Burtici fericite de septembrie-octombrie (225)
Raspunsuri - Pagina 14
MangaGirl spune:
Andrushka la cat mai multe lunite lui Sophie. Sa fiti fericiti toti trei si sa va bucurati de toate nazdravaniile ei.
MangaGirl MAMI DE AIDAN GABRIEL, BB SCUMP SI CARLIONTZ - 03.10.2009
www.mariaciubotaru.blogspot.com
MangaGirl spune:
Citat: |
citat din mesajul lui angelli Felicitari Raluk, Monikus, Dana!!! Sa aveti copilasi mancaciosi, fericiti si sa va refaceti repede! Off, tot mai plang de emotie la fiecare nastere din odisee si la cata fericire au adus! Sunt asa pe dinafara, Andreasul meu e tot bolnavior, acuma face antibiotice pe branula, asa ca daca am uitat pe cineva, sorry. Nicholas eu un scump, papa bine, doar ca el crede ca noaptea e party si nu doarme o ora legat! Incerc de doua zile sa ii dau suzi si nu vrea, tot la mine in brate ii place, cred ca pana la urma imi iau un wrap! Adrianasi Andreas(28.07.2006) baby Nicholas |
Adriana, sper ca Andreas sa se faca bine repede. cat despre Nicholas...hmmm...poti sa-l faci clubber de pe acum. Si noi pierdem cam o ora jumate pe noapte cu manca, eructat, schimbat...dar slava cerului, doarme. Pe Aidan il apuca seara pe la 8-9 circul, dar pana la 11-12 e adormit.
MangaGirl MAMI DE AIDAN GABRIEL, BB SCUMP SI CARLIONTZ - 03.10.2009
www.mariaciubotaru.blogspot.com
katteryna spune:
FELICITARI DANA SI PROASPATULUI TATIC GRIG!Sa fiti sanatosi si sa va bucurati de minunea voastra!
BINE AI VENIT PRINTESA ANNA!!!
RAISA MARIA
katteryna spune:
La multe lunite SOPHIE! Sa fii sanatoasa!
Noi ne laudam ca de 2-3 zile nu ne mai doare burtica, mancam si dormim mai bine.Aseara cand am cantarit-o avea 4300 kg.Iar acum o luna de zile cand am iesit din spital avea 3400.Eu sunt super multumita ca a luat aproape un kg!
Mai nou, incerc sa o obisnuiesc sa adoarma singurica in patut...Sa vad ce iese...Cand e foarte obosita se agita si mai tare si sfarseste prin a plange de oboseala iar eu ma simt ca o mama denaturata.Se mai linisteste cand ii pun muzica clasica dar asta numai cand are ea chef.La masa urmatoare, smechera adoarme la san sa fie sigura ca nu o pun in patut.Si uite asa, suntem la capitolul care pe care
Luci sper sa vii zambind de la dentist!
RAISA MARIA
pazza spune:
felicitari Dana15 si bun venit Anna..sa fi cuminte..si papacioasa si sa ii oferi multe bucurii mami..
eu acum m-am dat jos din pat dupa o noapte in care am dormit cate 1-2 si ma chema toaleta...
liliaco eu miercuri fac 40 saptamani si puturosul meu nu da nici un semn ca ar vrea afara...am o burta de abia mai merg
fug sa pap ceva si revin
39+ de Darius Andrei
http://community.webshots.com/album/574498255qGQJuT
liliac1 spune:
Luto Fost-ai la dintzar?? ce ti-o zis?? toate bune si frumoase...asa e normal sa fie??? Speram sa..NU!
andraiulia La cat mai multe lunite micutei Sophie, sa fie sanatoasa si fericita toata viata
pazza Ei, la mine crezi ca nu-i la fel?? M-am apucat azi de pus o perdea, facut mancare, facut un pic de curatenie...sotul m-a rugat sa-l ajut cu diverse in ideea ca poate-poate, dar nicio sansa. Eu implinesc 40 de sapt joi Chiar ca va fi care pe care
Abia astept sa ma aliniez si eu in rand cu fetele sa dezbat probleme existentiale complexe, gen tzitzi la vedere si altele legate de bebei. Deocamdta...bag capu' la cutie si asteptam
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & cu Radu-Mihai 39+
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
Ellenuta spune:
cred ca anna m-a auzit ca am parat-o .... de dimineata o tine in papa si apoi somn 2-3 ore ... yuhuhu ..
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
anamaria1979 spune:
FELICITARI DANA SI TATICULUI GRIG!Sa fiti sanatosi si sa va bucurati de ANNA!
Andra felicitari! La multe lunite!
Si eu am un stres cu laptele. Mi se pare ca ramane nemancat, cel putin seara este foarte agitat si vrea numai la san sa stea. In timpul zilei e k mananca la 2-3 h si doarme. L-am cantarit pe 05.10 si pe 15.10 si a luat 400g (in 10 zile). Nu stiu dc este bine cat a luat in conditiile in care incerc sa-i dau doar san. Asa ca fetelor dati-ne si noua niste sfaturi.
de Cristian Alexandru din 05.09.2009
pazza spune:
liliac1 cred ca la piticii nostri le place mult in burtica...mamosi de pe acum
am terminat de facut mancare...mai am de calcat uniforma sotului si gata..nu mai fac nimic
39+ de Darius Andrei
http://community.webshots.com/album/574498255qGQJuT
andraiulia spune:
Sophie va multumeste f mult pt urari. Acum suntem la masa si mami se preg sa iasa putin si noi ramanem cu buni Diana, adica mami meu.
Andrushca, new mummy
Sophie Amelie(17.09.09), our sweet baby, we luv' u!