Locul fetelor Nou-Venite (33)
Raspunsuri - Pagina 8
lorin7774 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui babiela scumpele mele, plec la sapa (vorba liei), azi sunt de serviciu dupa amiaza, pana la 8, va urez o zi usoara in continuare si week-end placut, poate ne mai vedem si-n week-end daca nu plec pe nicaria... -------------------------------------------------------- mamica de ingeras Cristina-Maria (4-12.02.08) ---------------------------------------------------------- NU CONDUCE MASINA MAI REPEDE DECAT POATE ZBURA INGERUL TAU PAZITOR |
servici usor
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
trutzi spune:
citat din mesajul lui mvb Fetelor si mamica mea e sarbatorita in weekend pe 18...face 53 de ani MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008) si viitoare mamica de copilasi jucausi Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii ! .............................................. Nimic nu este intamplator! .............................................. |
LA MULTI ANI!!!!!!!
si mama mea tot 53 a facut, in august
mvb spune:
Eu am facut aseara salam de biscuiti...sotul meu zice ca isi aduce mereu aminte de copilarie cand mananca salam din asta...sotul meu e un fel de Marcel Proust-In cautarea timpului pierdut
MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008)
si viitoare mamica de copilasi jucausi
Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !
..............................................
Nimic nu este intamplator!
lorin7774 spune:
citat din mesajul lui mvb Eu am facut aseara salam de biscuiti...sotul meu zice ca isi aduce mereu aminte de copilarie cand mananca salam din asta...sotul meu e un fel de Marcel Proust-In cautarea timpului pierdut MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008) si viitoare mamica de copilasi jucausi Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii ! .............................................. Nimic nu este intamplator! .............................................. |
Misto. sa ne anunti si pe noi cand il gaseste...
LA MULTI ANI PENTRU MAMICI !!!
jesia spune:
mvb la multi ani pt mamica ta ....sa fie sanatoasa si tot ce va doriti
fratilor a intrat un frig in mine de nu mai pot ....desi am un plovaras pe mine....la voi a dat drumu la caldura?
Ce nu te doboara te face mai puternic
trutzi spune:
lorin nu mai am rabdare ,astept sa ne dai vestea cea mare
stiu sigur ca esti dar vreau sa vad si testul cu II
mvb spune:
Nu a dat drumul la caldura , dar asteptam sa cada reteaua electrica
in toate birourile sunt cate 2-3 aeroterme sau calorifere electrice
eu astept sa cada reteau si sa plec acasa
Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !
aleesicoo spune:
servici usor babi
la multi ani pt mamica,mvb, sa fie sanatoasa si sa se bucure de nepoteii care vor venii fuguta fuguta de la fata ei
asa creste bebicu
6+
lorin7774 spune:
citat din mesajul lui trutzi lorin nu mai am rabdare ,astept sa ne dai vestea cea mare stiu sigur ca esti dar vreau sa vad si testul cu II |
Pai ce exemplu de RABDARE imi dati voi mie ???
Trutzi, si eu de-abi astept sa vad II. Dar daca as face un test acum, sigur ar iesi negativ. Si nu vreau sa inund Brasovul....
mvb spune:
Ale sunt singura la parinti si iti dai seama cam cat de mult isi doresc si ei un nepotel