Cum stati cu magnetii? :))
Aveti copii?
Merg ei in excursii cu scoala?
Cu ce suveniruri
se intorc din excursii?
Matusi si unchi aveti?
Pe ce saltele dorm ei? ![]()
Frigider aveti?
Cu ce e tapetat? :))
La alimentara mergeti?
Ce bratara are casiera? :))
Deci
, eu nu mai suport magnetii!!!!
In urma celor 7 excursii si tabere cu clasa, m-am pricopsit cu o gramada de bijuterii, sfere si alte forme pe care le poate lua magnetitul.
Nu mai pot intra in camera copilului.
Simt cum ma sugruma magnetii
. Aia care stau lipiti de lampa de birou si care, cand si cand, sunt desprinsi de acolo, aruncati in sus si prinsi toti deodata cu un zgomot care te
.
Aia de sub birou, aia prinsi de cosul de hartii, da da, ma sugruma si aia :)).
Azi de dimineata, prima dimineata de dupa ultima excursie, ma intrebam ce bine oi fi facut omenirii, de am ajuns sa nu trebuiasca sa conving copilul sa se trezeasca.
Neaaah, nu facusem nici un bine.
Magnetii mi-o facusera
.
In loc sa fie in pat si sa se prefaca ca doarme adanc
, copilul era ocupat cu aranjarea noului sirag din plastic albastru si muuuuulti magneti printre tancurile, parasutistii, aruncatorii de grenade si ananasii care imi impodobeau deja frigiderul
.
Cat a costat siragul asta, adoratul mamei?
5 ron!
Mi s-a facut putin mila de vanzatorii de magneti...
Nici in deplasare nu scap de magneti.
In vizita la o matusa din Baia Mare, dupa un drum care ma epuizase, mi s-a propus remediul saltelei cu magneti
. Nordul si sudul din organismul meu fusesera alterate de oboseala calatoriei si numai o saltea cu magneti mi le mai putea repara
.
Am preferat sa dorm pe canapeaua netapetata cu magneti, chinuita fara perna (fulgii de gaina ma sugruma la fel de tare ca magnetii
).
Probabil ca matusa mea a dormit excelent pe salteaua cu magneti si cu genunchii incalziti de genunchierele cu magneti
.
Care sa fie omologul de acum 25-30 de ani al magnetilor?
Eu cred ca kefirul
.
Cunoasteti vreo familie care sa nu fi facut schimb de ciuperca de kefir cu vecinii? :)) Eu, nu!! :))
Voi? Cum stati cu magnetii? 
Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel.
Raspunsuri
Guestus spune:
Exista vopsea cu pulbere de fier. Vopsesti camera copilului si uite cum o sa ai magnetii uniform distributi pe toti peretii...in loc sa fie concentrati intr-un loc sa deranjeze ochiul.
anamaria spune:
aoleeooo... zici ca vor ajunge sa ma sugrume? sa-mi ia aeru? ![]()
copilu nu mi-a adus inca suveniruri d-astea, ca nu prea a fost in excursii fara noi. in schimb eu mi-s destul de plimbareatza cu jobul si pot sa zic ca am facut o mica pasiune pt magneti pe care ii cumpar si-i lipesc pe frigider sa tin minte pe unde-am fost.
deocamdata n-am decat 4-5... cred ca pot inca sa mor de batranete ![]()
szivarvany spune:
Eu abia astept ... sa se`ntoarca din excursii cu bine
Si accept orice
deja avem cateva colectii deosebite ![]()
![]()
Lasa Denizel, peste cativa ani le vom "trafica" noi la schimb
Cand copiii vor fi mari ... noi vom fi tot aici si tot pe pozitii 
-------
Daria & felina fioroasa
GIULIA(2004 08 16) &
Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !
buli spune:
ah, eu tocmai i-am adus 4 (patru) magneti de la cetatea alba ![]()
noi mai avem si loc pe frigider.
ca se prind bine si de broastele de la usi
. acolo e mai interesant, daca se trinteste usa cad pe parchet/gresie se pot sparge si de aici iese un tarabooooi - huhuuuu!
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
blackpanterro spune:
Noi nu avem!! Am renuntat de mult la obiceiul de a cumpara kitsch-uri in calatorii.
Adriana si Aidan - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier
"May the fleas of a thousand camels infest the crotch of the person who screws up your day and may their arms be too short to scratch...AMEN"
denizel spune:
kitschuri? Nici vorba!!!! E doar o moda. Precum kefirul pe vremuri :).
DEci, avem asa:
- magneti cu locurile unde am calatorit
- magnetii de colectie, din colectia Dariei (Mamagiuliei, te rog, sper ca ne prezinti cateva piese din colectia ta
)
- magneti de Cetatea Alba. 4 (patru)
. Plus magneti care pot sparge gresia in caderea lor de pe broastele usilor
.
Buli, solutia ar fi inlocuirea magnetilor alora sferici si lunguieti
cu magneti f. plati, cum ar fi aia cu parasutisti sau aia cu felii de rosii din colectia noastra
.
Guestus, nu, nu pot aplica solutia propusa de tine. Aiurita cum sunt, probabil ca as duce oala cu supa in camera copilului, in noul frigider adica
.
Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel.
ladyJ spune:
Am avut si noi magneti..primiti ´´cadou´´ de la cei care veneau din vacante. Mie imi placeau, erau draguri asa: un papuc de plaja, o maimuta in copac, un sac plin cu cafea
...adica gusturi deosebite, totusi 
Zic am avut si nu mai am, pentru ca am schimbat mobila din bucatarie. Frigiderul nostru cel frumos si magnetat
a luat calea gunoiului iar frigiderul nostru cel nou este incorporat in mobila, deci nu sta magnetul pe el 
Deci am motiv sa refuz cadourile si culmea e ca nu se supara NIMENI ![]()
Guestus spune:
Da puteti sa vopsiti doar 1 perete si sa colecteze acolo toti magnetii. Pe frigider si pe lampa e clasic...clar nu aveti imaginatie.
Delphinas spune:
stau foarte bine la capitolul magneti.
si nu ma deranjeaza absolut deloc. cumpar doar care-mi plac.
am 3 colectii de litere magnetice de la Danonino la care adaug 3 morcovi, un papagal rosu, o floarea soarelui zambareata, 2 porumbi, un deschizator de bere in forma de Delfin(logic
), o vedere din bulgaria si una din italia, o potcoava albastra, un magnet de la Reanult, 2 fluturi. ultimele achizitii: o pasarica si un papagal cu penaj artificial.
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
Bazar pt Mihaita
ambitioasa
Infertilitatea este o boala
Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare
Ce-ai sa faci cu atata ura daca viata isi inchide maine portile??
szivarvany spune:
si de magnetii Danonino nu ziceti nimik ? litere, cifre, adunari, scaderi ![]()
mie-mi plac ![]()
![]()
-------
Daria & felina fioroasa
GIULIA(2004 08 16) &
Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !