Bucurii de sept - oct 2006 in sarbatoare! (173)
Raspunsuri - Pagina 19
xandrutza_76 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui yoannamarie ... la fii-mea in grupa este un baietel care musca... dar...musca, frate!!! Si lasa semne evidente...de doua ori a venit fii-mea acasa cu mana muscata, pana la sange...iar, aseara, in timp ce-i faceam dus...am observat pe bratul drept o urma, rotunda, vanata-rosiatica...de dinti...Am turbat...azi-dimineata iar m-am luat de toti de pe la gradi'...explicatia?! Cum ca baietelul respectiv are apucaturile astea de la cresa si...nu stiu ce sa-i mai faca... ?!?!?!... Pe toti copilasii i-a compostat, pe rand... ![]() ![]() ![]() Perlutzele... www.mytickerz.com/tickers/g5982ekrufgklo7y.png" target="_blank"> ![]() Ioana, mami de fetita cu fundita ![]() De prin viata...adunate! " " |
Buna explicatie... Da` pe copchilu` ala nu l-a compostat nimeni? Imi inchipui ce scandal ar face parintii lui daca i s-ar intampla asa ceva. Mai, macar spuneti-le sa-i faca toate analizele, daca tot musca pana la sange, nu? Adevarul e ca eu nu stiu ce-as face intr-o asemenea situatie, adica, sa se puna Narcisa mea pe muscat; presupun ca as purta multe dialoguri pe tema asta. Si i-as spune ca nu o mai duc la camin, ceea ce pentru ea e o pedeapsa maare. Sper sa se remedieze situatia.
In alta ordine de idei ma bucur ca ai reaparut. Si ca totul fu normal
xandrutza_76 spune:
Buna dimi! Alina saru`mana pentru cafea.
didactic.ro il utilizez si eu, mai gasesc acolo fise de lucru, etc... Mai poti incerca pe clopotel.ro, la sectiunea educatie, poate gasesti acolo ceva interesant.
Adriana, la multi ani! Sa ai o viata frumoasa, senina, plina de realizari pe toate planurile! 

La multi ani, Alessia, sa cresti mare!!
Adriana, superbe pozele, ce petrecere frumoasa a avut Dudu! Si ce bine a iesit in poze 
Crisnemes, va tin pumnii! Abia astept vesti de la voi 
Gety, si eu prefer sa spal rufele (la masina
) in loc sa le calc.
Beatrix, eu tot la prosop apelez, foarte rar am folosit betisoare.
Lexi, 
Fetelor, va doresc un week-end frumos; eu intru la program din ala fain, gen 

etc. Asta in loc de 
Va tzoc pe toate!!
flavia ramona spune:
Buna dimineata,
Yoanna, ma bucur ca sunteti bine, ai cam lipsit in ultima vreme. Vrem poze cu pisoiul zabauc
.
Io is bine, putin dusa de-acasa da is ok
. Mai glumesc io, dar ne adaptam ca nu avem ce face.
Io cred ca is moldoveanca dupa firea ce o am, tot iute iute fac si io tot. ![]()
Adriana, ce faina a fost costumatia lui Dudu. Bogdi acum se uita de zor la "pantoma pietenoasa" Casper
.
Gety, esti tare cu spalatul la masina. Nici mie nu-mi place sa calc si atatea mi s-au adunat.
Cris, tinem pumnii sa trece usor operatia de hidrocel.
Beatrix, nici la noi dr nu recomanda folosirea betisoarelor decat a celor speciale pt urechi, care au un bont mai mare si nu intra decat superficial in ureche, nu stiu cum sa explic mai bine.
Sa-l ajutam pe Sebi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
de
Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)
ramomar spune:
Buna dimi dragi mamici, o
merge?! dar si un ceai de toamna va servesc 
Va multumesc inca o data pentru urari si vi le trimit si eu inzecit! 
Adriana LA MULTI ANI! multa sanatate, impliniri si fericire alaturi de cei dragi tie! 
LA MULTI ANI Alessia
sa cresti mare, sanatoasa si sa ai parte de mult noroc in viata!
xan
mult spor la bucatarit, curatenie si toate cele!
yoanna
ma bucur mult ca ai aparu mai "detaliata"
vad ca nu te-ai plictisit deloc in compania lui BUBU!
Mey cu acel "muscacios" de la gardi e nasol de tot. Ei si daca are acest comportamnet de la cresa, trebuie sa continue asa??!! nu ar trebui indrepatat putin!? ...fara cuvinte.
Crisnemes, am aflat de dopulete in urma unui control orl. Am dus-o luni seara, deoarce cand am luat-o de la gardi a inceput sa se planga ca o doare urechea si mi-a fost frica de otitita, dar pe ea probabil o dernju acele dopulete, pt ca ambii medici mi-au infirmat otita (unul luni, altul marti, cand i-a scos dopuletele)
Azi dimi iar s-a plans de urechiusa, sper totusi sa nu fie nimic.
La otita se observa ceva lichid in urechiusa? adica e obligatoriu sa fie? sau se poate sa fie otita si lichid ba? na, cred ca v-am ametit de tot.
flavi
ma bucur ca ai reusit sa te odihnesti asa de bine! Eu in ultimul timp, dupa ce adorm nu mai aud nimic, de multe ori imi zice sotu dimineata, "iar am fost la Patri azi-noapte ca te-a strigat, dar tu oricum nu o auzi" ![]()
sau mai nou nici nu mai imi spune, ci il intreb eu daca s-a trezit puiu noaptea.
Daca totusi ajungi si prin Oradea, mi-ar placea mult sa ne intalnim, poate poate...iti faci timp, ca pe vremuri ![]()

