Locul fetelor Nou-Venite (33)
Raspunsuri - Pagina 10
mvb spune:
Da...se evalueaza fiecare capitol......ca recompensa, primim o intrare cu fast la odisee
Citat: | ||
citat din mesajul lui trutzi
Se evalueaza fiecare capitol? Ca eu l-am mai evaluat |
MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008)
si viitoare mamica de copilasi jucausi
Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !
..............................................
Nimic nu este intamplator!
..............................................
jesia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lorin7774 de-abia astept primirea ..... LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA |
sa dea Dumnezeu sa fie cat mai rapida intrarea ta la odisee
Ce nu te doboara te face mai puternic
Florentina_C spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui mvb Da...se evalueaza fiecare capitol......ca recompensa, primim o intrare cu fast la odisee
MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008) si viitoare mamica de copilasi jucausi Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii ! .............................................. Nimic nu este intamplator! .............................................. |
Daaaaaaa....vreau intrare la odiseeeee...
Hadeti, fetelor sa invadam odiseea mai repede...
Lia73 spune:
TOATE LA ODISEEEEEEEEEE
Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!! pozulici
lorin7774 spune:
vedeti ca nu ne primeste, asa ...cum ne taie pe noi capul !!!!!!!
NUMAI IN GRUP ORGANIZAT, cate 2 de manuta, in ordine alfabetica si TOATE literele !!!!
si tb sa cantam imnul nostru...
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
Pantazescu spune:
am si eu o curiozitate... vi s-a intamplat sa aveti stare de greata / voma la momentul ovulatiei? eu ieri seara am ovulat ( 2 teste de ovulatie pozitive + scadere TB + azi dimineata crestere TB)... nu mai pot, simt ca am un nod in gat si imi vine sa deschid gura ca sa iasa afara
Pantazescu spune:
un banc dragut:
O broscuta singuratica, disperata dupa orice forma de companie a sunat la serviciul telefonic al centrului de spiritism, incercand sa afle ce-i rezerva viitorul.
Consultant spiritist ii spune: "Vei intalni o tanara frumoasa care va fi dornica sa afle totul despre tine."
In culmea fericirii, broscuta spune: "Asta-i minunat! Si unde o voi intalni? La balta, la lucru, la o petrecere?"
"Nu", ii raspunde consultantul, "la un curs de biologie.
Lia73 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui trutzi Daca stiam ca e vorba de odisee evaluam toate capitolele Incerc acum retroactiv |
Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!! pozulici