Burtici fericite de septembrie-octombrie (225)
Raspunsuri - Pagina 16
monique02 spune:
Buna seara ,
S-a conectat sotul la internetul meu cu laptopul lui asa ca habar nu am unde am ajuns in urma cu cititul. Adevarul e ca constat ca MacBook=ul lui Pro e mai misto decat al meu White, are si tastele luminate .
FELICITARI MONIKUS SI DANA
Am intrat doar sa ii raspund Ralucai Paun. Eu nu am experianta cu vomitatul absolut deloc dar daca esti tare ingrijorata si ti se pare ca ceva nu este in ordine eu zic ca cel mai bine ca sa te linistesti sa mai consulti un pediatru. Eu il recomand cu toata inima pe doctorul Santimbreanu de la policlinica Eforie, eu am incredere totala in el. Daca si el zice ca e OK atunci ca poti sa stai linstita
Ma duc sa o iau pe Andreea la baie, daca iar doarme in cadita il rog pe sot sa faca o poza sa v-o pun .
aidaciolac spune:
selenico eu cred ca trebuie sa te obisnuiesti cu faze dinastea : eu hranesc , spal , calmez fata/baiatul dupa caz si vine tati si ii zambeste si bebe rade
diamar78 micul dejun la 12 e bine , mai rau e cand e la 2p.m. Sa stii ca si Erik a inceput cu vomitatul de cand ii dau Bonisan. Maaaaai , sa stii ca ai dreptate. Ia ca ii scot si eu sa vad daca mai vomita.
wow 4mykids acum am vazut ce printese frumoase ai . Iulia o sa rupa multe guri felicitari
angelli pupam Andreas sa se faca bine repede
Sophie la 1000 de luni sa ne chefuim
Ellenuta primesti bataita de la mine zau. Pai ce as fi vrut sa am eu sa ii dau la jumatate de ora ... asa ca stai cu afara si nu te mai plange
katteryna felicitari pt kg luat
wow anamaria1979 400g in 10 zile e super. Erik a luat in ultimele 3 zile 100g fix si sunt super multumita ca el e mare , ca inainte lua 130g la 2 zile
Iulika29 tzaca , tare esti cu aparatul de citit plansul
moni_iulia tinem pumnii pt maine sa fie bine , va fi bine oricum , si sa programati luni cezariana
monique02 asteptam poze oricum
Eriku e spalat , schimbat , papat si taaaare urlacios si cu bondarul din pampers activat si e la tati in brate , dar se pare ca pana nu il iau eu nu se linisteste ... asa ca va si sa aveti o noapte linistita
aidaciolac spune:
mai luto sa poti sa dormi de masea , ca daca nu ai intrat pana acum inseamna ca doare tare
uve_got_mail spune:
Buna si de la mine; din pacate acum nu prea mai pot intra prea des pe forum; programul meu depinde de Sambu...e destul de greu, desi e soacra mea la mine, am impresia ca mi se impune sa fac lucrurile in stilul ei...
Raluk, Monikus, Dana15, ma bucur din tot sufletul ca va tineti bebeii in brate. Sa va dea Dumnezeu sanatate si putere si voua si bebeilor
mami de sanatoasa, norocoasa, frumoasa si desteapta Sarah Maria
http://family.webshots.com/photo/2863553040104955882JsCEaJ
Ellenuta spune:
iulika hihi .. deci a pacalit bruculica aparatul, nu? ce smecher mic ...
moni e neaparata nevoie de internare? nu poti merge direct luni dimineata? e mai bine sa stai linistita acasa la tine in noaptea dinaintea cezarienei ..
aida da, e bine ca am .. dar ma simt ca o tzatza mergatoare .. una doua hop cu tzatza ..
uvegotmail nu mai lasa soacra sa dicteze .. se invata cu narav. tu esti mama bebelusului si stii cel mai bine cum s-o cresti si ce sa-i faci ..
gata .. fug la
noapte buna!
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
MangaGirl spune:
Citat: |
citat din mesajul lui selen80 ff emotionanta povestea, Manga cred ca ti-a fost greu, dar a meritat din plin...sa fiti fericiti 1000 de ani impreuna de ursulica Ebru Fatima PRIMA POZA! POZE URSULICA nunta |
MangaGirl MAMI DE AIDAN GABRIEL, BB SCUMP SI CARLIONTZ - 03.10.2009
www.mariaciubotaru.blogspot.com
MangaGirl spune:
buna seara,
m bucur ca v-a placut povestea noastra si multumesc tuturor pentru vorbele frumoase si emotionante.
aiduc mi s-a resetat computerul si nu mai gasesc povestea lui Erik. imi mai dai o data link-ul te rog? Multumesc.
sa va spun ce am realizat noi azi, printre 5 minute la tztzi, un pik de somn: m-am pensat la o spranceana , am facut o prajitura cu mere in foi, am facut pastele carbonara ale lui Andre. by the way, sunt dementiale, iar Sergiu a fost profund impresionat. Sa stii ca te-am laudat. nu mi-am laut laurii pe mine toti .
asa...tot incerc sa-i curat nasul si nu reusesc si are niste mucisori.
acum ma duc sa citesc din urma ca sa vad ce-ati mai facut.
MangaGirl MAMI DE AIDAN GABRIEL, BB SCUMP SI CARLIONTZ - 03.10.2009
www.mariaciubotaru.blogspot.com
liliac1 spune:
Seara buna si de la noi
Mangulico se pare ca am avut cam acelasi meniu azi, doar ca eu am executat carbonara dupa ce-am laudat-o continuu pe Andre si dupa ce i-am pove sotului cum ca o sa-l bombardez cu retete de-astea ingenioase. Si n-am uitat sa-l amenint ca o sa primesc si retete cu fructe de mare.
asta e o chestie cu bataie luuunga, nu-i asa Andre ?
Iar placinta cu mere in foi executase el aseara, in timp ce eu urmaream fetele mele dragi...adica pe voi (si bineinteles ca ne-am impuns ) si ne-a ramas pentru azi jumate de tava.
Cat despre muci...tu te chinui sa ii scoti, eu am primit azi doua cadouri Adicatilea mandra isi scotea "pietroaiele", ma pacalea ca-mi da un cadou asa ca eu stateam ca fraiera cu mana-ntinsa si cu ochii inchisi iar don'shoara mi-i insira in palma Dar prefer asa decat sa mi-i intinda pe mobila sau sa-i lipeasca pe interiorul tabliei de masa...
moni_iulia Deci maine trebuie sa te internezi?? Sa ne anunti sa scoatem agitatele, da?
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & cu Radu-Mihai 39+
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
katteryna spune:
Cristina ce frumos va distrati voi, fetele pe sezlonguri si baietii in apa!Super tare!Va asteptam cu pozici!
Iulika m-ai dat pe spate cu aparatul!Asa da!Acuma imi inchipui cam ce mutrita s-ar potrivi pentru plansul de alint, cand plang doar asa pentru ca vor in brate.Are aparatu si mutrita din asta?
Moni iulia tin pumnii pentru maine, poate nu te interneaza.Mie mi se pare deprimant statul in spital.Oricum zicem de pe acum:HAI TUDORITA!!!
Aida sa stii ca si gagica mea mai papa 170 ml cand are chef.Dar ea mananca ziua la 4 ore iar noaptea la 5 ore.Oricum eu ii dau si bibe si tzitzi.Ii dau mai intai bibe 50-100ml si dupa aia o pun la san din care trage pana adoarme.Cred ca indicat ar fi invers numai ca smechera mea nu-l vrea pe bibe dupa san si imi urla de foame.Ati mai pomenit sa nu vrea bibe dupa san? Ce vroiam sa zic e ca fiecare mananca si asimileaza diferit iar ce conteaza e ca se fac mari!
RAISA MARIA
liliac1 spune:
Vaaaaai, Iuliko ce fain trebuie sa fie aparatura cu pricina! Moama ce m-as distra si eu putin. Trebuie sa fie o treaba tare interesanta. Cred ca doar l-as ciupi pe micul jmecheras doar de dragul de-a urmari mutritele instrumentului. Dar tu sa nu faci asa ceva...ca nu esti tampitzica asa cum sunt eu...
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & cu Radu-Mihai 39+
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!