dureri dupa cezariana
as vrea sa intreb mamicile cu cezariana daca si ele au dureri de burtik in peroada asta mai rece!sau durerile trec dupa 2 ani?
Raspunsuri
CorinaDani spune:
nu, nu am.
am facut cezariana acum 2 ani si 3 luni; cam dupa 6 luni de la cezariana nu am mai simtit nici-o durere sau jena in zona operatiei. mai greu s-au refacut nervii, am avut o buna perioada de timp o portiune ca si amortita (de-a lungul cicatricei), nu simteam nimic, dar m-a avertizat medicul inca de la inceput ce si cum...
poate durerea de burtica asociata cu vremea rece este de la o anexita netratata sau operatia a facut aderente...
Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )
Deus spune:
nici o durere de 4 ani si jumatate:-) nu este genul de operatie meteo sensibila, ca si cea de apendicita, etc.
„Fericirea este armonia dintre ceea ce gandesti, ceea ce spui si ceea ce faci.”Gandhi
www.de-azi.ro
inspiratie, dragoste, putere ... pentru cine crede ca nu mai poate.
http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI
quod me nutrit me destruit
http://community.webshots.com/user/Deusphoto
Kehleyr spune:
Eu am facut ambele cezariene vara (in iunie) si dupa 2 luni maxim nu ma mai dureau absolut deloc. Practic nici nu mai stiam ca le am...
It is a truth universally acknowledged, that a single man in possession of a good fortune, must be in want of a wife.
kitzy spune:
Nu, nici o durere. Am avut cezariana acum un an si jumatate, in 2-3 luni n-o mai simteam aproape deloc, doar amortita, dar am fost avertizata, dar la schimbari de vreme nu m-a deranjat absolut deloc, dar stiu ca se poate intampla, sora mea a avut o operatie de apendicita la 14 ani si inca si acuma, dupa 20 de ani, este cand o doare la schimbari mari de temperatura.
Poze Diana
Povestea nasterii
Raluca, mami de
Diana (24.04.2008)
Marina_1609 spune:
am facut cezariana acum 1 an si 2 luni si nu am dureri . in schimb am mancarimi pe taietura asa din cand in cand![]()
---------------------------------------
www.razvan-zainescu.eu/home/" target="_blank">SMS pentru o viata!
---------------------------------------
Marina &
ANA SOFIA 05.08.08
Mami Marina - Gospodina
Copil crescut din suc de morcovi
OanaRusu spune:
nici o durere, de 3 ani si ceva (macar ca am nascut normal intre timp).
Am inca o taietura de burta - o operatie f mare - de acum 7 ani. Nici asta nu ma doare (desi e mare-mare), insa la vreme rece ma dor uneori aderentele (dupa acea operatie am facut ceva aderente inauntru, in partea superioara a cavitatii abdonimale, pt ca eram imobilizata la pat), alea uneori le simt chiar dc au trecut 7 ani si jumatate.
Oana, mami de Ana Maria (intr-o zi de 13... 13 iunie 2008) si Paul-Victor (ziua cea mai lunga: 21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor