Bucurii de sept - oct 2006 in sarbatoare! (173)
Raspunsuri - Pagina 21
AdinaF spune:
Buna fetelor!
Eu efectiv nu mai apuc sa deschid PC-ul, mi s-aua dunat multe si incerc sa le rezolv pe toate asa pe rand, fara stres ca n-are sens.
Roxana, am ramas socata cand am citit, imi pare foarte rau, sper sa rezolvatzi situatzia intr-un mod matur , ma bucur pt tine ca ai gasit servici, cine te ajuta cu Victor?
Flavia,e bine ca incercatzi sa va facetzi viatza familiala cat mai normala, multa fericire itzi doresc si sa treaca odata anul asta pacatos, care pt multe dintre noi a fost unul nefericit .
Eu acum 2 zile l-am pierdut si pe bunicul meu, dar n-o sa le mai spun copiilor nimic, nu vreau sa prinda frica si sa creada ca si noi am putea disparea asa de pe-o zi pe alta.
Azi-dimineatza am dat si testul pt cetatzenie, am iesit dupa 3 minute din examen, sunt sigura ca-l iau, deci am mai trecut de-un stres..
Beatrix, felicitari si tzie pt cetatzenie!
Acum fug sa fac o supa la copilasi, revin diseara!
Si Alex mushca, dar din fericire, ca sa zic asa, doar pe Fabi, nu si pe ceilaltzi copii.
O zi frumoasa!
xandrutza_76 spune:
Neatza ![]()
Repejor, sa nu uit.
Lilico, sunt total de acord, un copil care merge prima data la gradi, poate suferi schimbari de comportament, ba se interiorizeaza, ba isi schimba unele obiceiuri, ba... composteaza
Dar, in cazul Ioanei e vorba de un baietel cu state vechi in ale "compostarii", chiar nu s-a putut face nimic atata timp (eu chiar am scris cum as proceda eu; nu prea ma multumeste explicatia ca face asa de la cresa)? De exemplu, lui Vladone i-a trecut, probabil odata cu acomodarea la camin. A, si nu dau cu rosii, ca nu am de ce, din contra, iti respect parerea, mai ales ca vorbesti din experienta; pai ce-ar fi daca am cadea toate de acord asupra unei probleme
Fetelor, am citit ce ati scris voi, la Narcisa la camin pot spune ca au grija fetele de acolo, ii sterg, ii spala, ii hranesc, daca e cazul. Totusi, nici nu exagereaza
in sensul ca urmaresc sa le dezvolte o oarecare autonomie, chiar ni s-a spus la sedinta sa-i lasam pe copii sa manance singuri, sa se imbrace singuri, sa nu-i dadacim. Cat despre legea junglei, da, exista, of, si ce de-a provocari apar...
Oh, ai mai atins o problema importanta Lilico, m-am gandit de multe ori cum ar fi daca s-ar duce oricine la camin sa ia un copil acasa, oare s-ar putea face asta cu usurinta, fara sa se cunoasca persoana respectiva? Noi ne-am prezentat din prima zi, sa ne stie educatoarele; in afara de noi mai ajunge pe acolo cumnata mea, dar e cunoscuta acolo, baietii ei tot la acel camin au fost. Deci, pe noi ne stiu cei de acolo, daca ar apare o persoana noua, sigur mi-ar da un telefon...
Cris, multa sanatate tie si lui Victor! Sper sa rezolvati cat mai repede operatia.
Trischa, multumesc pentru cafea, dar si pentru sfatul legat de echinaceea.
Beatrix, sanatate lui Eric!
m-ai visat
Interesant visul
A, vreau si eu planse de colorat; pot sa-ti trimit adresa mea de mail? Merci.
Flavia
eu am zis ce-am vazut si raman la convingerea ca esti fresh. Cu toate ca, asa e, de multe ori nu lasam sa se vada ce ascundem in interiorul fiintei noastre, ne ascundem supararile, oboseala, etc. Iti doresc multa sanatate!
Na, am facut si eu un mic cearsaf
Care se pricepe sa faca un nou capitol?
Rox, cum mai esti?
Ah, sa va zic, aseara Diana a facut in sfarsit primii pasi, singurica; pana acum se multumea cu cataratul in biblioteca si atat![]()
flavia ramona spune:
Of Adina, imi pare rau de pierderea bunicului. Si mie mi-a murit bunicul din partea tatalui in august. ![]()
Din ce am observat anul asta a fost un an greu pentru multi, nu numai din cauza crizei cu problemele financiare, ci si din multe alte cauze.
Felicitari pt testul de cetatenie. 
Sa-l ajutam pe Sebi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
de
Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)
beatrix spune:
Adina, Flavia, sincere condoleantze pt piererea bunicilor!
Adina, si eu zic ca nu are rost sa le spui copiilor mai ales ca vine dupa pierderea bunicului! Ar fi prea mult pt ei!
Felicitari pentru test!
Xan, da-mi adresa si le trimit! Felicitari Dianei pt primii pasi! Sa te tii de acum alergaturi!
Roxana si Eric (11 Septembrie 2006)
Ei au nevoie de noi! Haideti sa-i ajutam! 
