Cum stati cu magnetii? :))

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Vai nu Denizel, sa nu mai scriu? Dupa ce ti-am oferit 5 stelute din portelan galbior poleite cu magnetita?

"Cum sa nu vreau, mami un bibelou ceainic-om-de-zapada si un mic magnetel? Merg atat de bine cu masca de varcolac si cu peruca blonda pe care tocmai le-am cumparat... Hai pa ca ma duc la casa groazei."

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Gormiti???

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

moamaaa, ce uriti is gormitii aia!!
n-am auzit de ei pina acum, nu-s genul nostru

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui viviana

Mi-ati bagat un cutit in inima.
Fi-mea e la Moeciu. Sunt acolo magneti? Viziteaza si Branul. Aia cum stau cu magnetii? E rost de vreun Dracula magnetizat, au ba?

nu stiu cum stau cu magnetii, dar au niste unfeldearicimoicuochi si cu o coarda elastica de diverse culori, de tre sa-i privesti cu ochelari de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Citat:

Mi-ati bagat un cutit in inima.
Fi-mea e la Moeciu. Sunt acolo magneti? Viziteaza si Branul. Aia cum stau cu magnetii? E rost de vreun Dracula magnetizat, au ba?

Au, au, stai linistita Avem noi unul cu Branul si Dracula intr-un colt

Eu am fost mult timp impotriva magnetilor si pt simplul motiv ca, totzi cunoscutzii colectionau magnetzi (in schimb, ne-am axat pe colectionat lingurtite Avem vreo 20 cred )

Incet-incet am inceput sa ne procopsim si noi cu magnetzi printre care unul cu o bucata din zidul Berlinului: Nu avem prea multzi, dar tin fixate pe frigider "operele de arta" ale copilei

De bibelouri am scapat de cind ne-am mutat din Ro.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ni-na spune:

Ei na,ca bakuganii erau mai frumosi,sau figurinele din ben10 sau,sau,sau....
Nu stiti voi mamicile de fetite care aveti casa roz prin ce trecem noi mamele de baieti........dragonii si pikach-iuii sunt printre cele mai inofensive.......
Iar ca sa imi ling ranile ma consolez ca al meu plod e destul de zgarcit sa dea bani pe magneti,el imi face fotografii pe unde bantuie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns licorice spune:

si mie imi plac magnetzeii

Mergi la inceput

Ura! Nici un magnetzel!
Parca imi pare rau
- o peruca blonda Hanna Montana
- o masca de varcolac urata, urata
- un velociraptor
- un stegozaurus
- un diplodocus
- un pui de stegozaurus
- un ou de pus in apa din care a iesit un pui de parazaurolofus
- un sarpe de lemn lung pe care l-a luat pentru ca era mai lung decat cei 4 de acasa.
- un soarece negru dintr-un material plastic, moale, balos, lipicios, tremurator ce se lipeste de pereti pentru a lasa urme
- o pasare albastra din ceramica in care pui apa, sufli si ciripeste
- o iconita sfintita pentru femeia de serviciu de la scoala
- o roata de cas afumat cu marginile muscate pentru mine!?!?!?!

vivi

Mergi la inceput

viviana, bes-ti-al!

citi ani are?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Aoleu, Viviana, multe daruri iti aduse aia mica .
Na, ce sa mai zic?! Ma simt mica, urata si meschina . Oamenii au in case soareci balosi care lasa urme pe pereti , iar eu ma plang ca am magneti :)).

Serpi? Si dintr-aia avem [magnet incantat].

Chiar asa, cati ani are aia mica?

P.S. La magnetel cu bucatica din zidul Berlinului nu m-as fi gandit ca exista :)))))

Helbi, dar ce fel de lingurite colectionati voi?

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel.

Mergi la inceput