princess
eu nu prea accesez site-uri pt pitici, mie imi da educatoarea cd-ul sau stickul cu tot ce trebuie, doar sa le printez ![]()
Am salvat cateva poezii de pe site-ul dat de CristinaGoji, cel cu dieta vietii, http://www.scribd.com/doc/2936706/poezii-pentru-cei-mici . E foarte fain site-ul, multumim Cris 
yoannamarie spune:
'neatza, dragutelor! 
La multi ani, ADRIANA!!! 
Multa sanatate, fericire, impliniri si bucurii!!!
Petrecere frumoasa si cadouri multe, multe!!!

La multi ani, ALESSIA!!! 
Sa cresti sanatoasa si viata sa-ti ofere multe bucurii si realizari 

Crisnemes, bafta luni si multa sanatate puiului! Bine ca sunt ok analizele! 
Princess, desi nu servesc de obicei, multam de cafea...
Cat despre site-uri...tot de didactic.ro ma folosesc si eu...Dar, asta pentru acasa...caci la gradi' nu ne-au solicitat, pana in prezent, astfel de materiale...Si, la gradi', la micuta mea, saptamana aceasta, tot toamna a fost serbata- au lipit frunze pe o plansa cu un copacel imprimat, au desenat-o pe zana toamna- tot plansa imprimata...azi dimineatza i-au pus sa picteze planse cu frunze, in culorile toamnei etc...dar nu ne-au cerut nimic pana acum...nici macar frunze...
...si, intreb aproape zilnic de necesarul lor...Tie ti-au solicitat...sau duci tu ce ti se pare interesant?
Xandrutza,
! Spor la toate treburile... "Noroc" ca s-au inventat acestea
...caci altfel...toata ziua eram la sala, prestand...
![]()
| Citat: |
| Da` pe copchilu` ala nu l-a compostat nimeni? Imi inchipui ce scandal ar face parintii lui daca i s-ar intampla asa ceva. Mai, macar spuneti-le sa-i faca toate analizele, daca tot musca pana la sange, nu? |
Aha...am fost pe aceeasi lungime de unda... Pe cuvant...si eu m-am gandit, aseara, la analize si la microbi etc... Doamne fereste!
Ieri, cand am luat-o pe fii-mea de la gradi'...am discutat si cu educatoraea de dupa-amiaza...si mi-a spus ca a vorbit, iar, cu mama baietelului si aceasta, la randul ei, s-a aratat foarte mirata cum ca baietelul ei nu face asa ceva acasa...
Nu mai spun ca ieri, baietelul respectiv a lovit-o si pe educatoare cu pumnii, a injurat-o...nasol... Educatoarea mi-a mai spus ca se vor lua masuri... Sa vedem... Pai...frate, fii-mea cand a impins, fara sa loveasca, un copilas...s-a facut un tam-tam...ohoooo... am luat masuri cu ea si si-a revenit, de a doua zi...Dar...acest copilas ca musca... deja e la a treia compostare...e lasat in pace...pe sistemul ca a invatat la cresa asa si...gata...
Pe cuvant, o data daca mai vine fii-mea muscata acasa... am sa port o discutie cu cel mic, implicit parintii... O fi el mic...dar la ce prostii face cred ca va intelege tonul meu...Deh...scuze...m-am lungit pe acest subiect....dar, sincer, m-am saturat, deja, de gradi'... dezamagire TOTALA...
Flavia, ma bucur ca esti ok...
Tot respectul!!! 
"moldoveanca" iute, iute...
Ramo,
! Ma bag la ceai...sar'mana!Mda...nu mai comentez nimic, deocamdata...referitor la muscacios... sa vad masurile ce se vor lua...DACA se vor lua...
Nu stiu...dar cred ca sunt bau-baul gradinitei...
ceilalti parinti sunt atat de timizi...nu pot sa inteleg... atatea nereguli...si ei tac...de exemplu, ieri, cand vorbeam cu educatoarea de muscaturile primite de fii-mea, in spatele meu o mamica, venita sa-si ia fetita, INDRAZNESTE sa spuna cu juma' de gura si, aproape in soapta cum ca si fetita ei a fost muscata... A trebuit sa mai repete o data...ca nu s-a inteles bine din prima...atat de timida si retinuta era... Nu pot sa inteleg...Ma rog...Apropos de site-ul cu poezii, va multumim fetelor
! Foarte frumoase...iar cea cu pisicuta i se potriveste lui Bubu...
Lexi,
! Spor la mutat! 
No...acum postez cateva pozici cu Bubu...
Pentru cine are placere, timp, chef etc....
In rest...nimic nou...de pe la noi...doar ca e un friiiig...ger, chiar...bate si vantul...asa ca...n-am cum sa mai ies la bantuit prin parc sau magazine...

