Cum stati cu magnetii? :))

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andruskandu spune:

Citat:
citat din mesajul lui Delphinas

stau foarte bine la capitolul magneti. si nu ma deranjeaza absolut deloc. cumpar doar care-mi plac.
am 3 colectii de litere magnetice de la Danonino la care adaug 3 morcovi, un papagal rosu, o floarea soarelui zambareata, 2 porumbi, un deschizator de bere in forma de Delfin(logic), o vedere din bulgaria si una din italia, o potcoava albastra, un magnet de la Reanult, 2 fluturi. ultimele achizitii: o pasarica si un papagal cu penaj artificial.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

Bazar pt Mihaita

ambitioasa
Infertilitatea este o boala

Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare

Ce-ai sa faci cu atata ura daca viata isi inchide maine portile??

Nu-mi trimiti si mie o colectie de litere si cifre???? Te roooog....

Inima nu e judecata dupa cat iubesti, ci dupa cat te iubesc altii
(Vrajitorul din Oz)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Povestea unui licurici

Poznele lui Andrei Nasterea lu' Andrei

www.dropshots.com/andruskandu" target="_blank">PozeAndrei Muzica mea

Andreea lui Andreiut Puiut 11.06.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Si mie una??????

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Bun subiect!

Detinem si noi multi asemenea magneti, deocamdata numai pe frigider si masina de spalat. Avem fructe si legume zambarete (mar, banana, capsuna, conopida, ardei, rosie...), peisaje, harta litoralului romanesc, un pirat chior (evident) care are si termometru, un calut de mare, o talpita, magneti de la Coca-Cola, un dragon inaripat caruia i se misca aripile, un broscoi delicat, pe-a astea mi le aduc aminte acum.

Primul loc la "bun-gust" e detinut la egalitate de o caracatita cu picioare miscatoare si 2 deschizatoare de bere, unul de la PNL si unul de la PSD...va dati seama ca in curand incepe campania si mai putem primii si alti magneti in parc?!

Am propus timid sa mutam cativa pe teava caloriferului, dincolo de perdea, dar a murit in fasa propunerea mea, pt ca "acolo nu se vad, mami". Intr-o zi am scapat pe gresie un porumb, s-a facut tandari, nici in ziua de azi n-am fost iertata, desi a trecut mai mult de-un an.

PS Avem si bakugani. Multi.

Bertha, mami de frumuseti rare - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)

poze
Cum s-a nascut Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

aoleu, cati magneti au oamenii prin case.
Daca as fi ziarista, neaparat as scrie un articol Romania sub asediul magnetilor :)).

Bertha, m-ai facut sa-mi schimb parerea despre magneti. Cred ca mi-ar placea caracatita cu brate miscatoare .

Daca stau bine sa ma gandesc, imi place un magnetel de pe frigider : e unu' cu un tocator de lemn, pe care sunt urmatoarele: un stergar in carouri, o bucata de cash cu gaurele, 2 rosii cherry si un cutitas in forma de iatagan (a, da, cutitul e in forma de V in varf :)))))

a, dar la voi e magneti-free hota?

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Pe langa magnetii de la Danonino si bakugani ati uitat colectiile de animalute de plus cu picioare magnetice ce s-au tot vandut prin Cora in diverse campanii de ajutorare.
20 de bucati troneaza pe usa de la intrare ( metalica).
Plus frigiderul plin cu alti magneti : fructe, legume, pesti, ursuleti si suveniruri din calatorii.

denizel nu esti singura inconjurata de magneti

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lala_D
ati uitat colectiile de animalute de plus cu picioare magnetice ce s-au tot vandut prin Cora in diverse campanii de ajutorare.

Exista SI asa cevaaa????

Citat:

denizel nu esti singura inconjurata de magneti

parca ma simt putin mai bine .

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel.

Mergi la inceput

iote ce gasii pe net:

Prin magneto-terapie nu se ia nici un medicament. Magnetul este singurul instrument care se foloseste - nu e nici o magie. Campul magnetic creat de magnet trece fara pericol prin piele, tesuturi #351;i oase.

ZONE STRATEGICE IN APLICAREA MAGNETO-TERAPIEI

Neinitiatii cu greu pot crede ca un magnet fix minuscul - mic cat un punct, poate produce o actiune puternica prin campul sau energetic.

Zonele de la încheieturile mainii, gatului si vintrelor sunt trei campuri pline de vase sangvine majore - actionand asupra lor si implicit asupra întregului sistem circulator.
Aplicarea magnetilor pe aceste zone nu presupune cunostinte medicale, mai ales dac#259; magnetii sunt sub forma unor bijuterii cu design frumos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marox spune:

Na, ca asta-i buna! M-am sculat de la calculator si m-am dus la frigider ...sa numar magnetii!!! Ma laud cu 21 bucatele...de fapt 19 si 2 deschizatoare de sticle (foarte practice de altfel, macar stiu unde sa le gasesc!). Iar una din deschizatoare, nici n-am stiu ca e magnet; o aveam de ani buni cind, intr-o zi de inspiratie, a apropiat-o Julia de frigider si a chitait fericita cind a vazut rezultatul

Acu', io nici de celelalte "obekte" nu-s foarte sigura ca sint magneti, ca-s tare plate si daca le apropii unu' de altu' nici nu se atrag, nici nu se resping. Da's incintata...ca n-am dat nici un ban pe ele, cresc in cutiile de "Vache qui rit" si alte brinzeturi. Si imi iau si revansa...ce ofticata eram in copilarie cind taica-miu nu ma lasa sa lipesc abtipilduri pe frigider

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

Citat:
citat din mesajul lui denizel
...inlocuirea magnetilor alora sferici si lunguieti

Se numesc elipsoizi prolati

Come to The Dark Side ... we have cookies!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marox spune:

A, pardon, am uitat: n-am avut abtipilduri pe frigider, dar nici kefir n-am mincat, ca sa nu mai vorbim de facut schimb cu vecinii. Ha! Poate bors...

Mergi la inceput