Cum stati cu magnetii? :))

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamagiuliei

si de magnetii Danonino nu ziceti nimik ? litere, cifre, adunari, scaderi
mie-mi plac

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) & Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !

eu am 3 colectii pana acum...si loc mai e suficient

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

Bazar pt Mihaita

ambitioasa
Infertilitatea este o boala

Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare

Ce-ai sa faci cu atata ura daca viata isi inchide maine portile??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

ah, pai aia 4 de la cetatea alba sint asa, plati :))
btw, mi-am amintit mai avem unul de ceramica tot de acolo.
plati mai avem 5 de la barcelona.
si o casuta de ceramica de la chisinau.
4 smiley face culori diferite.
plus grecia, venetia, fulger, litere si cifre magnetice, roma, o brasca testoasa cu capul rupt, 2 mosi craciuni si chiar nu mai stiu :)) - dar studiez acasa si va mai zic :))

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tisina spune:

Stati ca vin si eu cu o sugestie a la Guestus: ce-ar fi daca am pune usa metalica la camera copiilor? E o solutie si pentru cei cu doi copii (ca mine) care se cearta pe spatiul de pe frigider (ca unul vrea sa insire trebulet, altul sa le dispuna in floricele sau mai stiu eu ce...). Usa are doua fete, cate una pentru magnetii fiecarui copil .
Oare or fi usi metalice de interior? Ca incep si eu sa ma iau in serios...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Ultimii magneti primiti sunt de la kinder, niste rame magnetice pt fotografii - cu ice age 3.
Si sa nu uitam bakuganii. Stau ei frumos prinsi cu magnetelul de teava de calorifer si noaptea, cand dormi mai bine, cate unul "tac" se mai desface

Schimb de bakugani nu faceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Guestus

Da puteti sa vopsiti doar 1 perete si sa colecteze acolo toti magnetii. Pe frigider si pe lampa e clasic...clar nu aveti imaginatie.

ntzu, tot nu-i bine . De ce sa fiu nevoita sa gasesc usa din peretele ala, ca sa pot pune odata oala cu supa? :))))

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Citat:
citat din mesajul lui buli

ah, pai aia 4 de la cetatea alba sint asa, plati :))
btw, mi-am amintit mai avem unul de ceramica tot de acolo.
plati mai avem 5 de la barcelona.
si o casuta de ceramica de la chisinau.
4 smiley face culori diferite.
plus grecia, venetia, fulger, litere si cifre magnetice, roma, o brasca testoasa cu capul rupt, 2 mosi craciuni si chiar nu mai stiu :)) - dar studiez acasa si va mai zic :))

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

vaaaaai, Buli!!!!!
Pai, daca as citi toti magnetii de mai sus lui fiu-mio, ar fi in culmea culmilor incantarii .
Numai ca, iti dai seama, nu pot face asta. Ai deveni imediat, in ochii lui, o mama mai buna decat mine .

De la Barcelona ai bufnitzuca mozaicata? :)) Eu am primit-o in dar de la fiul meu intr-o zi in care am avut migrena si nu am putut sa merg cu ei la plimbare. Ce bucurie mi-a facut .

Ha ha, Tisina, deci se poate si mai rau :)))))))))))

Anya, cum oare am putut uita de bakugani?
La aia tine atat de mult (is originali, nu-s dintr-aia din piata ) incat ii adaposteste pe o pernita pusa bine in living . Nu-l putem convinge nicicum sa-si ia urataniile alea de-acolo .

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rhoneea spune:

Io cred ca intrec totul aici cu magnetii mei de pe frigider

Deci:Avem scris mare cu litere de tipar confectionate din lemn si frumos colorate numele SEBI,am mini set de ustensile(spatula,polonic...5buc)mini set de accesorii bucatarie(cafea filtru,rice steamer....4buc),avem pesti de toate natiile,unii numai au ochi saracii,legume si o juma de bostan.Cealalta jumatate a avut grija sefu de ea.Un set de coffe,capuccino,caffelate(10buc),un pix in forma de pizza(felie),carnetele de notat(3 buc)

Sper ca nu v-am socat

Irina mamica sefului mic Pierre-Sebastien

www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
*Miracolul nostru*

"If you wanna make the world a better place, take a look at yourself and make a change!"
Michael Jackson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

Citat:
citat din mesajul lui rhoneea

Io cred ca intrec totul aici cu magnetii mei de pe frigider

Deci:Avem scris mare cu litere de tipar confectionate din lemn si frumos colorate numele SEBI,am mini set de ustensile(spatula,polonic...5buc)mini set de accesorii bucatarie(cafea filtru,rice steamer....4buc),avem pesti de toate natiile,unii numai au ochi saracii,legume si o juma de bostan.Cealalta jumatate a avut grija sefu de ea.Un set de coffe,capuccino,caffelate(10buc),un pix in forma de pizza(felie),carnetele de notat(3 buc)

Sper ca nu v-am socat

Irina mamica sefului mic Pierre-Sebastien

www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
*Miracolul nostru*

"If you wanna make the world a better place, take a look at yourself and make a change!"
Michael Jackson

se poate si mai mult...mai persevereaza

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

Bazar pt Mihaita

ambitioasa
Infertilitatea este o boala

Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare

Ce-ai sa faci cu atata ura daca viata isi inchide maine portile??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Mi-am adus aminte, primisem un magnet cu ´´Cina cea de taina´´, executat in relief. Acum e la mama.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Si mai sunt si cele de la cocacola
Insa tin tare bine fotografii, calendare, operele de arta ale fie`mi, ce mai, sunt utile

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) & Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !

Mergi la inceput