Roxana01 spune:
Buna, fetelor. am ajuns si eu la birou de vreo jumate de ora, nu-mi vad capul de treaba, dar stiu ca va intrebati ce mai fac si mi-e dor de voi, asa ca imi iau o pauza sa va scriu.
la noi lucrurile merg prost. abia astept sa treaca anul asta infernal, nu stiu, parca am fost ... nici nu vreau sa spun cuvantul, dar cineva parca ne-a vrut raul cu tot dinadinsul, ca parca prea nu mai iesim la liman. azi noapte daria a tusit rau de tot, pana pe la 2 noaptea nici n-a dormit din cauza tusei. azi mi-am propus s-o duc dimineata la budimex, vroiam sa incep cu ea fizioterapia la picior, niste unde ultrascurte la glezna si degetele. asa incat am zis ca merg si la urgenta la budimex, s-o vada si de tuse. cand a vazut-o fizioterapeuta si s-a uitat pe analize si m-a intrebat de tratamentul ei (adica nurofenul), mi-a zis ca asta nu este tratament pt ce are ea si ca ar fi bine sa mergem si in alta parte cu ea, ca nu-i de glumit cu boala ei. am stat cam 3 ore la coada si la tratament, dupa care ne-am dus la urgenta. acolo era ingrozitor de aglomerat, asa incat am zis c-o sun pe homeopata, sa-mi recomande ea ceva. homeopata m-a rugat sa vin la cabinet sa vb cu mine si s-o vada pe daria. fara sa stie ce mi-a zis fizioterapeuta, mi-a spus ca se preocupa de cazul dariei si ca a ajuns la concluzia ca este mult prea riscant sa mergem doar pe homeopat in acut, cum are ea acum si ca trebuie sa ia un tratam alopat pana trece criza acuta. mi-a recomandat sa merg la sefa de la gomoiu. asa ca, dupa am mers la cea de la gomoiu. care, dupa ce ne-a citit analizele, istoricul, a consultat-o, mi-a spus ca nici nu stie de unde s-o apuce cu daria. era clar ca o preocupa cazul ei, dar o incurcau analizele. mi-a spus ca ea nu i-ar pune diagnosticul inca, pt ca unele din analizele dariei nu indica artrita juvenila. si ca ar mai trebui sa-i fac alte analize. si un computer tomograf. asa ca maine tr sa merg la gomoiu din nou cu ea, sa facem analizele. si dupa la razele ultrascurte, la budimex. sunt foarte suparata, daria nu e bine cu glezna, o doare din ce in ce mai mult si in plus, cred ca v-am spus, i s-au umflat articulatiile de la 2 degetute la picioare (adica se indreapta spre poliartrita, nu oligoartrita).
sa va mai spun ca sotul meu, cand i-am dat tel sa-i povestesc de daria, vorbea cu colegii despre nu stiu ce perie de aspirator? si, cand i-am spus sa fie atent, ca nu ii spun ca-i frig afara, el mi-a spus ca are treaba...
cam asta... sunt super obosita si suparata ca nu ii dai de cap bolii asteia...
va pup
Roxana, mamica de Victor Andrei (23.06.2008) si Daria Elena (06.09.2006)
http://family.webshots.com/slideshow/570075285YYSlEe
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui licurici
tanima_i2002 spune:
Buna dragi mamici!
Urez si eu
celor mai mici dintre bucurii pe care nu am apucat sa le felicit: Bogdan Tudor, Bianca, Radu Andrei Rares, Ioana Alexandra, Alessia.
de pe acum si celui mai pitic dintre pitici:Emma
Dragi copii, sa aveti parte de o viata frumoasa plina de bucurii si impliniri.
si mamicilor RAmomar si Adriana, multa sanatate si sa va bucurati de puiutii vostri pana la adanci batraneti.
Eu nu mai ajung sa deschid netul, sunt tare ocupata in ultimul timp. Miruna este tare activa, nu mai are stare o clipa, nu prea mai doarme, sunt tare in urma cu somnul. Cu Rares am reusit sa ma inteleg mai bine in ultima vreme, dar fac tot posibilul sa imi petrec cat mai mult timp cu el, ceea ce este f greu, ptr ca pica pe mine toata treaba in casa.
Am inceput sa imi rezolv problemele de sanatate capatate in urma sarcinii cu Miruna, am 4 masele distruse de sinuzita din timpul sarcinii, multi bani cheltuiti, timp nu mai spun ca abia imi gasesc... De doua zile Miruna este partial intarcata, a fost destul de greu, ptr ca ea era invatata sa suga mult, mai ales noaptea, trage de mine se jeleste nu alta. eu sunt pe punctul de a exploda, desi m-am muls intr-una. Abia astept sa ii dau sa suga.
Legat de problemele de la camin, vreau sa va spun ca tocmai de aceea am preferat sa il mai las pe Rares inca un an la cresa, desi stie sa manance singur, sa se imbrace/incalte, sa mearga la toaleta, inca le face pe toate cu stangacie, ai am preferat sa mearga in continuare la cresa, in colectivul pe care il cunostea deja, in plus au in permanenta o ingrijitoare care ii ajuta la masa, la toaleta, etc. Singurul dezavantaj este ca nu prea au activitati, doar joaca, ceva cantecele, povesti, cam atat. Dar are timp si de camin 3 ani, asa ca nu ma pot plange ca ramane in urma.
Sanatate multa la mamici si prichindei deopotriva, si Doamne ajuta sa nu avem de-a face cu gripa porcina, dar nici cu cea umana, ca tare frica imi este de ce vad pe la TV.
Mami de doi ingerasi Rares (15 oct 2006) am 2 ani si Miruna (1 febr 2009)