Cum stati cu magnetii? :))
Raspunsuri - Pagina 16
viviana spune:
OF. E greu de ales.
Ma gandisem la un intreg set cu fructe. Denizel deschide frigiderul in medie de 10 ori/zi. Si tot de atatea ori s-ar gandi la mine, la noi.
Apoi ar mai fi fost bun set cu caluti pentru dormitorul cavalerului. Si si-ar fi putut face din mangetzeii rotunzi, ce scot acele zgomote - stiti voi care, trasurici.
Gata m-am hotarat la magnetzei ciorapei - lungi, scurti, cu buline, fara, cu dungi, fara, cu miros, fara, rosii, negri, albastri, tricolori. Pentru ca sunt buna la suflet si stiu ca daca viseaza ciorapei va avea parte de liniste si zile senine si poate chiar va primi si o rasplata neasteptata.
Buli, Buli, Buli, please, please nu accepta sa-i faci si lui Denizel magnetzei. Ea vrea un magnetzel Vivi papusa vodoo...
Sectiunea Celcesforaie: EL cade lat inaintea mea. La inceput am stropit perna cu picaturi anti. Dar, era umeda, se mira - cu toate ca-i spusesem ca doar am stranutat, si o intorcea pe partea cealalta. Apoi am primit gratis de la Grintuss (cand a avut copila porcina) benzi de pus pe nas. Si am reusit sa le instalez fara sa-l trezesc. Da, era, atat de caraghios ca m-a pufnit rasul. Si am chemat-o si pe fi-mea sa-l vada. Si am hohotit amandoua. Cam tare. Si atunci s-a suparat si drept pedeapsa si-a retras ambasada pe canapeaua din sufragerie. Si noi am inchis TOATE usile si am dormit bine. Dar, ca toate minunile a durat putin. Canapeaua e doar de 3 persoane. Si el e cam de 4 spre 5. Si ii atarnau talpile si fi-mea se tara pe burta sa-l gadile. Si atunci m-a repedepsit intorcandu-se in patul conjugal.
Si de atunci tot sunt pedepsita.
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
buli spune:
of, n-ati inteles nimic!
pentru oricine voi face magnetzei, ei tot pe frigiderul meu vor sta. doar ca vor avea cite o eticheta - de ex "magnetul lui denizel"!
doar nu vreti sa se dezlantuie razboiul troiei de la vreo papusa-magnetzel-elena?
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
Delphinas spune:
Ce-i drept de mult nu am mai cumparat magneti. Azi am achizitionat o varza si o salata. Pana la urma scot eu de o salata ![]()
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
ambitioasaInfertilitatea este o boala
Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare
Ce-ai sa faci cu atata ura daca viata isi inchide maine portile??
CorinaDani spune:
din urma vine concurenta...fetita lui teo trandafir are o colectie impresionanta de magneti...a dat primul ei interviu, este fotografiata langa frigiderul "tunat"...
Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )
Printesa mea este in concursul Pampers, aici
http://concurs.pampers.ro/gallery_details.php?id=1068 si http://concurs.pampers.ro/gallery_details.php?id=1043
Multumim pentru orice vot primit !
"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)
denizel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui viviana OF. E greu de ales. Ma gandisem la un intreg set cu fructe. Denizel deschide frigiderul in medie de 10 ori/zi. Si tot de atatea ori s-ar gandi la mine, la noi. ![]() Apoi ar mai fi fost bun set cu caluti pentru dormitorul cavalerului. Si si-ar fi putut face din mangetzeii rotunzi, ce scot acele zgomote - stiti voi care, trasurici. |

