Cum stati cu magnetii? :))

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

Citat:
citat din mesajul lui devoska
Cine vrea o matrioshka?

eu eu

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

Bazar pt Mihaita

ambitioasa
Infertilitatea este o boala

Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare

Ce-ai sa faci cu atata ura daca viata isi inchide maine portile??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beshter spune:

Am si io dansatoare de-aia de flamenco cu rochita rosie cu buline, da' fara loc de pus poza (e si cam mititica, nu vaz unde-ar incapea poza mea, ca io mi-s capsomana rau). Si mai am un taur - tot de la Madrid, unde io nici macar n-am ajuns; numa' barbatu-meu, ca el e mai umblat ashea. Mai am un magnete cu Nazare - asta e foarte frumos, cu niste unii care danseaza pe plaja in chishoarele goale. Ce mai e? Unu' cu Lago di Garda (asta e ffff urat da' nu ma lasa barbatu-meu sa-l arunc); inca unu' cu balconu' Julietei (numa' ca tre sa te uiti bine ca sa-l ginesti, ca e miiiiiiic), o oribilitate si infiorasenie cu Corfu (care nici macar nu arata a Corfu, arata a orisicare alta insulita, pe-asta creca-l arunc azi), unu' cu un gang din Lublin (numai ca nu stie nimeni, ca nu scrie nimic pe el si ar putea si un gang din Sighisoara si e mai bine asa), o porcarie de-aia cu Creta cica (made in China,evident, si albastrrrrrra de te doare capu'), un Nessebar litografiat. Si mai sunt da' mi-e lene acum.

Asta kitsch, nenica, aci in amestecatura asta.

Fi-miu are doar un an si cinci luni. Astept cu interes sa vad alte tipuri de magneti. Sau pana creste el da industria asta faliment? Pe vremea mea, erau la moda chestiile alea brun-roscate de ceramica (oare?) cu Bran si nushce pe care le agatai pe pereti.

Trouve avant de chercher

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Pentru toate haioasele posesoare de magneti

Mi-ati bagat un cutit in inima.
Fi-mea e la Moeciu. Sunt acolo magneti? Viziteaza si Branul. Aia cum stau cu magnetii? E rost de vreun Dracula magnetizat, au ba?

Aseara am auzit niste miscari suspecte de prin bucatarie.
Dimineata la 5.30 printre cafele si sandivisuri de excursie arunc un ochi la frigider:
- 1 abtibild huba Buba
- 1 abtibild cu 3 eroine?!? (habar nu am cine sunt)
- 1 magnet dragut pe care scrie: "Mamicile tin copiii in brate o vreme dar ii tin in inima pentru totdeauna" - o fi de la fi-mea sa ma imbuneze?
- un altul simpatic pe care scrie: "Daca respecti toate regulile pierzi toata distractia". O fi de la colegul de apartament? Asa vrea EL sa ma imbuneze pe mine?

In mai putin de cateva ore, intr-un consens total s-a format impotriva mea o coalitie majoritara.

Si acuma eu trebuie sa pun ororile la loc?

PS. Cum stati cu bibelourile alea mici? Stiti voi, diverse animalute din sticla...
Fi-mea, are o manie: mai merge pe la babe (sorry, persoane foarte in varsta) prin bloc si incepe: vai ce pisicuta dragutza! Oh, draga de tine, daca iti place, ia-o, dar vezi ca i s-a spart un piciorus. Oh, nu-i nimic am sa-i fac unul din plastilina!.
Pe raftul ei sunt 25: o vulpe, o pisica cu picior din plastilina, un catel cu coada din plastilina, un cal, un leu, o vaca, alte pisici, alti caini, un cosulet cu flori, multe pasari.
Una este foarte mare si foarte colorata asezata pe o creanga.
Credeti ca zboara? Sa incerc?

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Citat:

Cum stati cu bibelourile alea mici?

Aoleu, nu.

Eu am doar un porc () din ceramica de Marginea.

Trouve avant de chercher

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Cubaneze si balconul Julietei.
Cascăzi si ganguri.

