Burtici fericite de septembrie-octombrie (225)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

mai fetelor .. copila asta a mea ma aduce la disperare .. suge in prostie de dimineata pana seara .. si de vreo 3-4 ori pe noapte .. stiu ca e prea mica ptr program si ca sanul se ofera la cerere insa imi face creierii zdrente .. mananca acum bine din ambii sani, ragaie si o pun jos la nani .. peste 30 minute iar cauta cu gura sa manance .. o verific de kk, pipi, cald, frig, ragait si o pun iara la san si uite asa trece ziua la noi .. nu e mereu asa .. adica mananca si la 3h, si la 2h, dar si la jumate de ora ..

voi patiti asa?

de marti nu i-am mai dat completare, papa numai de la mine .. chiar sunt curioasa sa vad cantarul miercuri .. sa vedem cum se satura numai cu lapte de la mine ..

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

Da, si Natalia facea la fel, nici nu apucam sa o pun jos ca plangea iar. Acum s-a mai marit timpul intre supturi, dar tot mult sta la san.

Baby

de Natalia (03.09.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 4mykids spune:

Maria, deocamdata functioneaza caruselul...inca nu a plas cu toata vocea ..vedem atunci..desi personal cred ca sunt slabe sanse;
Noi vom vedea ce facem cu plimbarea de azi ca este vantoasa mare afara, plus ca azi e si frig...
Ellenuta , si noi am trecut prin etapa respectiva...sa nascut mica si sugea din juma in juma de ora...dar la cantar lua in greutatea asa ca am continuat , acu doar seara suge mai des, ziua la 3 -4 ore...deci rabdare ,si isi va face singurica un program..

Claudia, mami de Iulia(04.12.2003) si Alexandra Isabella(05.09.2009)
http://s216.photobucket.com/albums/cc315/iulia04122003/fetele%20mele%20iubite/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelli spune:

Felicitari Raluk, Monikus, Dana!!! Sa aveti copilasi mancaciosi, fericiti si sa va refaceti repede!

Off, tot mai plang de emotie la fiecare nastere din odisee si la cata fericire au adus!

Sunt asa pe dinafara, Andreasul meu e tot bolnavior, acuma face antibiotice pe branula, asa ca daca am uitat pe cineva, sorry.

Nicholas eu un scump, papa bine, doar ca el crede ca noaptea e party si nu doarme o ora legat! Incerc de doua zile sa ii dau suzi si nu vrea, tot la mine in brate ii place, cred ca pana la urma imi iau un wrap!

Adrianasi Andreas(28.07.2006)
baby Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui liliac1Andre draguta, noi o sa nastem cel mai usor Stiu io, ca deja am trecut prin atatea nasteri incat acum pare "floricica-par-la-ceas" Si-o sa fluturam treaba asta la fete
Macar ai trecut printr-una. Oricum, vorba Luciei, inapoi nu se mai poate da, asta e. Am uitat sa va spun de Dana, ca toata nasterea nu a putut spune altceva decat "incredibil, incredibil". 32+ Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

mai fetelor .. copila asta a mea ma aduce la disperare .. suge in prostie de dimineata pana seara .. si de vreo 3-4 ori pe noapte .. stiu ca e prea mica ptr program si ca sanul se ofera la cerere insa imi face creierii zdrente .. mananca acum bine din ambii sani, ragaie si o pun jos la nani .. peste 30 minute iar cauta cu gura sa manance .. o verific de kk, pipi, cald, frig, ragait si o pun iara la san si uite asa trece ziua la noi .. nu e mereu asa .. adica mananca si la 3h, si la 2h, dar si la jumate de ora ..

voi patiti asa?

de marti nu i-am mai dat completare, papa numai de la mine .. chiar sunt curioasa sa vad cantarul miercuri .. sa vedem cum se satura numai cu lapte de la mine ..

Eva
Anna
papa bun

uie asa sun eu...a macat la 10 fara, la 11 fara si acum e 12 si zece si iar mananca.

MangaGirl MAMI DE AIDAN GABRIEL, BB SCUMP SI CARLIONTZ - 03.10.2009

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andraiulia spune:

Of, ce frumos cu Dana. Asa-mi aminteste si mie de toate emotiile si fericirea aia unica si specifica....

Noi acum papam si astazi e ziua ei. O LUNA!!

Andrushca, new mummy
Sophie Amelie(17.09.09), our sweet baby, we luv' u!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamar78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui andraiulia

Noi acum papam si astazi e ziua ei. O LUNA!!

La multe lunite Sophie Amelie si sa fii o fetita cuminte si sanatoasa, ca frumosa vad ca esti ca doar ai cu cine semana!

mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007

Doamne ajuta pe toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Andraiulia sa-ti traisca printesa, la multe lunite si multi anisori fericiti!!

de ursulica Ebru Fatima PRIMA POZA!

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

off .. deci nu sunt singura in situatia asta .. sper sa-si faca si ea un program normal ca ma duc la balamuc in ritmul asta .. toata ziua sunt cu pe afara ...

Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

fetele mele,

in sfarsit povestea nasterii lui Aidan aici. Am tot recitit ce am scris. As fi vrut sa pot scrie mai frumos despre ce am simtit atunci cand l-am vazut, dar mi-am dat seama ca nu am cuvinte. Enjoy.

MangaGirl MAMI DE AIDAN GABRIEL, BB SCUMP SI CARLIONTZ - 03.10.2009

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Mergi la inceput