Burtici fericite de septembrie-octombrie (225)
Raspunsuri - Pagina 20
danangie spune:
Nu stiu la voi.....dar la mine bb2 de zileeeee buneeee impinge intr-un hal de zici ca acu' acu' iese. Simt efectiv ca mi se rupe osul pubian si fundul. Contractii foarte dureroase am foarte des......of...oare cand va iesi bebicul asta??
DANA si ALESSIO
Si un alt samburel in burtica
S-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE! (07/06/2008)
AMR 2 SAPTAMANI!!
selen80 spune:
neatza!
am trecut cu bine peste "escapada" de ieri, am lipsit 3 ore juma, in care a avut grija bunicutza de Ebru: s-a smiorcait putin dar a linistit-o cu suzeta, a papat si apoi a adormit..cand ne-am intors noi pe la ora 23 dormea tun de pe la 21.30 si a dormit pana la 1
disperata de mine, care nu stia cat mananca fata, lasasem vreo 220 ml de lapte (in portii mai mici) si tot stateam stresata ca n-o sa-i ajunga in 3 ore si ea finutza a papat doar un bibe de 90 de ml, si ala cu pauza...deci ea chiar nu papa mult, dar probabil am eu laptele gras...ca doar am de unde
de ursulica Ebru Fatima PRIMA POZA!
POZE URSULICA
nunta
adimercedes spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lutoniana Buna dimineata ce ma bucur ca a scris Adi chiar ma intrebam cum e dupa ce a ajuns acasa cu prichindeii. Rolul tatalui tau e sa va ajute ? Incearca si tu sa-i pasezi anumite sarcini la care daca face ca el ..nu te deranjeaza asa tare Asta cu smiorcaiala si plangaceala o stiu asa bine.....multumesc lui Dumnezeu ca mi-a trecut ca nu ma recunosteam...ce o luasem pe aratura.... Intr-o zi a plecat Adi in papuci sa duca gunoiul si nu s-a mai intors decta dupa 2 ore ca se intalnise cu un roman si au povestit...iar eu plangeam de sarea camasa de pe mine ca ma gandeam la cazurile acelea celebre cand a zis ca pleaca la paine sau sa duca gunoiul si dusi au fost, le-au parasit si nu s-au mai intors..... Tu esti puternica si vei trece peste asta...vad ca stii si tu Mai spune-ne despre Adam ce face si cum e. |
Lutoniana, ce m-ai amuzat cu faza cu dusul gunoiului... Pai, tatal meu a venit sa ne ajute, el fiind cu bucatareala, curatenia etc. Insa petrece mult timp si cu Lisa, ca merge de 2 ori pe zi afara cu ea, in parc, etc. Plus dimineata o mai tine la joaca pana am eu grija de bb, ajung si eu sa ma spal... Sincera sa fiu, nu stiu ce sa ii dau sa faca sa il tin mai ocupat, in sensul ca el petrece toata ziua cu noi si scanteile sar de obicei in legatura cu Lisa si de la chestii minore.
In rest, toate bune, Adam e ok, papa, doarme, umple scutece la nr regulamentar. Sapt viitoare, in 28, vine asistenta sa il verifice, sa il cantareasca etc. Adam e un cumintel, adica, na, ca un bb [D]. Nu prea am apucat sa ma odihnesc zilele astea, dar nu din cauza lui!!!
Hai sa iti zic o faza tare. Am venit sus azi la un moment dat si el era in mijlocul patutului. Am ramas interzisa. Nu era nimeni sus, Lisa era la plimbare, si eu ma uitam si nu intelegeam. Eu il pun cu picioarele la partea de jos a patutului si nu reuseam sa inteleg cum de. Pana m-am prins. A dat din picioare pana s-a dezvelit din paturica in care era invelit si apoi s-a proptit cu picioarele in plapumica bagata printre gratii si saltea, da ca intelegi ce vreau sa spun .
Ii place in brate, ii place sa ne auda, dar e rau de foame si ii trebuie papa in gura in cel mai scurt timp posibil. Desi mie mi se pare ca mananca putin la san si apoi adoarme. Dar se cere la papic undeva intre 1.5 si 3h, asa ca ma gandesc ca inputul e ok, desi e mic cantitativ, iar outputul e cum scrie la carte
No, trimit, ca scriu de azi dupa amiaza mesajul asta si vreau sa ajung si sa fac un dus...
V-am pupat
"A characteristic of the normal child is thay (s)he doesn't act that way very often." - unknown
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Povestea obtinerii primei sarcini
Lisa Maria 01.10.2007
Adam Joshua 07.10.2009