Locul fetelor Nou-Venite (33)
Raspunsuri - Pagina 9
Lia73 spune:
mvb sa-ti traiasca mama
Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!! pozulici
mvb spune:
Fetelor evaluati subiectul, please
stiati ca .....suntem cele mai active de pe sectiunea ASTEPTAND UN INGERAS IN VIATA NOASTRA?
MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008)
si viitoare mamica de copilasi jucausi
Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !
..............................................
Nimic nu este intamplator!
jesia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mvb Nu a dat drumul la caldura , dar asteptam sa cada reteaua electrica in toate birourile sunt cate 2-3 aeroterme sau calorifere electrice eu astept sa cada reteau si sa plec acasa |
Ce nu te doboara te face mai puternic
mvb spune:
Fetelor, va multumesc pt urarile adresate mamicii mele.....sa va traiasca si mamicile voatre, pt ca sunt nepretuite......eu una imi ador mama.....a fost mereu alaturi de mine atunci cand am avut nevoie.....de asta MAMICA DRAGA TE IUBESC DIN TOT SUFLETUL SI SA IMI TRAIESTI INCA O MIE DE ANI DE ACU INCOLO!
MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008)
si viitoare mamica de copilasi jucausi
Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !
Nimic nu este intamplator!
Lia73 spune:
citat din mesajul lui mvb Fetelor evaluati subiectul, please stiati ca .....suntem cele mai active de pe sectiunea ASTEPTAND UN INGERAS IN VIATA NOASTRA? MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008) si viitoare mamica de copilasi jucausi Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii ! .............................................. Nimic nu este intamplator! .............................................. |
SUPER TAAAAAAAAAAAREEEEEEE
Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!! pozulici
trutzi spune:
citat din mesajul lui mvb Fetelor evaluati subiectul, please stiati ca .....suntem cele mai active de pe sectiunea ASTEPTAND UN INGERAS IN VIATA NOASTRA? MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008) si viitoare mamica de copilasi jucausi Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii ! .............................................. Nimic nu este intamplator! .............................................. |
Se evalueaza fiecare capitol?
Ca eu l-am mai evaluat
lorin7774 spune:
astazi dau pe-afara de fericire...
Sa nu radeti de mine, ca nu stiu de ce....pur si simplu explodez de energie pozitiva, de chef si voie buna...
DE MOLIPSIRE !!!
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA