Cum stati cu magnetii? :))
Raspunsuri - Pagina 9
viviana spune:
Are 11 ani si 6 luni si e in clasa a VI-a.
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
malla spune:
am de la Danonino, magnetii aceia cu trenuletele, Andrei e mort dupa trenuri si de aceea ma punea sa ii cumpar. I-a asezat pe frigider in sir indian,sau in cerc - arata tare bine. Apoi avem literele si cifrele cu magnet le asezam pe calorifere, dar acum am dat drumul la caldura asa ca tre sa le gasim alt loc ca mi-e teama sa nu se decoloreze de la incins. Traiasca magnetii atata timp cat Andrei se bucura de ei.
Andrei si Adriana
buli spune:
inseamna ca mai avem ani buni de dus magnetii ... Matei are aproape 6
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
bertha spune:
Buli, la asta ma gandeam si eu, daca la 5 ani am venit de la mare cu 9 bucati minunate, la 11 ani ce-om face?!
Mai am o speranta, ca e baiat si s-o orienta spre altceva...dar am si o fetita cu fustita, asa ca avem ani buni de tras.
Sa fie sanatosi ei, ca ii asezam noi pe undeva.![]()
Bertha, mami de frumuseti rare -
Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si
Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana
helbi spune:
| Citat: |
P.S. La magnetel cu bucatica din zidul Berlinului nu m-as fi gandit ca exista :))))) Helbi, dar ce fel de lingurite colectionati voi? |
Da, exista magnetel cu bucata din zidul Berlinului
Uite, ceva de genul asta sunt linguritele:
http://www.deutschland-souvenirs.de/shops/3/?page_id=348&page=0
Au duverse designuri si imagini reprezentative/stema/steag de prin tarile pe unde am fost. Am numarat acum, aici am 18 si mai am la mama una din Budapesta.
Viviana, sa stii ca si fii-mea si-ar fi luat peruca cu HM
viviana spune:
Mi-ati dat o idee. Eu am o bucatica din zidul bisericii Sfanta Vineri.
am sa o fac magnetzel.
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
denizel spune:
Ajutoooooor, o pierdem pe Viviaanaaaaaa!!!! [magnetel cu ecou]
Viviana, in ritmul acesta
, cand ne-om intalni si noi vreodata, tu o sa vii impodobita cu pletele blonde HM
.
Ce credeti? Exista oare magnetei cu francmasoni? ![]()
Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel.
denizel spune:
da, exista magnetei cu francmasoni 
Precum vedeti, (si) acesta are buzunarele burdusite cu doze de vaccinuri
.
Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel.
Gretchen spune:
Un pic offtopic, dar e cu magneti, deci se accepta ![]()
Eram la Real duminica seara, la raionul de iaurturi, si s-a apropiat de noi o angajata Real care ne-a povestit cum cu cateva minute inainte surprinsese o femeie care scotea magnetii din toate cutiile Danonino.
Dar i-a fost frica sa-i spuna ceva ca i-era teama de sotul femeii sa n-o ia la bataie.
Eu inteleg sa-ti placa magnetii, dar chiar sa-i furi?