Cum stati cu magnetii? :))
Raspunsuri - Pagina 15
LauraNicole spune:
Hihihi!Fi-mea nu a avut faza magnetilor (asta-mi mai lipsea pe langa cei 50 de ursi de plus si 40 de papusi de portelan ! ) dar are maica-sa o vrabie cu fluturii asa ca pe frigiderul meu troneaza 3 magneti fluturasi si un tedi mic .Si mai vreau da cand ne-om lua acasa mai peste neshte luni!
Life is something precious so enjoy it and try to take what s good from it!
danitin spune:
Fain subiect, faine discutii!!!
Magneti? Da, avem ... din fericire nu exagerat de multi. Cateva legume din epoca "dinainte de copil" - restul le-a spart copilu', cateva litere Danonino, dar nu multe, ca pana se ne prindem noi ca=i plac s-au prins multi altii ca pot fi sustrase din pachetele cu iaurt asa ca nu i-am mai gasit si, de curand vreo doi - amintiri din excursiile prietenilor.
Avem, in schimb ... pietre
. Colectia de flori de mina a unchiului - mostentia de noi - a inspirat-o pe fica-mea, care aduna rabdatoare in fiecare concediu pietre si pietricele. Cele mari le-am exilat in curte, in schimb am vreo trei cutii pline dupa un dulap, sortate pe ani si loc de recoltare. Nu pot sa le arunc, ca o prinde periodc dorul de ele, le ia la cercetat si atunci, timp de cateva zile, ne simtim in camera copilului ca la munte. Plus alte amintiri din excursii si concedii gen scoici, conuri de pin, ghinde, alune si licheni ... toate in cantitati industriale si fara ingaduinta de a le arunca.
Crinutz spune:
Si eu am si imi plac. Le am din concediile noastre din tara si strainatate si unele aduse de prieteni din divesre orase din lume. Sunt dragute, putine si de bun gust si imi infrumuseteaza frigiderul. Si ma enerveaza cand vine un copil si mi le sparge
. Asta e daca parintii nu le zic sa nu puna mana ca se sparg. eu chiar tin la ele.
Ah am si o broasca verde haioasa pe care nasa cea mica mi-a dat-o retour la ceva timp dupa ce i-am facut-o cadou, i se pusese pata pe ea ca nu o mai vrea, asa ca am vrut-o eu. Mai am si un delfin mic din lemn f dragut.
denizel spune:
Viviana, ai vazut ce a scris Buli?
Asta e, coalitia monstruoasa s-a infiintat :)). Hm, auzi... sa-ti faci singur magneti. Cati vrei!!!!!!
A, Viviana, ce mai face pestisorul? :)
| Citat: |
| Avem, in schimb ... pietre . Colectia de flori de mina a unchiului - mostentia de noi - a inspirat-o pe fica-mea, care aduna rabdatoare in fiecare concediu pietre si pietricele. Cele mari le-am exilat in curte, in schimb am vreo trei cutii pline dupa un dulap, sortate pe ani si loc de recoltare. Nu pot sa le arunc, ca o prinde periodc dorul de ele, le ia la cercetat si atunci, timp de cateva zile, ne simtim in camera copilului ca la munte. Plus alte amintiri din excursii si concedii gen scoici, conuri de pin, ghinde, alune si licheni ... toate in cantitati industriale si fara ingaduinta de a le arunca. |

Pietre adun si eu. De oriunde merg. Cand o sa fiu eu bunica (initial asta suna "cand o sa fiu eu mama" :)) voi face un urias pietrariu
(si, probabil, imi voi plictisi nepotii povestindu-le - daca imi mai amintesc ceva pana atunci - :)) despre locurile de unde am cules fiecare pietricica
buli spune:
ah, pietre avem si noi. cea mai tare e una dintr-un fff vechi recif coralier de pe teritoriul R Moldova (asa-i ca nu stiati?
)
mai avem o buturuga mica si scaieti uscati.
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
denizel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui buli ah, pietre avem si noi. cea mai tare e una dintr-un fff vechi recif coralier de pe teritoriul R Moldova (asa-i ca nu stiati? mai avem o buturuga mica si scaieti uscati. www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@ |
Nu, nu stiam de reciful ala :).
Am cautat acuma si am gasit si pozici :).
Precum si informatia ca "În Republica Moldova gasesti mai multa informatie despre marele lant coralier din Australia decat despre recifii calcarosi din bazinul Prutului". Pacat...
Daca ne-on intalni vreodata, facem schimb de pietre, daaa???
Buturuga? Cum adica aveti o buturuga?

buli spune:
pai cum adica?
am gasit o buturuga mica si dragutza pe un drum de munte si n-am putut s-o lasam acolo singurica.
e cam de marimea unei cani ![]()
sa stii ca piatra mea din recif nu ti-o dau la schimb pe nik. sorry![]()
viviana spune:
Buli, Buli, Buli - please, please, please pot sa comand la tine un magnetzel pentru Denizel? Please, please, please!
Sectiunea pietre: off! fi-mea a strans asta-vara pietre, mai curand pietroaie, din desertul Mojave. Pietroaie pe care m-am facut ca le-am uitat acolo. Dar le-a gasit soru-mea sub pat intr-un rucsacel si mi le-a trimis de Craciun prin mama. Si a gasit si steguloiul si mi l-a adus si pe ala.
Sectiunea pestisori: a murit si Sunset. L-am gasit intr-o dimineata pe fundul acvariului nemiscat si incovrigat. L-am luat cu o lingura, l-am pus in cutiuta si l-am aruncat in Dambovita.
Sectiunea celcesforaie: a intrat pe fir si ne-a spus ca se ocupa el de pestisori si o sa ne ia unii tineri si sanatosi pentru ca m-a iertat cand s-a reunit cu steguloiul.
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
denizel spune:
Vivianaaaaa, te-ai intoooors!!!!!
+
(lung somn ai mai dormit... Sper macar ca ai reusit sa adormi inaintea lui Celcesforaie :)).
Buli, suntem prietene, da? Te-am nominalizat la Cei mai iubiti, daaaa? Nu uiti asta, daaaaa? :))))))))
Uf, ma duc sa-mi sterg fatza de rimel :). Viviana asta....
.
buli spune:
bine, haide, zi ce model de magnet vrei?
ca piatra tot nu ti-o dau [sic]