Bucurii de sept - oct 2006 in sarbatoare! (173)
Raspunsuri - Pagina 20
xandrutza_76 spune:
Buna dimi, poftiti la 
Azi noapte nu am dormit, mi-a vomat Narcisa in doua randuri... Acum doarme.
Ioana, l-am vazut pe Bubu ![]()
Beatrix, sanatate lui Eric!
Multumesc tuturor pentru incurajare, mi-am terminat toate treburile, bine ca le-am dat gata.
Poate intru mai tarziu, am un somn... Va pup, duminica frumoasa!
GETY spune:
Buna seara de la noi!
Vine cineva la niste "crackers" cu bere?
La mine se anunta o saptamana foarte incarcata la servici, de fapt o luna, nu o saptamana, ca incepem inventarierea anuala.
Asa ca am preferat sa intru sa va citesc azi.
Beatrix,
.
Mariei nu i-a priit tratamentul cu Ospen si Rhinathiol, asa ca de vineri e pe Unasyn si Erdomed. Incepuse sa o doara urechiusa si facea si febra.
Ma bucur ca e saptamana asta acasa, incerc sa o mai pun pe picioare d.p.d.v. al sanatatii. Nu stiu cat o sa-i lipseasca colegii de la gradi, ca uneori ma gandesc ca trebuie sa ii placa acolo, ca are ocazia sa fie intre copii, daca s-o fi saturat de noi.![]()
Yoanna, bine ai revenit cu vesti!
Xandrutza, multa sanatate Narcisei.
Am intrat si eu pe didactic, dar n-am gasit ce sa click-uiesc mai departe. Sa vad daca gasesc acum.
Am primit un link de la Monique_new, da unde am listat niste planse. Monique_new,
. I-au placut Mariei. Acum am sa ma gandesc si la propunerile Adrianei sa vad cum le pot pune in practica.
Lexi, spor la mutat si asezat in casuta. Te asteptam cat de repede poti sa ne scrii!
Asa creste Maria Diana
www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,69.1,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!
flavia ramona spune:
'Neata,
la Narcisa si Maria sa se faca bine.
Pentru ca in septembrie nu am putut sa-i tinem ziua piticului am reusit sambata, impreuna cu un baietel de la Aradence, a carui mamica s-a gandit sa tinem impreuna. Va invit la poze, cu mentiunea ca tot a fost ideea mamicii respective, de la bal mascat, la dovleci, etc.
Eu cred ca am racit sambata, ma simt ca naiba, dar asta e.
Sa-l ajutam pe Sebi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
de
Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)
xandrutza_76 spune:
Buna dimineata. Poftiti la o
fierbinte. La noi e un frrrig!
Multumim pentru urarile de sanatate, Narcisa e bine, chiar mi-a facut nervii prastie de dimineata pana acum ![]()
Flavia, wow, ce petrecere reusita!! Cred ca i-a placut mult lui Bogdan. Buna idee, aceasta petrecere costumata; foarte reusita si expozitia de dovleci. Iar torturile, ce sa mai zic, yummy-yummy! Tu esti foarte fresh, draguta foc! Sanatate iti doresc!
Gety, sper sa reusesti s-o inzdravenesti pe Maria, sa fie pregatita de mers la gradi saptamana viitoare. Sanatate! Iar tie, spor la serviciu!
lilina spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui xandrutza_76
Buna explicatie... Da` pe copchilu` ala nu l-a compostat nimeni? Imi inchipui ce scandal ar face parintii lui daca i s-ar intampla asa ceva. Mai, macar spuneti-le sa-i faca toate analizele, daca tot musca pana la sange, nu? Adevarul e ca eu nu stiu ce-as face intr-o asemenea situatie, adica, sa se puna Narcisa mea pe muscat; presupun ca as purta multe dialoguri pe tema asta. Si i-as spune ca nu o mai duc la camin, ceea ce pentru ea e o pedeapsa maare. Sper sa se remedieze situatia. In alta ordine de idei ma bucur ca ai reaparut. Si ca totul fu normal Xandrinne si ale ei Raluca (03.08.1997), Narcisa (21.09.2006) si Diana (24.09.2008) poze cu noi |
hello, nu dati cu rosii, dar si Vlad se inscrie in categoria "catel de gradinita" si credeti-ma, ca in multe cazuri nu educatie e de vina....
