Burtici fericite de septembrie-octombrie (225)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamaria1979

FELICITARI DANA SI TATICULUI GRIG!Sa fiti sanatosi si sa va bucurati de ANNA!
Andra felicitari! La multe lunite!
Si eu am un stres cu laptele. Mi se pare ca ramane nemancat, cel putin seara este foarte agitat si vrea numai la san sa stea. In timpul zilei e k mananca la 2-3 h si doarme. L-am cantarit pe 05.10 si pe 15.10 si a luat 400g (in 10 zile). Nu stiu dc este bine cat a luat in conditiile in care incerc sa-i dau doar san. Asa ca fetelor dati-ne si noua niste sfaturi.
de Cristian Alexandru din 05.09.2009

este f bine cat a luat, media e de 200-250 gr pe saptamana, deci eu zic ca-i bine 400 in 10 zile, stai linistita

de ursulica Ebru Fatima PRIMA POZA!

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

ff emotionanta povestea, Manga cred ca ti-a fost greu, dar a meritat din plin...sa fiti fericiti 1000 de ani impreuna

de ursulica Ebru Fatima PRIMA POZA!

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

Selen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Buna fetelor!
Am reusit si eu sa ma conectez putin la net de pe tel sotului.
Am aflat de aseara despre Dana, de la draguta de Andre care mi-a trimis mesaj!
Vreau sa o felicit din tot sufletul pe Danuta noastra, care a fost o curajoasa si a reusit sa o aduca pe lume pe mult asteptata Anna!
Felicitari Dana si Grig, sa aveti parte de toata fericirea din lume alaturi de minunea voastra si micuta Anna sa va bucure sufletele toata viata!
Eu sunt la Sinaia, dar este tare frig, nici vorba de plimbari in aer liber. Astazi am fost la Brasov, la Paradisul Acvatic (un fel de AquaMagic, dar acoperit). S-a distrat Andrei tare de tot, s-a dat cu tati pe topoganele alea mari si incolacite, ce sa zic, cu plinsete l-am luat de acolo. Eu nu am putut intra in apa, ca am stat cu pitica pe sezlonguri. Tare frumos a fost, o sa va pun poze.
SI inca ceva: Ellenuta, zi-ne rogu-te reteta aia de praji cu lamaie, ca mor aici de pofta.
Si fetelor, daca mai stiti retete de prajituri bune si mancaruri tot asa, bune, eu sunt mare amatoare. Mi-e o foame de zile mari, numai mancare vad in fata ochilor. Eu care aveam asa grija la ce mananc sa nu ma ingras, acum nu mai tin cont de nimic. Eu sper sa fie din cauza alaptarii, si sa revin la sentimente mai bune in curand.
Va pup!

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Felicitari Monikus!!!!
Sa va traiasca bebe Rares, sa fie sanatos si sa va bucurati la maxim de el.
Pup mamica curajoasa!!!!

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

anamaria este super 400g in 10 zile. stai linistita.

luci tare frumos ai povestit .. a fost grea nasterea dar uite ce minune ai langa tine .. sa fiti sanatosi si fericiti impreuna si sa vina si fetita cu codite ..

cristina wow .. la munte, ce super!! hai ca pun reteta de praji desi nu am facut-o insa am mancat facuta de sora mea .. e deliciu. eu sunt innebunita dupa praji, inghetata cu lamaie ..

Prajitura cu lamiie

Baza prajiturii
2 pahare faina
2/3 pah. zahar pudra
1/4 pah. amidon
un virf de cutit de sare
1 pachet de unt (200 g), taiat bucatele

Umplutura de lamiie
4 oua batute usor
1,5 pah. zahar
3 linguri faina
coaja rasa de la o lamiie
2/3 pah. de suc de lamiie
1/3 pah. lapte
un virf de cutit de sare

Pentru baza prajiturii: Din ingrediente se face un aluat fraged care se pune intr-o forma (20/30), in care s-a asternut hirtie de copt. Hirtia trebuie sa fie un pic mai lata, sa iasa din marginile formei, ca sa putem apuca de ea pentru a scoate prajitura din tava, inainte de a o taia. Se apasa aluatul pe fundul formei (grosime circa 5 mm) si un pic pe margine (inaltime circa 1 cm). Se pune forma in frigider pentru o jumatate de ora, apoi se coace la foc moderat circa 20 min., pina se rumeneste blatul.

