Cum stati cu magnetii? :))

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns devoska spune:

Citat:
citat din mesajul lui kokiy

http://images.paraorkut.com/img/pics/animations/r/refrigerator_magnets-1961.gif

Eu am animalutze plusate,le pun in diferite pozitii...fimiu are o placere sa le arunce de la distanta, sa vada in ce pozitie reusesc sa se prinda inapoi de frigider

Iulia , mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07)

Kokiy, esti mortala!
Cine vrea o matrioshka?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

aaaaa ... noi avem un stiky - nu magnet, pe care-l aruncam pe perete si murim de ris cind se da peste cap.

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana spune:

Daa si eu am animalute plusate si cu magnet. Mai am si alti cativa magneti. Dar la noi este disponibil pentru pus magneti doar congelatorul, aflat in partea de sus a frigiderului.
Si asta pentru ca cele doua matze aflate in posesia noastra urasc magnetii . Adica sar si ii dau jos si apoi ii fugaresc prin casa pana ii fac praf

Sorana si Monica (7 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

tocmai ce-am vazut cei mai oribili magneti: niste rochii de dansatoare flamenco (rosii cu buline, evident) si drept cap al dansatoarei aveai un suport unde sa-ti pui poza

Aveau si de toreador exact la fel.

Daca stiam ca va plac atat, cumparam sa va trimit cadou la fiecare cate o pereche

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Vai ce instructiv, cate am aflat, gata, m-am convins, buni, domne si magnetii astia!

Viviana, ha, ha, stiu eu ca ai dat jos magnetii ca sa aiba fata unde sa-i aseze pe cei noi, cand revine din excursie. Esti f simpatica, dar, pe cuvant de onoare ca nu te-as primi in vizita fara control prealabil, te-as pune sa juri pe rosu ca ai lasat ororile acasa.

Denizel, ce dai la schimb pt caracatita?

Vad ca sunt singura implicata politic, cu deschizatoare de sticle electorale. Ce bine ma simt!

Bertha, mami de frumuseti rare - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)

poze
Cum s-a nascut Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Citat:
citat din mesajul lui Adina Iulia

tocmai ce-am vazut cei mai oribili magneti: niste rochii de dansatoare flamenco (rosii cu buline, evident) si drept cap al dansatoarei aveai un suport unde sa-ti pui poza

Aveau si de toreador exact la fel.

Daca stiam ca va plac atat, cumparam sa va trimit cadou la fiecare cate o pereche

Te rog frumos sa spui unde ai vazut dragalaseniile astea, sa stim sa nu ducem acolo copiii.

Bertha, mami de frumuseti rare - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)

poze
Cum s-a nascut Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Citat:
citat din mesajul lui buli

adica se trezeste fi-miu, se gindeste ce vrea el sa faca si scrie cu caligrafie de 5 ani, ofcorz, gonflabile - apoi ia foaia si o lipeste cu magnet pe ... clanta usii noastre
noi ne conformam - si scriem "da" sau "nu" - dar 99% "da" si ducem inapoi la el pe usa

Maru, nu-mi place deloc atitudinea ta .
Arunci putin fum si dispari .

Hai, te rooog, spune-ne cu ce suveniruri se intorc din excursie copiii canadieni!
Magneti. Magneti aveti p-acolosa? :)) Sferici sau e prolati? Poate cilindrei gauriti, cat sa incapa un fir pe care sunt insirate si ceva margici albastre din plastic? :))))))))))

Berha, nu depinde de mine, ca nu-s ai mei nici unu' .

Io acu' vreo doo minute remarcai unu' pe frigider, unu' ceva ce n-ati vazut in viata voastra: un card cu o pisica siameza imbracata intr-un halat cu mov si verde. Pisica tine intr-o labuta o ceasca cu ceai si in cealalta o pensula cu care picteaza ceva. Celelalte doua labute sunt sub masa care contine 2 pere si un ceainic in forma de para. In partea de sus a cardului scrie "He who knows patience knows peace - chinese proverb .
Nu pot sa-mi imaginez cum si cand a ajuns asa ceva in casa mea. Viviana, ai avut treaba prin zona?!?

Kokiy, !

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

ok, denizel revin cu amanunte acadiene:
Andrei e prea mare pentru...magneti. Si nu vrea in excursii fara noi. Deci nu am stupize din astea
Dar avem magneti pe frigider:
avem o cubaneza, haha
avem bisnis carduri, mini reclame
calendare
pana si iconitza ortodoxa!
scoala (scolile) lui Andrei ne trimit magneti de astia cu datele de contact ale scolii (cand copilul lipseste esti obligat sa suni la scoala pana la ora 9 sa anunti)

sunt bune, tin tot felul de reminduri, oraru copchilului
sunt urate, da necesare

acu, ca tot vorbim de chiciuri, avem si vederi magneti, cu Niagara, cu delfini, cu disneyland, primite de la prieteni care cred ca avem nevoi de asa suveniruri cand locuim la 2 ore de cascada, de Marineland, si mergem de cate ori ne vine pe chelie...ori altundeva!

pe hota nu avem magneti, pentru ca ar pica in mancare, si copilu e tare afraid de germs( ca orice asperger care se respecta)
Si pe bune, am prieteni care au investit in 2 cutii de vopsea speciale:
1 magnetica, si au vopsit o bucatica de perete in family room, si acolo sunt toti magnetii copilului
1 blackboard, ca copilu sa poata desena pe un perete fara sa manjeasca toti peretii in casa, si au vopsit o bucata de perete

noi in schimb avem spidermeni, si inca niste dihanii de la transformeri, abtibilduri, pe perete, de aia speciali, cum fetitele au printese pe pereti, au un nume care acum in scapa, si cum nu le sufeream insirate prin toata camera, am vopsit o bucata de perete silver, si acolo e lalaland, unde traiesc toate dihaniile alea

gata...pentru moment

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dodo spune:

Citat:
citat din mesajul lui denizel

Aveti copii?
Merg ei in excursii cu scoala?
Cu ce suveniruri se intorc din excursii?
Matusi si unchi aveti?
Pe ce saltele dorm ei?
Frigider aveti?
Cu ce e tapetat? :))
La alimentara mergeti?
Ce bratara are casiera? :))

Deci , eu nu mai suport magnetii!!!!
In urma celor 7 excursii si tabere cu clasa, m-am pricopsit cu o gramada de bijuterii, sfere si alte forme pe care le poate lua magnetitul.

Nu mai pot intra in camera copilului.
Simt cum ma sugruma magnetii . Aia care stau lipiti de lampa de birou si care, cand si cand, sunt desprinsi de acolo, aruncati in sus si prinsi toti deodata cu un zgomot care te .
Aia de sub birou, aia prinsi de cosul de hartii, da da, ma sugruma si aia :)).

Azi de dimineata, prima dimineata de dupa ultima excursie, ma intrebam ce bine oi fi facut omenirii, de am ajuns sa nu trebuiasca sa conving copilul sa se trezeasca.
Neaaah, nu facusem nici un bine.
Magnetii mi-o facusera .
In loc sa fie in pat si sa se prefaca ca doarme adanc , copilul era ocupat cu aranjarea noului sirag din plastic albastru si muuuuulti magneti printre tancurile, parasutistii, aruncatorii de grenade si ananasii care imi impodobeau deja frigiderul .
Cat a costat siragul asta, adoratul mamei?
5 ron!
Mi s-a facut putin mila de vanzatorii de magneti...

Nici in deplasare nu scap de magneti.
In vizita la o matusa din Baia Mare, dupa un drum care ma epuizase, mi s-a propus remediul saltelei cu magneti . Nordul si sudul din organismul meu fusesera alterate de oboseala calatoriei si numai o saltea cu magneti mi le mai putea repara .
Am preferat sa dorm pe canapeaua netapetata cu magneti, chinuita fara perna (fulgii de gaina ma sugruma la fel de tare ca magnetii ).
Probabil ca matusa mea a dormit excelent pe salteaua cu magneti si cu genunchii incalziti de genunchierele cu magneti .

Care sa fie omologul de acum 25-30 de ani al magnetilor?
Eu cred ca kefirul .
Cunoasteti vreo familie care sa nu fi facut schimb de ciuperca de kefir cu vecinii? :)) Eu, nu!! :))

Voi? Cum stati cu magnetii?

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel.

Mey, vorba Inei NZ de la un alt subiect (ala cu tutuiala), ce probleme grele mai aveti si voi....Mai bine discutati politica, mai aflam si noi astia din diaspora pulsul societatii, sau, daca e musai, o sa propun admin sa faca un sub-forum pt astfel de subiecte "arzatoare"...Asteptam totusi o alta calitate de subiecte de la DC. Stiu ca e forum public, dar totusi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olina87 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dodo

Mey, vorba Inei NZ de la un alt subiect (ala cu tutuiala), ce probleme grele mai aveti si voi....Mai bine discutati politica, mai aflam si noi astia din diaspora pulsul societatii, sau, daca e musai, o sa propun admin sa faca un sub-forum pt astfel de subiecte "arzatoare"...Asteptam totusi o alta calitate de subiecte de la DC. Stiu ca e forum public, dar totusi...

vezi

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=143762
aici ai incercat?

Mergi la inceput