Va tzuc, dragutelor! Weekend placut, tuturor!

Perlutzele...
www.mytickerz.com/tickers/g5982ekrufgklo7y.png" target="_blank">

Ioana, mami de fetita
cu fundita 
De prin viata...adunate! "
"
princess spune:
Multumesc pentru raspunsurile la intrebarea mea! 
Doamna educatoare este pregatita, in general, cu tot ce trebuie pentru activitatile pe care le face cu copiii. Eu m-am oferit sa o ajut cu ce pot (copii xerox, diferite materiale, cantecele, poezii) inca de la prima sedinta. Asta si pentru faptul ca am fost si eu cadru didactic candva si mi-a placut enorm sa ma documentez, sa caut materiale si sa fiu pusa la punct cu tot ce se poate. Suntem cateva mamici care ne-am oferit ajutorul.
In holul de la intrarea in gradinita se afla panouri ale fiecarei grupe, unde doamnele educatoare afiseaza tema saptamanii, lucrarile copiilor, poeziile si cantecelele pe care le invata copiii etc. Pe langa toate acestea, este si un mesaj in care ne roaga pe noi, parintii, sa sprijinim activitatile lor cu ceea ce putem (carti, reviste, diferite materiale...). Pana acum mare lucru nu am facut: doar niste copii xerox la niste fise si frunzele duse saptamana aceasta. Pentru tema cu "Florile" ne-a cerut sa aducem flori de toamna: crizanteme, tufanele, dalii...
Va pup inca o data pe toate!
Alina mami de RARES NCHOLAS - 20 septembrie 2006
RARES are...
anangel_lexi spune:
La multi ani, Adriana mica[b], multa sanatate si bucurii iti doresc!

La multi ani, [b]Alessia! sa cresti mare, sanatoasa si norocoasa!

Uff, as avea multe de scris, dar nu am timp. O sa-mi fie dor de voi pana marti cand revin la birou. La noua adresa nu avem inca internet si nici telefon fix. Sper sa rezolv repede si aspectele astea doua.
tuturor si weekend placut!
de
Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
PENTRU SEBI
flavia ramona spune:
Adriana 
Sa ai parte de multa multa fericire.
Sa-l ajutam pe Sebi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
de
Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)
Adriana mica spune:
Va multumesc tuturor pt urari!
Princess, uite cateva sugestii de jocuri legate de toamna:
- lecturi dupa imagini: "In livada"; "La piata";
- activitati matematice: "Formam multimi de fructe, multimi de legume", "Sortam fructele mici si pe cele mari";
- activitati plastice si practice: "Marul"- mototolire din hartie creponata si lipire, ceva dactilopictura
- jocuri de rol ("La piata"), jocuri senzoriale ("Culorile legumelor").
Din ce au facut la Dudu la gradi, cel mai mult mi-a placut faptul ca au incercat ceva proiecte de grup, destul de dificil, cred eu, de realizat la varsta asta www.totsites.com/tot/duduburlacu/photosS/g248064" target="_blank">uite aici (prima poza).
Ramo, otita nu presupune neaparat lichid in ureche. Este posibil ca timpanul sa fie doar deformat din cauza lichidului adunat in spatele acestuia. De regula, asta se vede la un simplu control (cu lupa aceea cu luminita) sau se poate face impedanta auditiva (se masoara cat de mare este presiunea pe timpan).
Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)
Uite ce mare am crescut...
www.totsites.com/tot/tudorandrei" target="_blank">Povestea merge mai departe...
beatrix spune:
salutare!
La multi ani Alessia! Sa cresti mare sanatoasa si voioasa!
La multi ani Adriana! Multa sanatate, fericire si succese pe toate planurile!
Foarte frumoasa petrecerea lui Dudu!
Eric tuseste cum ar fi la noi tusea magareasca! Am fost la pediatra! Se pare ca nu e atat de periculoasa gripa asta mai ales pentru copii care n-au avut niciodata un virus! Pentru ei e ca si cum ar face o gripa normala! Daca se inrautateste situatia sa o sun si ne vedem! E bine ca ea are cabinetul in casa unde sta si de la mine cu masina in 5 minute sunt la ea! sper sa ramana totusi numai la stadiul de tuse!
Gety, bataita o s-ati dau in fiecare zi pana imi spui ca ai fost si ai facut testul si e ok!uite aici
!
Lexi, te cred ca si eu abia astept sa vina mama! la voi e vacanta? eric e in vacanta saptamana vitoare!
Yonna, bun venit noului meumbru Bubu si sa va aduca bucurii! Seamana cu Mozart, motanul alor mei! Urata situatia cu acel copil totusi ar trebui s ase faca ceva! Chiar asa ceilalti parinti nu zic nimic, le convine sa le vina copilul muscat continuu acasa? hai o data inteleg, hai si a doua oara ca de sunt copii dar deja pe urma eu as zice ceva!
trischa, raceala cam 5-7 zile dureaza! daca te referi numai la muci, noi inainte aveam din octombrie pana in aprilie! faceau parte din decor si cateodata mai erau insostiti de cate un episod de tuse si 1-2 zile febra! anul asta a fost mult mai bine! dar eric a mers in colectivitate de la 6 luni!
la voi e de asteptat acum sa culeaga tot de la gradi, dar daca sunt doar muci nu intra in panica! eu nu am intervenit la muci decat cand i-l impiedicau sa respire in rest nu i-am dat nimic! nu vor disparea in urmatoarele luni mai ales ca sunt luniile de iarna!
Flavia, da la acele betisoare m-am referit cand am zis ca sunt de bebe! Bine ca te-ai odihnit! Exact la fel am simtit si eu cand am fost la conferintze! Primele nopti dormite cu adevarat fara sa am nici un senzor treaz!
Ramo, la noi e exact invers! eu i-l aud pe Eric si cand se misca daca fosneste cearceaful sau da cu piciorul in zid, sotul nu-l auzea nici cand era mic, cu noi in camera si se trezea sa manance acum nici atat! Sper totusi s anu aveti otita!
Crisnemes, bafta sa treceti cu bine peste interventie si refacere rapida!
Xan, spor la treburi! eu nu stiu cand mai poti si mai ai timp sa faci si lectii cu alti copii! bravo tie! 
Princess, Cristina, multam de site-uri! Asa e si la eric la gradi, cu tema pe spatamana, desene...
Roxana, mult succes si sa decurga bine cum vrei tu! indiferent ce decizi important e sa fii tu impacata cu tine si cu decizia luata! acomodare usoara la servici!
Fetelor, multumesc de urari!
Roxana si Eric (11 Septembrie 2006)
Ei au nevoie de noi! Haideti sa-i ajutam!