Bucurii de sept - oct 2006 in sarbatoare! (173)
Raspunsuri - Pagina 17
princess spune:

LA MULTI ANI, RAMO! SA ITI DEA DD TOT CE ITI DORESTI! SA FII SANATOASA SI FERICITA ALATURI DE FRUMOASA TA FAMILIE! SA AI PARTE DE NOROC SI NUMAI DE BINE IN VIATA TA! TE PUP SI TE IMBRATISEZ CU MARE DRAG!

Alina mami de RARES NCHOLAS - 20 septembrie 2006
RARES are...
GETY spune:
LA MULTI ANI, RAMOMAR!
Multa sanatate, fericire si numai impliniri!
Asa creste Maria Diana
www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,69.1,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!
GETY spune:
Trischa, multa sanatate micutei tale. Ce chestie si cu termomentrul ala!
Monique_new, cred ca toate cuplurile au praguri de trecut in casnicie. Nu cred ca (mai) exista casnicii perfecte. Dar daca paleste dragostea si afectiunea si tu, ca femeie nu te mai simti iubita si respectata, atunci orice lupta pare pierduta.
Asa creste Maria Diana
www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,69.1,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!
trischa spune:
Buna dimineata,

,prajituri si alte bunatati.
La multi ani, Ramona!!

Eu sunt chiauna,de la 3 m-a trezit copila cu febra si alte cele.Acum ea doarme si sper ca azi sa fie mai bine si sa scapam.
Cat tine in mod normal o raceala??
O ZI FRUMOASA SI SANATATE TUTUROR!
flavia ramona spune:
Ramo 
Sa ai parte in viata de multe lucruri bune si sa fii fericita!
Trischa, cam 7 zile tine o raceala fara complicatii. Ce ii dai?
Cristina, si io am cartea aia si e tare interesanta, merita citita.
Bogdi a dormit la tati azi noapte ca l-a dus ieri la fotbal si a zis ca vrea sa ramana acolo, asa ca dimineata la dus tata in premiera la gradi
. A zis ca s-a trezit ok, nu s-a chinuit sa-l trezeasca si a dormit fara sa ceara lapte azi noapte, mare minune.
Am dormit si eu tun azi noapte, ceea ce s-a intamplat rar in ultimii ani, pot numara pe degetele de la o mana noptile cand am dormit fara cosmaruri si trezit aiurea.
Sa-l ajutam pe Sebi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
de
Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)
GETY spune:
Flavia, ce bun a fost un
asa linistit!
Trischa, depinde de tipul de raceala. Cam o saptamana stiam si eu.
Asa creste Maria Diana
ramomar spune:
Buna dimi,
Va multumesc frumos de urari, asemenea va doresc si eu voua! 

beatrix felicitari pentru cetatenie! sa va aduca numai beneficii si realizari!
. wow, nasol de tot cu bolile care bantuie pe acolo. Tinem pumnii ca Eric sa fie ferit de ele!
trischa multa sanatate micutei! o raceala tine cam o saptamana, asta daca dupa mucisori nu incepe tusea, ca atunci nu mai are termen. Chiar daca o sa vezi ca se simte mult mai bine in urma tratamentului sa-l continui cel putin 7 zile! 
Roxana ma bucur ca ai inceput munca! multa bafta! te astepta cu vesti bune. M-am tot gandit la voi zilele acestea si cu siguranta divortul a fost adus in discutie intr-o cearta mai aprinsa, dar cu calm si vorba dulce
(vorba aceea: "vorba dulce mult aduce") veti trece peste acest episod. E greu, se aduna multe frustari, se spun vorbe grele si urate intr-o cearta, dar daca dragoste mai e, veti trece si peste acest episod urat. Importan e sa nu mai apara sau sa ajungeti sa comunicati si sa va spuneti ofurile fara jigniri si alte cele. Stiu.., e usor sa dai sfaturi, dar fiecare stie mai bine ce are in "bucataria" sa. Indiferent de decizia luata noi vom fi alaturi de tine 

Itzy
m-am delectat ieri cu pozele voastre.
Si acum sa va zic despre procedura dopulete de ceara; am fost marti seara sa le scoatem. A durat putin si cred ca nu a fost dureros. Nici macar de spalaturi nu a fost nevoie, a luat nenea dr. o ustensila de-a lui, ceva in genul acului de crosetat, le-a agatat si intr-o secunda au fost afara. Au fost 2 dopulete maronii spre negru cat un bob de porumb, mai mic. M-am speriat cand le-am vazut. Acum mi-e frica de recidiva si sunt nehotarata daca sa mai folosesc betisoare de ureche sau nu, mai ales ca un medic mi-a zis sa le folosesc, iar altul ba. Cred ca voi recurge la imbracatul degetelui meu intr-un servetel (asa am procerdat si aseara) si asa ne vom curata urechiusele.
va pupik!
yoannamarie spune:
Ziua buna, dragutelor! 

La multi ani, RAMO!!! 

Sa ai multa sanatate, bucurii, fericire si realizari pe toate planurile!!!
www.flori-bucuresti.eu/wp-content/uploads/2008/08/flori_toamna.jpg" target="_blank">Pentru tine... in ton cu anotimpul aniversarii...
O zi perfecta, alaturi de cei dragi!
Si...bineinteles, sa felicit bucuriile
ce au sarbatorit:
LA MULTI ANI,
Vlad- Andrei
Rares
Mathias
Luca
David- Stefan
Vlad
Vladimir- Alexis
Carina- Elisa
Bogdan- Tudor
Bianca
Radu- Andrei
Rares
Ioana- Alexandra
Sa cresteti sanatosi, fericiti si sa aveti numai bucurii si realizari in viata!!!
Perlutzele...![]()
www.mytickerz.com/tickers/g5982ekrufgklo7y.png" target="_blank">
Ioana, mami de fetita
cu fundita 
De prin viata...adunate! "
"
Roxana01 spune:
buna fetelor! sunt la birou, doar ca la pc-ul meu se lucreaza, am ceva probl cu programul, asa ca pot sta pe net, ca la laptopul la care sunt doar netul functioneaza.
ieri daria a dat pentru prima oara piept cu viata sociala: prietena ei de la gradinita s-a jucat cu alta fetita. cand am luat-o de la gradi, mai ca plangea, era tare suparata. gabi, prietena ei, se jucase cu simona, o fetita care ii mai si luase dariei niste clame din par la care ea tinea (clame pe care nu le-am mai gasit oricum). mi-a fost mila de ea, toata seara a fost intoarsa pe dos. i-am spus ca se poate juca cu alti copii, iar azi dimineata i-am spus sa se joace si cu alta fetita, care era langa noi cand o schimbam. dar cand a auzit fetita respectiva, a zis ca ea are prietena! fetelor, greu cu copiii astia! daria este introvertita, nu este ea cea indrazneata, asa ca va avea de suferit la partea asta.
sotul meu a venit foarte tarziu serile trecute acasa, asa ca mare lucru n-am discutat. dimpotriva, am mai avut o busitura ca a ars-o pe daria cu fierul de calcat la un deget (asta in cond in care cam cu o luna in urma l-am scapat eu pe victor de la o arsura zdavana, tot cu fierul de calcat). sa nu-mi spuneti ca bine ca-si calca singur, pt ca el calca camasi pe care eu le-am calcat, ca are impresia ca nu sunt bine calcate (deh, stau in sifonier, nu le poti pastra perfecte).
Flavia, ce ma bucur ca a petrecut Bogdi la tatal sau noaptea! si e super ca il duce deja la fotbal. nu stiam ca primesc asa mici copii la fotbal.
va pup ca s-a facut pc-ul si tr sa plec la al meu
Roxana, mamica de Victor Andrei (23.06.2008) si Daria Elena (06.09.2006)
http://family.webshots.com/slideshow/570075285YYSlEe
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui licurici
xandrutza_76 spune:
Buna ziua!
Ramo, la multi ani fericiti, cu multa sanatate si impliniri! Iti doresc sa ai parte de succese pe toate planurile, iar Mogaldeata sa-ti aduca numai satisfactii! 

Totusi, astept si continuarea cearsafului, Ioana ![]()
Ramo, bine ca ati scapat de dopuletele de ceara.
Cristina, nu fac bani
dar se intampla sa apelez si eu la nevoie la vecini, desi incerc sa nu-mi creez obligatii; oricum, dupa ce ma intorc la serviciu sigur nu voi mai avea timp de asa ceva. O sa accesez si eu link-ul propus.
Roxana, repet, eu iti sunt alaturi si te sustin in ceea ce vei face
Sper totusi, sa va redescoperiti, ar fi mai sanatos asa 
Trischa, multa sanatate micutei!
Flavia, sa-ti fie de bine somnul de azi noapte!
Moni, asa scurt? Ce mai face Cosminuta?
Itzyshor, ai pus poze? Ce cascata sunt...
Gety, Alina, si restul fetelor, 
Sunt prin zona, poate intru si mai tarziu, depinde de planurile Dianei ![]()