Locul fetelor Nou-Venite (33)
Raspunsuri - Pagina 7
lorin7774 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aleesicoo fetelor deci mi ati dat stomacul peste cap.......sunt moarta de pofta din toate mancarurile... si mi s a facut si foarte foameeee asa creste bebicu 6+ |
Hai la masa. Ca la mine unul in plus nu se simte...
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
Florentina_C spune:
Fetelor ce de bucate... Sigur o sa ma inspir de la voi pt masa din week-end... Multam' fetele...
trutzi spune:
mvb nu sunt suparata pe tine
Oricum nu o sa mai fac capitole ca sa nu iasa discutii
De ce ai inchis capitolul anterior?
aleesicoo spune:
multumesc frumos
Lorinn esti cam departe ca veneam sa stii ca nu imi este rusine
Trutzi mananci bataie.. cum sa nu mai faci capitole??? pai si bebe al meu unde mai scrie????hai nu fii suparaci.. uite iti da bebe un
citat din mesajul lui trutzi aleesicoo LA MULTI ANI! tatalui tau Felicitari pentru cele patru stelute! |
asa creste bebicu
6+
mvb spune:
S-a inchis singur, ca si eu am ramas surprinsa...am crezut ca facem capitol amandoua in acelasi timp
Te rog sa faci tu capitol in weekend, pt ca eu am ambele calculatoare de acasa virusate si nu pot intra pe net
cum sa fii suparata pe mine? ca vin cu biciul si dau na-na
pupici
citat din mesajul lui trutzi mvb nu sunt suparata pe tine Oricum nu o sa mai fac capitole ca sa nu iasa discutii De ce ai inchis capitolul anterior? |
MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008)
si viitoare mamica de copilasi jucausi
Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !
..............................................
Nimic nu este intamplator!
mvb spune:
Fetelor si mamica mea e sarbatorita in weekend pe 18...face 53 de ani
MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008)
si viitoare mamica de copilasi jucausi
Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !
Nimic nu este intamplator!
trutzi spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui aleesicoo multumesc frumos Lorinn esti cam departe ca veneam sa stii ca nu imi este rusine Trutzi mananci bataie.. cum sa nu mai faci capitole??? pai si bebe al meu unde mai scrie????hai nu fii suparaci.. uite iti da bebe un
asa creste bebicu 6+ |
si eu bebele