Cum stati cu magnetii? :))
Raspunsuri - Pagina 5
denizel spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui capcaunul
Si cum se comporta apa magnetizata? Sta pe usa frigiderului si nu curge? |
Si chiar daca s-ar defecta cana
Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel.
viviana spune:
Denizel, i-am ostracizat intr-o punga cu fermoar si i-am pus intr-un sertar.
Maine nu. Nu intreprindeti nimic. Nu inca.
Maine fi-mea pleaca in excursie. 2 zile!
Magneti, pazea ca vin!
Maine voi despacheta, amintirile-magneti din vara asta. Nu sunt decat vreo 5, asa, mai "chiciosi" de care sper ca a uitat.
Si ma duc pe la prieteni si ii voi lipi pe sest la ei pe frigider, inainte de a pleca.
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
denizel spune:
| Citat: |
| Si ma duc pe la prieteni si ii voi lipi pe sest la ei pe frigider, inainte de a pleca. |
:)))))) O forma a razbunarii maxime (sau a dulcetii din sosoni) din zilele noastre.
Pe luni incolo, conteaza pe noi!

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel.
buli spune:
sa stiti ca la noi magnetii sint si folositori, nu doar decorativi :)
adica se trezeste fi-miu, se gindeste ce vrea el sa faca si scrie cu caligrafie de 5 ani, ofcorz, gonflabile - apoi ia foaia si o lipeste cu magnet pe ... clanta usii noastre 
noi ne conformam - si scriem "da" sau "nu" - dar 99% "da" si ducem inapoi la el pe usa ![]()
carevasazica avem si noi mangnetzeii nostri 
cind era mai mic isi muta scaunelul de masa linga frigider si mai minca o lingura, mai permuta niste magneti - sau facea adunari/scaderi cu aia cu cifre.
ii mai folosim la "lectii" de citire - citim "roma", "venetia", "grecia" etc, iar cind era mai mic erau buni pt invatat culorile.
in consecinta noi iubim magnetii, sau cel putin ne folosim de ei ![]()
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
b.nica spune:

voi, dar eu am scapat de mucosi cu niste magneti care erau in clipsuri cu indicatiile de folosire.
Edit.Era o poza cu urechea pe care erau indicate(ca la acupunctura) zonele care sunt afectate.Le-am pus la pui clipsurile si s-au dus mucisorii(pardon de expresie!).
alina023 spune:
Denizel, ca sa te sufoci definitiv (si zau ca-mi esti draga...dar am un
care nu-mi da pace), stii care-i cel mai mare magnet? Terra! ![]()
PS. Nu intru in detalii cu bakugani, litere Danonino si altele on topic! ![]()
Alina, mami de Ana Antonia
(06 Dec 2007) si Luca nazdravanul
(14 Feb 2003)
Ana, minunea mea iubita
Luca, iubitul mamei drag! 
Povestea nasterii Anei 
Emma este iubire!
kokiy spune:
http://images.paraorkut.com/img/pics/animations/r/refrigerator_magnets-1961.gif ![]()
Eu am animalutze plusate,le pun in diferite pozitii
...fimiu are o placere sa le arunce de la distanta, sa vada in ce pozitie reusesc sa se prinda inapoi de frigider ![]()
Iulia , mami de
Claudia (12.12.01) si
Razvan (08.06.07)
maru spune:
you won!
da calendar cu poza? ha?
| Citat: |
| citat din mesajul lui Deianira Maru, da' muntengrean mustacios si dansator ai??? |