Si eu care credeam ca o nominalizare la Gala Celoriubiti ma va scuti de muuulte necazuri :)).
Bietul, bietul Celcesforaie!!!
Daca as fi fost in locul dansului si m-ai fi lasat pe mine, 4spre5, sa dorm pe canapeaua de 3
Vivi, pupa copila din partea mea
Spune-i ca n-am uitat de bibeloul ceainic-om de zapada. E in continuare al ei :)).
(a fost naspa rau porcina?)
Buli, Buli, mie sa-mi faci un magnetel cu pietricica aia de la reciful din Moldova! Ca sa-ti amintesti de cate ori deschizi frigiderul cu cata cruzime ai refuzat s-o imparti cu mine
. Am luat pentru toti prietenii care au copii, dar n-am reusit sa plasez nici una pana acuma (se fac 2 ani de cand le am :)).| Citat: |
| din urma vine concurenta...fetita lui teo trandafir are o colectie impresionanta de magneti...a dat primul ei interviu, este fotografiata langa frigiderul "tunat"... |
E, asa mai zic si eu :))))))))))))))).
AngeliquedeS, dar tie nu-ti zboara magneteii de pe masina de spalat cu ocazia sfortarilor cu care aceasta, masina, ajunge pana la urma in mijlocul incaperii?

P.S. Vivi si Buli, sunt foarte curioasa in legatura cu ceva
denizel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui viviana Sectiunea Celcesforaie: EL cade lat inaintea mea. La inceput am stropit perna cu picaturi anti. Dar, era umeda, se mira - cu toate ca-i spusesem ca doar am stranutat, si o intorcea pe partea cealalta. Apoi am primit gratis de la Grintuss (cand a avut copila porcina) benzi de pus pe nas. Si am reusit sa le instalez fara sa-l trezesc. Da, era, atat de caraghios ca m-a pufnit rasul. Si am chemat-o si pe fi-mea sa-l vada. Si am hohotit amandoua. Cam tare. Si atunci s-a suparat si drept pedeapsa si-a retras ambasada pe canapeaua din sufragerie. Si noi am inchis TOATE usile si am dormit bine. Dar, ca toate minunile a durat putin. Canapeaua e doar de 3 persoane. Si el e cam de 4 spre 5. Si ii atarnau talpile si fi-mea se tara pe burta sa-l gadile. Si atunci m-a repedepsit intorcandu-se in patul conjugal. Si de atunci tot sunt pedepsita. Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit vivi |
Viviana, eu am tot stat si m-am gandit...
Si, de cateva ori pe zi, de cate ori intram pe DC adica, mai citeam inca o data chestia de mai sus (pe celelalte le citisem de suficient de multe ori
).Concluzia mea e urmatoarea: tu trebuie sa te apuci de scris literatura umoristica
Daca ar fi sa caracterizez stilul tau, as zice ceva de genul: umor-negru-deosebit-de-spumos-si-curajos
.Uite, randurile astea mi se par geniale: "La inceput am stropit perna cu picaturi anti. Dar, era umeda, se mira - cu toate ca-i spusesem ca doar am stranutat, si o intorcea pe partea cealalta"

(tre' sa ai ceva curaj, siguranta de sine si un simt teribil de dezvoltat al umorului, ca sa scrii "cu toate ca-i spusesem ca doar am stranutat"
Am ras cu lacrimi, dar, cum ma stiu ca ma entuziasmez repede, am zis sa mai astept, ca poate-mi trece :D.
I-am citit chiar si lui Celcegreuseentuziasmeaza
AngeliquedeS spune:
Denizel, magneteii de pe masina de spalat nu zboara din pricina eforturilor masinii de a ajunge in mijlocul incaperii, ci zboara din pricina piciului care, cu minim de efort, ii ia si ii azvarle cat colo numai de dragul de a putea mai apoi sa ii culeaga de pretutindeni si a-i pune inapoi
....
viviana spune:
Denizel, acuma sunt neagra, nu de umor ci de suparare. Am ajuns la lectia cu densitatea este egala cu masa supra volum si trebuie sa invat ca sa explic copilei.
Copila a avut o porcina usoara. Si a trecut cu foarte bine peste. Dupa ce am anuntat-o ca de fapt are porcina, nu m-a crezut apoi s-a speriat.
Ihi sunt bruneta.
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
buli spune:
mai, sa stiti ca eu m-am gindit - magnetii is buni, blinzi si dragutzi. si in general stau la locul lor pe frigider. btw, a mai aparut, nu stiu de unde un pix-magnet
muult mai periculoase sint minconstructiile din minilego, din care se fac miniexpozitii, pe temiriunde si daca le-ai stricaaaaat
(fiindca nu le-ai vazut si ai calcat pe ele, ranindu-te) esti cea mai rea mamiiiicaaaaa

ps - eu is satena
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@