Cum stati cu magnetii? :))

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Citat:
citat din mesajul lui capcaunul

Citat:
citat din mesajul lui viviana
Pe scurt: o cana in peretii careia se afla magneti, pui apa, astepti 24 ore, ea se magnetizeaza, o bei si vei avea parte de o apa magnetizata cu reale proprietati curative in diverse afectiuni. Acea cana luase si premiu la nu stiu ce salon de inventii.

Si cum se comporta apa magnetizata? Sta pe usa frigiderului si nu curge?

Si chiar daca s-ar defecta cana si ar curge, n-ar fi vreo problema: apa ar fi captata imediat de magnetelul in forma de ibric, de la nova brazilia :))

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Denizel, i-am ostracizat intr-o punga cu fermoar si i-am pus intr-un sertar.

Maine nu. Nu intreprindeti nimic. Nu inca.

Maine fi-mea pleaca in excursie. 2 zile!
Magneti, pazea ca vin!

Maine voi despacheta, amintirile-magneti din vara asta. Nu sunt decat vreo 5, asa, mai "chiciosi" de care sper ca a uitat.

Si ma duc pe la prieteni si ii voi lipi pe sest la ei pe frigider, inainte de a pleca.

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Citat:
Si ma duc pe la prieteni si ii voi lipi pe sest la ei pe frigider, inainte de a pleca.

:)))))) O forma a razbunarii maxime (sau a dulcetii din sosoni) din zilele noastre.

Pe luni incolo, conteaza pe noi!

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

sa stiti ca la noi magnetii sint si folositori, nu doar decorativi :)

adica se trezeste fi-miu, se gindeste ce vrea el sa faca si scrie cu caligrafie de 5 ani, ofcorz, gonflabile - apoi ia foaia si o lipeste cu magnet pe ... clanta usii noastre
noi ne conformam - si scriem "da" sau "nu" - dar 99% "da" si ducem inapoi la el pe usa

carevasazica avem si noi mangnetzeii nostri

cind era mai mic isi muta scaunelul de masa linga frigider si mai minca o lingura, mai permuta niste magneti - sau facea adunari/scaderi cu aia cu cifre.

ii mai folosim la "lectii" de citire - citim "roma", "venetia", "grecia" etc, iar cind era mai mic erau buni pt invatat culorile.
in consecinta noi iubim magnetii, sau cel putin ne folosim de ei

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

voi, dar eu am scapat de mucosi cu niste magneti care erau in clipsuri cu indicatiile de folosire.
Edit.Era o poza cu urechea pe care erau indicate(ca la acupunctura) zonele care sunt afectate.Le-am pus la pui clipsurile si s-au dus mucisorii(pardon de expresie!).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Denizel, ca sa te sufoci definitiv (si zau ca-mi esti draga...dar am un care nu-mi da pace), stii care-i cel mai mare magnet? Terra!

PS. Nu intru in detalii cu bakugani, litere Danonino si altele on topic!

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag!
Povestea nasterii Anei

Emma este iubire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

daca nu aveti o cubaneza oachesa, degeaba!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deianira spune:

Maru, da' muntengrean mustacios si dansator ai???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

http://images.paraorkut.com/img/pics/animations/r/refrigerator_magnets-1961.gif

Eu am animalutze plusate,le pun in diferite pozitii...fimiu are o placere sa le arunce de la distanta, sa vada in ce pozitie reusesc sa se prinda inapoi de frigider

Iulia , mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

you won!
da calendar cu poza? ha?

Citat:
citat din mesajul lui Deianira

Maru, da' muntengrean mustacios si dansator ai???

Mergi la inceput