e o perioada (sper) cand unii sunt mai violenti...am mai auzit de astfel de cazuri...sunt mai agitati si mai rai decat ceilalti ADICA EXACT CA VLAD....oricat am incercat sa-l "dresez" nici o metoda nu a functionat..
al meu a muscat in primele zile, acum vad ca nu mai face
dar depinde si de reactia educatoarei si de ce atitudine ia
nici la Vlad la gradi nu-i paradis....sunt lasati de capul lor de multe ori....de ex. cand s-a dus mama intr-o zi sa-l ia el era la baie cu chilotii jumatate lasati (daca mai intelegeti) dar nu putea sa-i dea prea jos ca avea body-ul inchis cu capse intre picioare si isi scosese instrumentul printr-o parte ca sa faca pipi....si aparuse o colega de-a lui care striga la doamna educatoare ca s-a blocat
dar nu multi se descurca asa ca el...unii fac pe ei ca nu isi pot da jos hainele sau nu rusesc sa le dea bine ... in fine, ma intelegeti voi
deci, 'legea junglei' se aplica la multe gradinite
i-am spus unei ingrijitoare ca nu o sa vin eu sa-l iau si ca o sa treaca mama, cum sa fac sa il lase educatoarea sa plece acasa cu mama, ca nu o cunoaste si ea mi-a spus "pai vine si ii zice educatoarei ca a venit sa-l ia pe Vlad, nu trebuie sa faca nimic altceva"
cum adica ??? daca vine un nene si zice ca e bunica-su' si a venit sa-l ia acasa il lasa cu el ?????? cum e ???? ca nu inteleg ???
deci astea sunt conditiile cam peste tot....sau poate am eu pretentii absurde

AJUTATI-L PE SEBI
Lilina &
Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)cum s-a nascut, site-ul
www.fancybijoux.ro/" target="_blank">fancybijoux.ro Fancy on webshots Fancy on shopmania
Crisnemes spune:
Salut!
Am intrat sa va spun ca din pacate operatia de hidrocel nu a avut loc pentru ca Victor a inceput sa tuseasca de sambata .
Eu sunt ingrozitor de bolnava abia stau in picioare si ma dor toate.
Sanatate tuturor.
Cristina si Dragos (31.01.2004)+
Victor(19.09.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album
lilina spune:
cristina, multa sanatate
AJUTATI-L PE SEBI
Lilina &
Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut, site-ul
www.fancybijoux.ro/" target="_blank">fancybijoux.ro Fancy on webshots Fancy on shopmania
trischa spune:
Buna dimineata si poftiti la 

,ceai si ce mai doriti.
Copila s-a facut bine,dupa 3 zile de febra au inceput sa se ingroase mucii si sa tuseasca noaptea in vreo doua reprize.
De dat, in afara de antitermice nu-i dam nimic ca nu avem ce,m-am gandit la o tura de echinaceea si am intrebat un prieten farmacist care ne-a spus ca e cu doua taisuri..adica face bine dar la copii exista riscul cresterii globulelor albe.Ce mai indicat la copii ar fi un supliment de vitamine si altceva decat ,,sanostol sirop,, nu ne recomanda.Deci...o sa incercam asa.
De ieri am dus-o la gradi,de fapt a dus-o ieri dimineata tati care nu mi-a zis nimic...si cand ma duc eu s-o iau acasa vad pe usa un anunt cu tema,,un copil are gripa porcina,,
.
Cine mai stie ce o fi si cu gripa asta,
ca numai tampenii auzi si din fiecare sursa alta stire.
Lilina,tu ai descris un episod cu Vlad si toaleta,eu m-am invatat minte si duc copila imbracata doar cu ce poate ea sa dea singura jos.
