Burtici fericite de septembrie-octombrie (225)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Buna dimineata la mamici si gravidutze. Liliacule, Maria Dragele mele, nu ma laudati pe mine pentru reteta aia ca nu am inventat-o eu, ma bucur insa mult ca va este de folos. Pai retete de astea 8 minute stiu cu zecile. Sa stiti ca si pe mine m-a socat bucataria italiana. Eram invatata de acasa ca daca avem musafiri sambata, ne apucam de gatit miercuri. Ajungand acolo, unde pranzul e la 13.30, am ajuns sa incep sa gatesc in cel mai rau caz la 13. Eu cu draga inima va invat orice, ideea e ca acum nu gatesc (acum a se citi din aprilie). Dar Liliacule , sper ca peste foarte putin timp, asa sa ne ajute Dumnezeu, va trebui sa fac din nou paste zilnic si nu ma costa nimic sa va scriu ce anume. Insa si pana atunci va scriu cu draga inima, trebuie doar sa spuneti ce doriti, oricum stau ca vita in pat si nu fac nimic. 33+ Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Buna dimineata

ce ma bucur ca a scris Adi chiar ma intrebam cum e dupa ce a ajuns acasa cu prichindeii.
Rolul tatalui tau e sa va ajute ? Incearca si tu sa-i pasezi anumite sarcini la care daca face ca el ..nu te deranjeaza asa tare
Asta cu smiorcaiala si plangaceala o stiu asa bine.....multumesc lui Dumnezeu ca mi-a trecut ca nu ma recunosteam...ce o luasem pe aratura....
Intr-o zi a plecat Adi in papuci sa duca gunoiul si nu s-a mai intors decta dupa 2 ore ca se intalnise cu un roman si au povestit...iar eu plangeam de sarea camasa de pe mine ca ma gandeam la cazurile acelea celebre cand a zis ca pleaca la paine sau sa duca gunoiul si dusi au fost, le-au parasit si nu s-au mai intors.....
Tu esti puternica si vei trece peste asta...vad ca stii si tu
Mai spune-ne despre Adam ce face si cum e.

mangulico ...privind in urma ...cu un ochi experimentat pot sa spun ca mie de la sfarcuri mi s-a tras depresia.....cel putin asa cred.....ma durea asa de rau ca simteam ca ori imi iau eu gatul ori de multe ori eram tentata sa-l iau altcuiva ....care cum bine zicea Adi....se uita cu ochi ciudati la mine si pleca in alta camera ......
Dar trece....uite am ajuns la faza in care David scuipa sanul singur si-l apuca la loc...fara sa il dau eu....adicatelea arta si precizie.....nu pot sa cred cum e acum...si prin ce am trecut.
Putintica rabdare si multa cremuta si trece.
Ma bazez pe Aidan ca invata repede

andre ma bag si eu la faza cu pastele ca si mie imi plac foarte mult....Asa cum ai spus tu eu fac dar cu kaizer ca ador gustul si mirosul de afumatura....si ies tot atat de bune ca la fete
Te mai asteptam....

PS - eu abia astept sa mai afla vesti de la ralu, dana si monikus...o poza ceva....acum au nascut si nu mai zic nimic iar eu mor de curiozitate sa stiu tot tot...cum a fost si toate amanuntele

Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna ziua si de la noi!!!

FELICITARI RALUK,MONIKUS si DANA!!!! BUN VENIT ALEX,RARES si ANA!!!!

RALUK ai vazut au avut efect majoretele!

DANA si ALESSIO
Si un alt samburel in burtica

S-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE! (07/06/2008)

AMR 2 SAPTAMANI!!

Mergi la inceput

fetelor am nevoie de ceva sfaturi sau idei de pacalire a adversarului pentru ca simt ca ne scapa situatia de sub control si de doua nopti David doarme cu noi in pat. Suntem rupti de oboseala si am cedat....la noi in pat sta ca in paradis si nu zice nici pas...dar mai ales sta cu gura inchisa si nu urla.
Doarme pe unde apuca, in leagan, pe canapea, in brate...numai in patut nu...iar mie nici nu-mi place si nici nu sunt de acord....cu asa un sistem haotic. Mi-ar placea sa mai stea si in patut cu spatele drept, sa se uite la jucarele.....sa fie cuminte. Si sa ne destrabalam cat vrem ziua.....
Nu vreau sa intru in polemici cu fetele care stiu ca nu au probleme in a dormi cu bebe in pat dar eu sunt stresata din cale afara sa nu-l lovesc, sa nu i se intample ceva, noi mai avem un miros, un microb..o respiratie cu un tutun, cu un usturoi.....si nu cred ca e bine sa doarma intre noi. Eu vreau sa doarma la el in patut.
Cum naiba sa fac ? si cum sa-i explic asta lui David ?
Daca aveti ceva sugestii le astept cu mare drag si va multumesc din suflet

Mergi la inceput

Sabina ne urmaresti din umbra mami ? ce fac mogaldetele ?

Mergi la inceput

nelaaaaa unde esti ? e cuminte Ana ?

ca eu simt ca David e singurul obraznic ......toate va mandriti cu bebelaci cuminti ...iar eu am parte de niste spectacole de zile mari....se crede "one man show" .....
de pe la 8 seara pana la 12 ma astept din clipa in clipa sa sune politia la usa.....iar imaginatia mea e tot mai bogata cu ce am putea sa-i facem, cum sa-l tinem, ce sa-i spunem.....cum sa-l leganam....
Dar il iubesc enorm si asta e....poate se va invata si el candva ca noaptea se doarme si nu se chiuie

Mergi la inceput

forumul asta a luat-o razna....ca incerc sa scriu un mesaj si cand sunt in mijlocul lui se pierde...iar pagina incepe sa se reincarce ........ si la voi ?
eu scriu pe mail si copiez pe forum si apas repede send ...si asa vad ca merge

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui monique02

Am intrat doar sa ii raspund Ralucai Paun. Eu nu am experianta cu vomitatul absolut deloc dar daca esti tare ingrijorata si ti se pare ca ceva nu este in ordine eu zic ca cel mai bine ca sa te linistesti sa mai consulti un pediatru. Eu il recomand cu toata inima pe doctorul Santimbreanu de la policlinica Eforie, eu am incredere totala in el. Daca si el zice ca e OK atunci ca poti sa stai linstita

Monica, mamica de Teodora (04.09.06) si de surioara Andreea (20.08.09)

Multumesc mult,Monique!
Am vazut deja 2 pediatri si i-am facut si echo la stomacel. Se pare ca ar fi un mic reflux. Ma rog, dc asta e mic, nu vreau sa ma gandesc cum o fi cel adevarat.

Baby

de Natalia (03.09.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Bun gasit!

Luto, si eu am o zmeoaica adevarata! Cat a putut plange/urla azi noapte...ne-a adus pe amandoi la depresie
Si nici acum nu s-a oprit...

Pupici si sa aveti o zi linistita!

Baby

de Natalia (03.09.09)

Mergi la inceput

Neata ralucapaun ...si eu sorb acum o cafea si am mii de ace subtiri care ma inteapa in pleoape .....dar trag speranta ca bag si eu un nani cu el la somnul ala fain de pe la 12.....

Mergi la inceput