Locul fetelor Nou-Venite (33)
Raspunsuri - Pagina 6
jesia spune:
ale ti-ai micsorat programul de munca de la 8 ore la 6 ore?
Ce nu te doboara te face mai puternic
aleesicoo spune:
nu
Citat: |
citat din mesajul lui jesia ale ti-ai micsorat programul de munca de la 8 ore la 6 ore? Ce nu te doboara te face mai puternic |
asa creste bebicu
6+
lorin7774 spune:
citat din mesajul lui Lia73 loricicoo paste cu pui baga retzeta Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!! pozulici |
spre rusinea mea, eu nu gatesc dupa retete. Ca daca as mai sta si cu cartea in fata, m-ar manca termitele mele (adica sotu si fiica-mea). Asa ca iti spun cum am facut eu si tu modifici dupa gust.
Am tocat si inabusit 2 cepe mari in putin ulei de masline, apoi am adaugat ciuperci, bulion/pasta de tomate/rosii in bulion, le-am fiert pana s-au facut ca un sos, am pus pipt de pui taiat feliute, sare, piper, maghiran/busuioc/oregano. Si pastele fierte separat.
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
babiela spune:
cum adik spre rusinea ta ...asta e bucatar care n-are nevoie de carte sa gateasca...bravo tie
Citat: | ||
citat din mesajul lui lorin7774
spre rusinea mea, eu nu gatesc dupa retete. Ca daca as mai sta si cu cartea in fata, m-ar manca termitele mele (adica sotu si fiica-mea). Asa ca iti spun cum am facut eu si tu modifici dupa gust. Am tocat si inabusit 2 cepe mari in putin ulei de masline, apoi am adaugat ciuperci, bulion/pasta de tomate/rosii in bulion, le-am fiert pana s-au facut ca un sos, am pus pipt de pui taiat feliute, sare, piper, maghiran/busuioc/oregano. Si pastele fierte separat. LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA |
--------------------------------------------------------
mamica de ingeras Cristina-Maria (4-12.02.08)
----------------------------------------------------------
NU CONDUCE MASINA MAI REPEDE DECAT POATE ZBURA INGERUL TAU PAZITOR
lorin7774 spune:
pai daca as fi fost bucatar, v-as fi dat o reteta de-aia :
400 grame carne , 2 grame sare, 100 ml nu's ce....
eu sunt doar grabita sa fac repede ceva ca-mi mananca astia urechile daca nu...
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
jesia spune:
citat din mesajul lui lorin7774 pai daca as fi fost bucatar, v-as fi dat o reteta de-aia : 400 grame carne , 2 grame sare, 100 ml nu's ce.... eu sunt doar grabita sa fac repede ceva ca-mi mananca astia urechile daca nu... LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA |
ce tare esti...
Ce nu te doboara te face mai puternic
aleesicoo spune:
fetelor deci mi ati dat stomacul peste cap.......sunt moarta de pofta din toate mancarurile... si mi s a facut si foarte foameeee
asa creste bebicu
6+
babiela spune:
scumpele mele, plec la sapa (vorba liei), azi sunt de serviciu dupa amiaza, pana la 8, va urez o zi usoara in continuare si week-end placut, poate ne mai vedem si-n week-end daca nu plec pe nicaria...
--------------------------------------------------------
mamica de ingeras Cristina-Maria (4-12.02.08)
----------------------------------------------------------
NU CONDUCE MASINA MAI REPEDE DECAT POATE ZBURA INGERUL TAU PAZITOR