Pentru umplutura: se bat ouale cu zaharul si faina, apoi se adauga coaja si sucul de lamiie, laptele si sarea, se amesteca bine.

Se scade un pic focul la cuptor. Se toarna umplutura pe blat (e lichida rau, nu va speriati, asa si trebuie sa fie). Se coace pina se prinde umplutura, circa 20 min. Se raceste pina la temperatura camerei, apoi se scoate din forma cu ajutorul marginlor mai lungi ale hirtiei de copt. Se pune pe un fund de lemn si se taie bucati.

POFTA BUNA!

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Bunå fetelor la ceas de searå!!

Abia ce m-am linistit si eu nitel..Azi l-am låsat pe Bruce pt 2 ore cu bunicul lui..Prima datå(nu ma intrebati cate telefoane am dat in timpul asta ca nu le mai stiu numårul).Si am fost la cumpåråturi..Apoi am gatit si abia acum respir si eu..El doarme ca un bondar ce e de la ora 15.30..

Si så va spun cu ce -am distrat azi..Nu am avut pe ce da banii si am cumpårat un baby crying analyser..Adicåtelea copchilu plånge si apare cate o fata din aia si iti spune de fapt de ce plange copchilu..må intreb daca Bruce e asa fraierel så se lase ''citit'' de o aparaturå..a inceput så urle si stiam ca era ora de foame arata ca ii e somn..bineinteles ca eu i-am dat de mancare ca doar nu ma iau dupå aparate zburatoare si apoi a luat un somn profund deci ii era båiatului si somn numai ca såracu aparat nu poate så arate doua 'fetze' deodatå..Dupå vreo ora a mai plans el in somn si arata cå e stresat..eu ma intreabam oare e stresat in vis sau....aparatul e in camera cica så fie la cel mult 2 metri de el.Da cu asta må distrez eu in ultima vreme

Manga må bag la citit povestea..

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_iulia spune:

Buna seara!

Eu maine merg la spital. Control si 90% internare. Probabil ca n-o sa se intample nimic maine ci abia luni dimineata.
Inca nu stiu cum va fi. Sper sa fie ceza si sa nu ma chinuiasca cu inducerea.
Cand ma linistisem si incercam sa-mi spun ca va fi bine,va fi ceza, mi s-a aprins un pitic: eu o sa fiu pe la reanimare si puiul meu departe,mult prea departe de mine... Cred c-o sa plang de dorul lui.

Nu reusesc sa intru pe maill-ul comun. Se ofera cineva sa intre si sa-mi trimita si mie lista cu tel pe maill? Eu am una, dar e de prin iulie si poate s-a mai modificat.

Maine trebuie sa ajung pana in 14 la spital(propabil voi ajunge la 13:45) , dar nu stiu cum voi dormi in nopatea asta(abia acum incep sa ma fac frumoasa) si daca o sa pot intra maine dimineata.

Ma duc sa ma "lustruiesc" si cred ca mai intru dupa, poate gasesc si lista.

Iulia 40s + 5 cu "Tudorita Mihaita"
Romania- The land of choice
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lullaby_2009 spune:

Felicitari mami Dana!
Bine ai venit pe lume Anna!
Sa fii sanatoasa si norocoasa!

mami fericita de Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

4mykids sa ne spui si noua daca accepta Tommee Tippee, cherry silicon, Nuby in forma de sfarc , ca si eu am un sclifosit in pat

Roxxy80 o dedicatie pt frumoasa si papacioasa Maria din partea lu Erik

(fetele din cafenea ii zic lu Erik 'marele blond' - asa ca merge la fix )

... cat despre mancat sa stii ca ne-ai bagat in ceata ca nu intelegem nici in ruptul capului cum mananca Maria 170 ml la 3h si e mai mica cu 4 zile ca Erik si la kg mai usoara ... in tzitzi ai ceva?

... trimit sa hranesc Eriku

Mergi la inceput