Daca la Moeciu sunt magneti? Ha ha, las' ca vezi tu. Maine .

Bibelouri??? Bibelouri cu picioruse din plastilina?
Mi-e si frica sa scriu cuvintele astea. Cu magnetizarea din casa mea, nici nu stii de creierul cui nu trebuie se lipesc [mult help].
Singurul bibelou de-l avem este un cadoutz de la o batranica, un ceainic in forma de om de zapada .
Pacat ca nu are magnet. Ar veni tare bine pe frigider, langa siameza care picteaza si-si ia ceaiul, infofolita in halatul verde cu mov ce vine atat de bine pe blanita ei maro + cafea cu lapte .

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mihaelka

Si mai am un taur - tot de la Madrid, unde io nici macar n-am ajuns; numa' barbatu-meu, ca el e mai umblat ashea.

am si eeeeuuuu
e auriu cu negru si cu un clopotel care suna - oh ...

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Ii place copchilului o chestie ii respecti alegerea...
Da sa mai si devii sclavul alegerii!
Pe mine m-a prostit de tot.

Acu' vreo luna ma apuca stersul prafului printre bibelouri:
Pun pisicutza la loc, ea cade intr-o rana. Aoleo vine copilul de la scoala si ma acuza de maltratarea animalelor. Ma asez pe scaun scotocesc, gasesc plastilina si ma apuc de lucru. Ah, ce frumos a iesit! Nici nu ma credeam asa "talentoasa".
Vine micutza rambo. Inspecteaza: "Ce-a patit pisica mea, i-ai rupt piciorul! Trebuia sa fie gri si astalaltu-i negru! Of, mami, mami.

A plecat la ora 7.00. Am zis ca ma culc la loc.
Nu am putut, asa ca mai bine stau la povesti in fata computerului.
Recunosc am atipit putin...
Suna mobilul: sunt la Ploiesti, pa.
Suna mobilul: e distractie mare in autocar, pa
suna mobilul: mai avem 51 de km pana la Brasov, pa
suna mobilul: am vazut zapada in padure, ura, pa.
suna mobilul: am ajuns in Busteni, pa.

Ce sa-i transmit de la voi data viitoare? Pa.

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui buli

Citat:
citat din mesajul lui Mihaelka

Si mai am un taur - tot de la Madrid, unde io nici macar n-am ajuns; numa' barbatu-meu, ca el e mai umblat ashea.

am si eeeeuuuu
e auriu cu negru si cu un clopotel care suna - oh ...

Al meu n-are clotzopel

Trouve avant de chercher

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Citat:
Ce sa-i transmit de la voi data viitoare? Pa.

A zis Denizel ca o sa-ti dea un magnetel frumos si, daca-ti place, bibeloul ceainic-om-de-zapada. Ar vrea si ea sa fie sunata din tabara, excursie si autocar. Dar nu e sunata niciodata. Acuma, ca a zis ce o sa-ti dea, sa mai astepte ea sa scriu pe topicul ei. Pa!

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ni-na spune:

Fusei de curand la un curs la unul dintre furnizori (ca schimbara gama)si ca si cadou am primit 6 magnetei cu produsele lor cand au intrat prima oara pe piata(perioada intebelica).Mai am Big Ben-ul,Schimbarea garzii la Palat si inca vre-o 3 pe aceiasi tema.Un set de 4 ursuleti ,unul pe care scrie Meteora,altul care cica mi l-a adus cineva din Grecia dar nu-i personalizat.Continuam cu locomotiva de la Danonino,literele verzi Danonino,literele rosii danonino,doua carnetele cu magnet(insa n-am permisiunea sa le intrebuintez)si doua puzzle-uri magnetice.Am negociat la sange si am obtinut ok-ul sa-si refaca ordinea cand spal frigiderul.
Va scriu sa va dau o veste buna bakuganii sunt deja depasiti....uraaaa,noua moda,gormitii nu-s cu magnet.

Mergi la inceput