Bucurii de sept - oct 2006 in sarbatoare! (173)
Raspunsuri - Pagina 18
flavia ramona spune:
Roxana, nu joaca ala micu fotbal
, a fost meci UTA (echipa aradeana) cu nu stiu cine si de fiecare data cand poate il duce. Il mai duce si cand joaca el fotbal (are o echipa cu care e inscris in campionat, in judet), daca joaca acasa si nu in deplasare. Asa macar stiu ca 2 ore fuge si alearga pe acolo cu copii altor fotbalisti si cand vine acasa e rupt de oboseala.
Sa-l ajutam pe Sebi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
de
Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)
xandrutza_76 spune:
Uitam, Daniela, ma bucur mult ca ai reusit sa bei o cafea cu noi 
Lexi, Ancuta, unde v-ati ascuns?
Roxana, macar bine ca ai reinceput sa lucrezi, te mai ajuta un pic si chestia asta... Imi pare rau de accidentul cu fierul de calcat, cum e Daria? Cat despre episoadele de la gradi... e uneori mult prea mult pentru sufletelele lor mici sa vada cum nu tot timpul prietenii le acorda atentie... Sper sa nu mai apara astfel de episoade.
Adriana mica spune:
Ramo, multa sanatate si bucurii pe toate planurile! La Multi Ani!
Roxana, intr-un fel este bine ca ai inceput serviciul (apropo, cu cine sta Victor?) Cred ca dintr-un anume punct de vedere, asta va aduce o schimbare in bine, o anume detasare de acele lucruri care te procupau exclusiv pana acum (adica casa, copii, si iar casa, si iar copii). Stii ca sunt alaturi de tine, daca vrei sa vorbim ma poti suna.
Noi ieri am avut petrecerea de Haloween la gradi; a fost mult mai bine ca anul trecut, va invit sa vedeti www.totsites.com/tot/duduburlacu/photosS/g248064" target="_blank">cum ne-am distrat.
Roxana, apropo de gradi, bine macar ca Daria iti spune ce se intampla. Dudu nu a vrut sa ne spuna nici macar care sunt colegii cu care se joaca cel mai mult, sau daca sunt incidente de vreun fel. In schimb, a fost foarte afectat cand un coleg i-a spus ca "este mic" si de aceea nu vrea sa imparta jucariile cu el; educatoarea ar fi vrut sa medieze, dar din pacate erau jucarii aduse de acasa de respectivul (motiv pt care, am rugat la sedinta ca, dupa ce trece perioada de acomodare pt copilasii noi veniti, sa se gaseasca o solutie cu privire la jucariile personale. Miss vrea sa propuna o zi cand toti copiii sa isi aduca o jucarie cu ei).
Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)
Uite ce mare am crescut...
www.totsites.com/tot/tudorandrei" target="_blank">Povestea merge mai departe...
GETY spune:
Yoanna, cand am vazut moviliul de la numele tau, am zis ca gata, ai aparut cu noutatile. Dar ne mai tii in suspans, vad...
Roxana01, gata, nu mai spunem nimic, doar ca eu calc foooaaarte rar.
Nu-mi place. Mai bine spal la masina, decat sa calc.![]()
Mamaa, prin ce mai trec si copilasii nostri! Pupam Dariutza sa-i treaca supararea, iar Gabi sa se joace si cu Dariutza si cu Simona.
Beatrix, felicitari pentru cetatenie! Vreau si eu cetatenie ca a ta! Sa stii ca am citit si mi-am luat bataita, asa ca, fetelor nu faceti ca mine: mergeti si va faceti testul Papanicolau.
Asa creste Maria Diana
www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,69.1,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!
GETY spune:
Adriana_mica, ce frumos! Cred ca s-au distrat frumos picii, se vedea pe fetele lor! Felicitari educatoarelor! La Maria n-au organizat asa ceva.
Hai, Yoanna
!
Asa creste Maria Diana
www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,69.1,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!
beatrix spune:
salutare!
La multi ani Ramo!
Multa santate, numai fericire si impliniri pe toate planurile iti doresc!
Ce bine ca a fost asa usor si ati scapat de dopuletze! Cu betisoarele si aici parerile sunt impartite, ce-i drept aici recomanda din acelea pt bebelusi. Pediatra lui mi-a zis ca e alegerea mea dar ea nu recomanda nici la adulti sa fie folosite frecvent, la copii nici atat!Eu personal cu Eric folosesc foarte rar, doar atunci cand se aduna ceara la margine ca sa nu-l zgarai cu unghia. Practic nu i-l introduc in ureche! In rest doar cu degetu invelit in prosop ii sterg urechile dupa baie!
Fetele, multumesc de felicitari! Trimit acum dra revin!
Roxana si Eric (11 Septembrie 2006)
Ei au nevoie de noi! Haideti sa-i ajutam! 
yoannamarie spune:
Revin...
In perioada ce am lipsit de pe micul (marele) monitor..."tat" a fost normal...in ce ma (ne) priveste...
...Deja, functionez ca un robot, sunt setata zilnic pentru acelasi program
, pentru aceleasi stari de spirit
, pentru aceeasi "placere" de a savura singuratatea cotidiana...
...Mitzu a reinceput gradinita...dupa ce am tratat si o eneterocolita acuta...
...
No...ce sa mai spun...Intre timp m-am ales si cu un pisoi...
...Bubu e numele ales de fii-mea, pentru noul nostru coleg de apartament...
Spun (scriu)... "m-am ales"...deoarece toata actiunea s-a desfasurat...mult prea repede ca sa realizez ce se intampla... Pe sistemul: are tanti Donici un motan frumos, pe care vrea sa-l dea...il luam noi, te roooooog
?!, spune sotul... Deh... n-am avut timp sa ma dezmeticesc ca a si aparut animalutul in viata noastra...
...E frumusel, in legea lui...dar cred ca si-a gresit orientarea...vocatia etc... Musca ...de spui ca-i dement...asa ca-l numesc oficial: Azorel, minte de catel...![]()
![]()
...Hi,hi, hi...ce-l mai oftic pe sot...cu motanul lui cu tot... Dar...daca stau bine si ma gandesc...cred ca are si sotul dreptate in...spusele lui: "pai la ce familie de zapaciti suntem...se putea sa avem o matza normala?! s-a integrat, dragul de el, cum am putut..."
...
Mitzu e topita dupa noul colocatar...ii citeste povesti, se fugaresc unul pe altul, il pune fortat la nani...deh...activitati de copilas...![]()
Cam atat despre noi...cum va spuneam: "tat normal"...
Roxana, offf...chiar imi pare nespus de rau pentru situatia in care te afli...Si, totusi, nu am sa spun nimic... (risc sa fiu...prea realista...)doar ca sunt alaturi de tine, scumpo, si, ma rog din tot sufletul, ca decizia, pe care o vei lua, pana la urma, sa fie cea mai buna...Apele sa se linisteasca si linistea si implinirea sa vi se cuibareasca in suflete! 

Multa sanatate puiutilor!
Dariuta! Offf...ti se rupe sufletul cand vezi ca sufera copilasul...chiar si pentru un motiv ca acesta... e prea mica pentru ca sa priceapa cum sta treaba... Draga de ea!!!
Lexi, hehe...noi am mai conversat prin sms-uri, mess...
! Cred ca sunteti in plina activitate cu mutatul...sau, cel putin va pregatiti sa dati startul...
Sa aveti parte de o viata frumoasa, in noua casa, sa fiti fericiti, sanatosi, o familie unita si implinita! 
Cu intarziere, iti urez sa-ti traiasca sotul, LA MULTI ANI cu multa sanatate!
Tu...cum te mai simti? Ai facut ceva analize? Daca , inca, nu...du-te...te rog...sanatatea e importanta...Multa sanatate!
Itzy,
! Petreceti intr-o veselie!
Bravo voua!
Asa le sta bine oamenilor frumosi!!!
Adina...
| Citat: |
| S-ar putea sa mai fie un motiv ascuns pana ieri, aseara dansand in "salon" |
...am priceput mesajul..."
"... Ai fost super tare!!!!! 
In alta ordine de idei, pustanii tai...bestiali...
...sunt convinsa ca nu au gusturi rele...Sanatate si bunicului tau!

Princess, sar'mana pentru sfaturi!
Iti multumesc pentru mesajele de pe mess... esti tare draguta! 
Tare dragalas Rares...
Si micutei mele ii plac cartile din colectia disney... Acum, isi ia cate o carte...si o citeste, atat de concentrata si atenta e...incat spui ca pricepe tot...Xan, spor la lectii! Brrr...cunosc...si nepotul meu... de multe ori...ma agata...la romana, la engleza etc...
Hehe...sa treaca un capitol fara cearsaf?!
fetele dragi tare!!!!Gety, multa sanatate Mariei!
Am vazut poza...aveti o fetita frumusica foc...ce ochisori superbi...
Sa va traiasca!
Ce scumpa a fost la jocul de v-ati-ascunselea...Mercic pentru sustinere, pampoane etc... Ai fost tare simpatica!!!

Ramo, ce bine ca s-a rezolvat problema cu dopurile de ceara...si, mai ales, ca a fost nedureros pentru Patri
!!! Noua, atat ORL-istul cat si pediatrul ne-au interzis, cu desavarsire, folosirea betisoarelor, in urechiuse...Inca, o data, La multi cu sanatate si petrecere frumoasa, azi!

Flavia, esti de apreciat, mamico!
Prin cate ai trecut, draga de tine...si ai ramas, neinfranta, pe baricade... Cred ca ti-a fost greu, si poate ca inca iti mai este...dar... vreau sa te felicit pentru relatia pe care o ai, in prezent, cu sotul tau...
...Multa putere si incredere, pe viitor!
Multa sanatate! Ah...super bancul cu ardeleanul...

Tasia, mercic pentru sfaturi!
Incerc pe cat posibil sa nu stau nemancata...prostia mea e ca nu pot sta la masa singura...si, de cele mai multe ori, in timpul zilei nu fac altceva, decat sa ciugulesc cate ceva...mai mult uscaturi...si, abia seara, cand suntem cu totii...mananc sanatos...Nu e bine...dar si...stresul si nervii isi pun amprenta...
... | Citat: |
| Langa varmea nu se poate sta cand o apuca crizele de stomac...are dureri cumplite... |
Aceeasi reactie o am si eu...

No...acu' ca am motan...am sa-i fac loc la masa langa mine...si sa ma vezi ce mananc...
Tanima, multa rabdare si putere sa treceti cu bine si peste aceasta faza...legata de comunicare...
...Ce sa spun...si la noi...fii-mea mai are excese de personalitate...care implica chiar si tipete sau batai din picioare...dar...incerc sa fiu indiferenta...iar daca se intampla in public...o pedepsesc, cand ajung acasa...fara desene, fara jucarii...am aruncat si cateva la gunoi...pe bune...aruncat....Nu stiu...imi spunea si pediatrul cum ca generatia copiilor de azi, e foarte energica, agitata...si trebuie sa facem tot posibilul sa tinem pasul cu ei... 
Lilina, pleci in Dubai?!

Si...sa inteleg ca va intoarceti la anul?
Na...ca ati rezolvat-o si cu incalzirea...
Ancuta,
! Cum esti?! Ti-ai mai revenit? Au...plecat "pasarelele" in tarile calde? Sper sa rezolvi probelemele cat de curand si totul sa fie bine.
-ici Ioanei, micuta olteanca! 
Crisnemes,
! Draguta...ai grija cu amenzile...Incearca sa "colectionezi" pantofi, bijuterii, parfumuri...Eunice, multa sanatate strumfilor!
Ce scuuump a fost Toma!!! 

Cat despre superstitii...mercic pentru ca m-ai luminat... Soacra-mea, bodoganea, intotdeauna ca nu e bine sa-ti faci casa etc...ca moare cineva etc... si, evident, ii ceream si explicatia... dar...cum era de asteptat, o blocam cu o asemenea intrebare...
...Sa vezi ce culta o sa fiu in ochii ei cand am sa-i dau, eu, explicatia...
...Monique, multa sanatate Cosminutei!
Bine ca ati putut rezolva problema cu baietelul bataus... la fii-mea in grupa este un baietel care musca... dar...musca, frate!!! Si lasa semne evidente...de doua ori a venit fii-mea acasa cu mana muscata, pana la sange...iar, aseara, in timp ce-i faceam dus...am observat pe bratul drept o urma, rotunda, vanata-rosiatica...de dinti...Am turbat...azi-dimineata iar m-am luat de toti de pe la gradi'...explicatia?! Cum ca baietelul respectiv are apucaturile astea de la cresa si...nu stiu ce sa-i mai faca... ?!?!?!... Pe toti copilasii i-a compostat, pe rand...

Adriana, ma bucur nespus ca Dudu e bine si ca se reface...
Prin ce ati trecut si voi...offf... dar, bine ca e totul ok...Pregatiri pentru maine?

Aaaa...am vazut pozicile... Ce distractie pe cinste... Super ideea petrecerii de Halloween!!!
Mi-a placut micutul "little ghost"...iar poza in care e cu bostanul aprins de lumanari...e super frumoasa!!! E calda...instantaneele sunt bestiale...Mexxa, bafta in sesiune!
Multa sanatate!Beatrix, bine ca esti ok!
Oh...urata situatie la gradi'... Sa speram ca micutul Eric e ok!
Felicitari pentru cetatenie!

Gata...ma duc sa mananc ceva...poate revin cu niste poze...cu Azorel (Bubu)...si, nu numai...
Va tzuc pe toate si toate bucuriile!!!

Perlutzele...
www.mytickerz.com/tickers/g5982ekrufgklo7y.png" target="_blank">

Ioana, mami de fetita
cu fundita 
De prin viata...adunate! "
"
Crisnemes spune:
Salutare !
Ramo "La multi ani!" Toate dorintele tale sa se indeplineasca si sa ai parte de multa fericire alaturi de cei dragi. mii de
si
Mai fetelor lipsesc si eu 2 zile si ati aparut mai toate. Va pup pe toate.
Beatrix - felicitari pentru cetatenie.
Eunice - chiar nasol nu stiam de asemenea superstitii- adevarul e ca eu nu prea cred in ele.
Ramo- bine ca ati rezolvat dopurile de ceara. Cum ti-ai dat seama ca ar fi o problema?
Noi am fost azi la medic si am facut EKG si ECO la inima iar duminica ne internam iar luni dimineata la prima ora se rezolva hidrocelul. La inima totul e OK.
Eu sunt in concediu si acasa internetul nu merge bine asa ca nu stiu cand o sa mai intru.
Inca o data va pup si cand pot o sa intru sa va spun cum a fost.
Cristina si Dragos (31.01.2004)+
Victor(19.09.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album
anangel_lexi spune:
Sunt ffff pe fuga, am intrat sa iti urez si eu, draga Ramo, la multi ani fericiti cu sanatate si impliniri!

de
Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
PENTRU SEBI
princess spune:
Buna dimineata, mamici!
Cafelutza fierbinte pt cine doreste 
La Multi Ani, Adriana Mica! Iti doresc din toata inima sa ai parte numai de bucurii si reusite in viata! Multa sanatate! 

La Multi Ani, Alessia! Sa cresti mare si frumoasa! Sa fii sanatoasa si sa le aduci parintilor tai numai bucurii!
Intrebare pt mamici:
Ce site-uri cu poezii, cantecele, materiale didactice pt copiii nostri accesati?
Eu ma mai uit pe didactic.ro si mai scot diferite materiale de acolo, pe care i le duc doamnei educatoare.
Saptamana aceasta au avut ca tema "Toamna". Au invatat cantecele si poezii despre toamna. Noi am dus si frunzulite pt lucrarile practice. Am vazut si desenele pe aceasta tema. Dupa vacanta, vor avea ca tema "Florile". Doamna educatoare ne-a cerut sa aducem diferite flori: crizanteme, tufanele...
Va pup pe toate cap-coada si va urez sa aveti un weekend placut!
Alina mami de RARES NCHOLAS - 20 septembrie 2006
RARES are...