Cum stati cu magnetii? :))

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns buli spune:

imi pare rau pt pestisor, dar poate ca atit i-a fost dat :(

de fapt intrasem sa va spun ca am facut rost de 2 magneti cu abu-dhabi :D

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melissa24 spune:

ciao eu sunt de putin timp pe forum am dat de el cautand magneti danonino e foarte frumos imi trebuie ceva timp sa ma obisnuiesc peste tot as vrea sa va intreb daca vreti sa facem schimb intre noi am si eu cateva colectii va pot arata si poze cand am sa vad cum pot sa le pun pe forum daca nu am sa va cer ajutorul sper sa leg cat mai multe prieteni am o fetita de 18 luni si cam atat va salut pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

fain subiect . cu magnetii stam bine, avem frigiderul plin de pestisori, fluturasi si alte lighioane. acum particip la expo si am luat cadouase pt copilasii clientilor...m-am tot sucit ce sa iau ce sa nu iau, pana la urma am ales...fluturasi cu magneti si omuleti de zapada cu ventuze. asa ca...lansez si eu o intrebare:"cum stati cu ventuzele"?

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea23 spune:

Mie-mi plac...da nu prea pot sa ma bucur de ei ca am frigiderul incorporat in mobila de bucatarie...

Da' am improvizat ca am gasit o teava la vedere.......si-am insirat vre-o trei fluturasi pe ea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

viviana Din pacate, e prea mic acvariul pentru mai multi pesti. Unui peste adult de aprox. 4-6 cm ii trebuie cel putin 5 l de apa. Teoretic. Asa ca in bolul ramas liber poti pune o pereche de pesti xifo, gupi, moly sau plati. O pereche de xifo iti pot da eu. Am un mascul care tine la respect 2 mascului mai mici, nici sa manace nu-i lasa. Si ca sa te consolez putin, ne-au murit puisorii de plati.

eimotto Da, am vazut si eu chestia aia. Noroc ca inca nu stie fimea sa citeasca ca ne tinea recital sa i-o luam.

Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recolteiwww.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisellino spune:

mie-mi plac magnetii am o colectie impresionanta pe frigider la noapte o sa visez magneti care ma sugruma
super subiectul...funny

ajutor pentru robi: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144576

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Si eu aveam o gramada de magneti pe frigider dar m-am plictisit de ei asa ca i-am dat jos si au ajuns la mama care ii distribuie l atoata lumea..

Cait
Home is where heart is...
http://picasaweb.google.com/caitlin83490/HainuteInscriptionate#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

Si noi avem pe langa toate literele alfabetului si cifrele de la 0 la 9 cu magnet, fructe, legume, doua vacute la care Alex le-a zis ca sunt "mami si tati", . La inceput n-am vrut sa-l las sa-i puna pe frigider, dar acum e plin. I-a adus sotul meu o tabla vopsita in alb si prinsa cu o rama pe peretele din balcon, unde sa se joace cu magnetii. Dar evident o parte din ei au ajuns pe frigider. Printre care si un trenulet de la danonino.

Criss si Alex (11.05.2003)

Printisorul meu

EMMA, printesa primaverii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

HA!

v-am spart! fi-miu taman ce a primit cadou "fabrica de magneti"!!

adica un joc cu care .... poate sa isi faca citi magneti vrea el

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput