Burtici fericite de septembrie-octombrie (225)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Buna dimineata tuturor mamicilor si piticilor! Scriu cu o mana in timp ce alaptez.
Luto, noi la fiul cel mare, dupa nenumarate nopti cu treziri din jumatate in jumatate dfe ora am ajuns la un compromis: am scos o laterala la patut si l-am lipit de patul nostru. Astfel el se simtea langa noi dar dormea in patutul lui in siguranta. Si eu ma temeam ca nu-l sufoc in pat cu mine.
O alta idee despre cum sa-l pacalesti este sa il invelesti in patura in care doarme cat timp il tii in brate ca sa nu simta patul rece atunci cand il asezi in el. In plus, cand il asezi, nu te ridica imediat, stai asa cateva clipe, fara sa-i dai drumul, aplecata peste el, ca sa te simta si sa te asocieze si cu patutul. Sper sa gasesti o varianta potrivita cat mai repede.

Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

mangulico stai sa-ti zic una tare ca sa vezi ca se poate si mai rau
am fost ieri la dentist cu toata familia pana la urma ca ne-am inscris amandoi astia maturi....si dupa ce ne-a facut cate o fisa....Adi intrase cu piciu in brate in cabinet si intreaba: "credeti ca e cazul sa-l inscriem si pe el ?"
la care dr. intreaba: "are dinti ?" noi zicem ca nu, radem si dr ne zice ca sunt cazuri de bebelusi care se nasc cu cate un dintisor doi....(stia bine mama Danei) ...si ca e foarte greu de alaptat.....
Deci la ce am avut eu la sani...si ai tu acum....asta e tot ce mai lipsea.....asa ca sa zici mercic ca nu are dinti Aidan ......(hohote de ras - ca scriu in alta parte si nu am emoticoane)

Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

Cristina super va distrati voi, fetele pe sezlonguri si baietii la apa!
Iulika da ce aparat. Suna interesant dar sunt curioasa ce mutrite face in functie de starea bebelusului.
Moni iulia tinem pumnii pentru tine. HAI TUDORITA!!
Fetelor multumim de aprecieri si sfaturi privind luatul in greutate.
Luto la inceput si bebele meu dormea exact cum spui tu, peste tot in special intre noi mai putin patutul lui. Am efectuat asa un soi de invaluire in ceata ca sa-l pacalesc. Dupa papa il invelesc in paturica lui si il tin pe burtica mea pana il aud ca sforaie, dupa care ma ridic usor il tin lipit de mine si abia dupa aceea il pun in patut cand doarme adanc. Este adevarat ca de multe ori deschise ochii cand suntem deasupra patului si are o privire ce spune "te-am prins" si o luam de la capat, mai leganam, mai punem bebe si pe perna si leganam pe picioare pana adoarme iar. Recunosc ca de cateva ori am mai si clacat si il chem pe sotul care face aproximativ aceiasi chestie, il leagana in brate in paturica si cand doarme in patut la el.
Si poate nu sunt mama cea mai buna, dar disperata l-am mai lasat sa si urle nitel in patut cand stiu ca este schimbat si papat. Cam atat pot sa-ti spun si eu.
de Cristian Alexandru din 05.09.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Neata...si de la noi!!

Andre Tu sa fii sanatoasa si bebe Chiara...ca de retete si alte "inventii" este timp suficient. Este adevarat ca noi vrem sa ne dam pe spate familiile dar...toate la timpul lor.

Adi Imi pare tare rau ca ati trecut prin episoade atat de grele...dar totul trece pana la urma si incetul cu incetul o sa va intrati in normal.

Luto,Ralucapaun tare mi-e mila de voi cand pove in ce mod petreceti noaptea...dar nu stiu ce sa spun ...doar sa va incurajez ca-s cu gandul la voi...

Asta-noapte am incercat si eu niste semi-contractii dar lejere ceea ce insamna ca se pregateste organismul de marea etapa.

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & cu Radu-Mihai 39+

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui liliac1
Neata...si de la noi!!Andre Tu sa fii sanatoasa si bebe Chiara...ca de retete si alte "inventii" este timp suficient. Este adevarat ca noi vrem sa ne dam pe spate familiile dar...toate la timpul lor.
Si puiutzii tai si cu tine sa fiti sanatosi, cu totii sa fim sanatosi sa putem impartasi numai experiente frumoase. 33+ Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Bunå dimineata!!

Fetelor vad ca v-am starnit curiozitatea cu aparatul de cetit urletele

Katteryna are urmåtoarele fete: Stressed, sleepy, annoyed, bored si hungry..Si cred ca aia cu luatul in brate eu cred ca e ala annoyed ca tare mult imi apare la plångaceala lui..

A inceput så ii placa in balansoar tocmai cand credeam ca al meu bondar e mai cu mot..cum il pun acolo se uita pe sus ca am si niste animålute deasupra balansoarului apoi oracaie putin cum face el inainte de somn(nu inteleg de ce o face de fiecare data inainte så adoarmå) si apoi a luat somn.. a si eu cred ca si sunetul il alina/adoarme..e din ala cu valuri ca si cum cand se leagana o face in apå..må adoarme pe mine sunetul ala de apå darmite pe el.

Adi multumim de aprecieri..si tb så recunosc ca nu m-am gandit ca la al doilea copil mai exista pericole de depresii si alte alea..eu am crezut ca la primul bebe exita pericolul de a cadea intr-o depresie mai mutl sau mai putin uratå dar vad ca si la al doilea bebe se poate intampla...

Si in legatura cu botezul så stii ca nu facem petrecere in restaurant.Vom face o mica sueta la noi acaså care si cati vor incapea..Cu siguranta va fi mult mai frumos decat printr-un restaurant cu mancarea lor (cah!!) si cu o liniste de cimitir (cam asta mi se pare mie atmosfera in unele restaurante aici)

Luto nu stiu daca ti-am mai spus sau am spus pe aici pe la 6 såptamani nu ma mai intelegem deloc dar chiar DELOC cu Bruculica, isi dadusera peste cap si orele de maså nu mai stiam daca plange de foame somn sau altele..si la un moment dat mi-a venit in minte så il infasor intr-o påturica dupå o perioada de agitatie maximå cand mi se pårea mie ca e epuizat dar inca ceva il''intepa'' in popu..Daca ai sti cat de repede se linistea si adormea pe loc(oricum o fåcea dar mult mai tarziu)..Si cum adormea il bagam in patut cu acea påturica numai ca o desfaceam si o lasam asa pe picioruse decat..

Si så scoatem niste agitate pt moni_iulia

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelli spune:

luto, ce tare faza cu gunoiu! Cum sa plece fata, cu asa mamica si puiut? Si in slapi? Repede da-ti doua scatoalce!
Cred ca toti bebelusii au aceeasi problema, nu le place patul, si oooo cat ne-am agitat, cu saltele de cocos sau nu, de plasa sau de lemn, de firma sau no name.Cred ca se invata incetul cu incetul( adica pus la el in pat de tzaspe mii de ori pe noapte)
Ralucapaun, uite, eu sunt stan patitul cu regurgitatul.Il schimbam pe Andreas de zece ori pe zi, facea baltoace de lapte pe unde mergeam, am stat nopti intregi pe net si am vazut zeci de doctori.A trecut, unii sunt mai predispusi decat altii,noroc ca le tragea Andreas cate un jet in fata ca nu ma credeau doctorii.
P e la diversificare trece sigur, unii mai repede, cand\li se inchide nu stiu ce muschi de la stomacel.

Adrianasi Andreas(28.07.2006)
baby Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelli spune:

Am scris cu mana stanga cu sugativa in brate scuze de greseli

Adrianasi Andreas(28.07.2006)
baby Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

'neata si eu , va citesc de 2h cu intreruperi ...

uve daca nu ii poti spune in fata la soacra ce crezi , atunci zi ca ea si fa ca tine . si nu te mai enerva si pt asta.

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

aida da, e bine ca am .. dar ma simt ca o tzatza mergatoare .. una doua hop cu tzatza ..

imi si imaginez

MangaGirl o spranceana zici pana cand? Lasa ca ai facut destule azi deja ... nici eu nu ma descurc cu desfundatul nasucului si la Emma nu am avut nici o problema ieseau imediat , dar vad ca la Erik , dar am mai observat ca este destul de uscat aerul in casa si am luat masuri de aseara , asa ca astept rezultatul in cateva zile sa nu se mai infunde .

katteryna si tu esti cu 170ml si eu care credeam ca Erik e halos , dar lasa ca se fac ei mari si o sa manance singuri

andraiulia acum am vazut si eu pozele cu Sophie sunteti niste frumosi toti trei ... si imi place mult hanoracul ala cu gluga maro

adi ce bine ca ai mai intrat sa stii ca eu si acum am stari idioate si imi dau seama ca sunt idioate dar nu ma pot abtine. De exemplu sunt pe punctul sa imi exilez sotul din pat desi saracu doarme 2-3 nopti pe saptamana acasa si cu toate astea ... si am asa niste stari ca nici nu pot sa deschid gura sa vorbesc cu el ...

... trimit si revin , ca deja urla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

LUTO la mine era naspa ca Alessio nici macar in pat cu noi nu dormea. Mamaaaa cat mai plangea copilul asta!!!! Noi am cumparat un patut asa frumos din Germania si practic nu l-am folosit niciodata.Ptr ca dupa mintea si imaginatia lui alessio acel patut avea spini!! Deci nu vroia absolut deloc sa doarma in patut.Eu pana pe la 2 luni l-am tinut numai in landou.Acolo statea foarte cuminte. Dupa 2 luni a dormit cu noi in pat pana pe la 9 luni.....de atunci cumparasem un patut de ala de calatorii...care il poti strange si-l poti lua cu tine......acolo a dormit din prima si i-a placut. Adormea singurel. Dupa ce ne-am intors de la mare cand avea deja 13 luni........nu a mai vrut in patut.Si deci, ca urmare.....doamre cu unul din noi in patut.Ca nu dormim amandoi eu si sotul in pat. Si uite asa......alessio doarme cu unul din noi. Din pacate, nu stiu sa te sfatuiesc ptr ca eu insumi nu am gasit o metoda de a-l invata in patut. Acum cand ma voi muta.....va avea camera lui si vreau sa-i amenajez camera foarte frumos si cu un patut de copil mic.....adica o miniatura de pat normal.Speram ca tot atunci sa-l invatam sa doarma singurel......ceea ce stiu ca va fi o lupta crancena......

DANA si ALESSIO
Si un alt samburel in burtica

S-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE! (07/06/2008)

AMR 2 SAPTAMANI!!

Mergi la inceput