-a cerut ea sa-l scot din locul unde stie ca il tin, dar la fel cu ochii in tv.Doctorita m-a invatzat sa o tin asa a zis ca e important sa tina masca aia pe fatza ca altfel degeaba ii faci, acum nu stiu cum e cu ala in guritza ca eu parca nu am sau daca am nu l-am scos din cutie.Hai ca m-am intins ca o placinta.Sper sa-ti fi fost de ajutor si sanatate multa
MAMI de CLARA ANDREEA
06.08.08
Marina_1609 spune:
de ce "taceti"?
---------------------------------------
www.razvan-zainescu.eu/home/" target="_blank">SMS pentru o viata!
Marina & ANA SOFIA 05.08.08
Mami Marina - Gospodina
Copil crescut din suc de morcovi
Ralu79 spune:
Ola ola!
La multi ani Vladi si o copilarie minunata!
Marina- pt ce a trebuit sa induri. Cat despre cazul de la semnatura ta
Sun- vazut pozele superbe! Sunteti minunati, ce mai!
Diana- Doamne ajuta sa fie totul bine
Pupicei tuturor si o seara faina
maitreyi spune:
neata
sms de la diana:
"s=a mai diminuat hemoragia, contractii am inca, doza max de gyni. e mai ok decat ieri si bb e activ. o sa primesc iar laptopul si incerc sa va mai scriu. pupici!" ne pt voi
la multi ani vladi! sa cresti mare, sanatos si voios
capri pupici ilincai si spor la trebi
dana ea nu are cine stie ce muci. adica de iesit nu iese nic la batista bebelusului. se aud niste muci da' pe undeva prin gat si destul de rar. ii fac doar o data pe zi din 2 cate ne spusese doctora ca nu vad sa aiba nevoie. azi nu i-am mai pus masca ci i-am dat direct taspicul ala in gura si nu a mai fost chin. merci de info
turtu bebe mic si mare!
marina have fun lu' husband
baby nu a mai facut febra de ieri noapte cand a fost singurul moment de genu'. o mai tin maine pe antitermice si continuam dupa aia pana la 5 zile cu restu'. Slava Domnului.
sotu a facut clatite si acu se apuca de pilaf cu pui
o seara faina si linistita
-------
mamica fericita de Alexandra
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
moni_or spune:
ADRIANA ATB, scuze, mi-am amintit ca am uitat sa te felicit pentru caruciorul albastru! Sa dea DD sa fie sanatos, sa se nasca cu bine si sa fie la fel de scump precum Nicholas! Ai deja peste 17 sapt, ai simtit miscarile lui bb? Ca se zice ca la a doua sarcina se simt mai devreme, nu?
SUN, intrebai de incarcat film. Trebuie sa il incarci pe youtube si dupa aia dai click pe iconita cu "Tube" din casuta in care scrii mesaje si scrii acolo linkul de la filmulet de pe youtube. Nu stiu daca s-a inteles ceva din ce am zis Problema e ca filmuletele asa cum le face aparatul foto sau camera de filmat sunt mult prea mari, nu se incarca pe youtube, sotul meu le codifica nu stiu cum ca sa le redimensioneze, insa n-am nici cea mai mica idee de tehnica asta, poate stiu celelalte fete. Mie tare mi-ar place s-o vad pe T. actrita principala in filmulete
CAPRI, eu nu stiu de unde mai ai tu atata forta sa te mobilizezi si cu afacerea sotului, esti o superwoman, pe bune
MAYTREYI, multumim pentru vestile de la Diana, ne rugam in continuare pentru ei!
Monica, mami de Luca si 8+
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!
"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)
violeta29 spune:
LA MULTI ANI VLADIMIR,SA AI O COPILARIE PLINA DE ZAMBETE!
DIANAMI
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133111-povestea nasterii
minunea care ne-a luminat viata
Violeta ,mamica de nazdravana mica -Alexandra Valentina(2.09.2008)
Marina_1609 spune:
Diana, asteptam vesti si mai bune
www.razvan-zainescu.eu/home/" target="_blank">SMS pentru o viata!
Marina & ANA SOFIA 05.08.08
Mami Marina - Gospodina
Copil crescut din suc de morcovi