Adica,strampi sau pantaloi pe elastic,nimic cu capse sau fermoar,asta dupa ce odata a facut pe ea ca nu a reusit sa-si desfaca un nasture.La noi e usor ca-i fetita si-i pun un stramp si o fustita si gata.
Nu mai stiu de v-am zis dar aici nu exista ingrijitoare la gradi,nu-i sterge nimeni la fund in mod expres,adica de e careva si nu se descurca se intervine.
Vad ca Patrizia si-a reglat ritmul si treaba mare o face doar acasa.
Eu va doresc multa,multa sanatate copilasilor si voua si o zi frumoasa!
beatrix spune:
Buna diminetaza!
Xan, incept cu tine ca te-am visat azi-noapte ca ne-ai pus niste poze de la o nunta! erau multe poze legate de obiceiuri si ne explicai care cum sunt!
ma bucur ca Narcisa este bine!
Cristina, insanatosire grabnica si tie si lui Victor!
Gety, portia de bataitza [duel! Insanatosire grabnica Mariei, sper sa-i mearga cu tratamentul asta! Spor si succes la servici!
Apropos, de ideea lui Monique cu plansele si la noi functioneaza! Mi-a luat sotul de pe net un pdf cu 900 de imagini Disney si de acolo tot printez! Eu i le dau intr-un plic A4 ca si cum ar fi primit o scrisoare! Daca e careva interesata sa-mi zica! Noi suntem acum la faza cu Alba ca zapada si piticii! tot ce facem trebuie sa fie cu pitici, mai ales cu Doc!
Trischa, ma bucur sa sunteti bine! Cat despre gripa poricna bine ca v-au anuntat de la primul caz! Eu am aflat de la o mamica care era prietena cu mama unui copil care avea gripa si cand am interbat-o pe educatoare am aflat ac de fapt sunt 2 copii in clasa lui Eric! Si o intreb ca nu ne anunta nimeni si cica au vorbit cu medicul, copii respectivi sunt acasa cu antibiotice si sa nu creeze panica!
Cta depsre restul, asa e si aici! Cum zice Lilina, legea junglei! Cica asa ii invata sa se descurce singuri! Eu cand l-am dus in primavara, a trebuit sa-l tund tocmai ca nu-l stergeau dupa masa de mancare pe fatza, parul se lipea de obraz si incepuse sa se irite! Ce nervi am avut atunci!
Flavia, wow ce petrecere frumoasa! Cred ca s-au distrat super copii!
Eric nu e mai bine, avem febra, azi-noapte a facut frisoane, e ragusit, tuseste si au aparut si mucii! Bineinteles, eu sunt de vina ca l-am scos ieri la plimbare juma de ora dupa teoria lui mama!
pe toate
Roxana si Eric (11 Septembrie 2006)
Ei au nevoie de noi! Haideti sa-i ajutam! 
flavia ramona spune:
Salutare,
Xandrutza,
. Fresh??? La suprafata e una, inauntru e altceva.
Lilina si eu ca Trischa nu-i dau body la gradi ca noua ni s-a si spus sa-i imbracam cu chestii ce si le pot da ei jos
. Macar ne-au avertizat. Ideea e ca peste tot e cam la fel.
Cris, sanatate atat tie cat si lui Victor. Cam ca si tine is si eu, toate ma dor.
Trischa, legat de gripa porcina nu stiu ce sa mai cred, auzi atatea, din diferite surse si nu mai stii ce e adevarat si ce nu. S-au confirmat si la Arad 3 cazuri intr-o familie.
Beatrix, sanatate lui Eric. as fi interesata de planse, iti trimit adresa mea de mail si daca ai timp le-as vrea si eu. Mersi.
Yoanna?
Lexi, inca nu ai net?
Roxana?
Ramo, Adina, Ancuta???
Eu am avut noroc ca ieri l-a luat mami pe Bogdi la ea si eu am dormit de la 7 la 8 azi dimineata. Am transpirat de numa. Nici nu stiu de cand nu am mai dormit atata. Mi-s infundate si sinusurile asa ca am o stare ciudata, parca is beata.
Sa-l ajutam pe Sebi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
de
Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)

cu fundita
"