Burtici fericite de septembrie-octombrie(224)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

... si cand cautam mesajul de la Raluk am dat si peste pozele lu manga de la plimbare si am vazut un pui adorabil cu caciulica pe un ochi si un tata foarte mandru , iar mamica parca nici nu a fost gravida zau ... felicitari familie frumoasa

... si ma tot tin de ieri cu urarile lu luto ca eu tuta ce sunt nu am facut diferenta ca are tepi sau ca nu are ca mie imi place de ea oricum si eu o vad la fel; de frumoasa si asa si asa

...Erik a adormit pana la urma s-a miscodit si a adormit

Aida ...
povestea nasterii
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

sar'na. dragamea, imi mai lipsesc un catel, doi si ma incadrez

MangaGirl MAMI DE AIDAN GABRIEL, BB SCUMP SI CARLIONTZ - 03.10.2009

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

HAI MONIKUS CA MAI ESTE PUTIN SI IL VEI TINE PE RARES IN BRATE!

Ionika eu iau in fiecare zi 3 lg de galactogil, dar am observat ca oboseala si stresul in general afecteaza productia lactata. A so mananc foarte mult, de fapt as manca tot timpul.
de Cristian Alexandru din 05.09.2009

http://family.webshots.com/album/575086402IpuwTB

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Iulika29

Buna dimineata!!

Uite cum nu am reusit eu så fac galerie Ralucåi dar o felicit din toata inima..Så ai un bebe sånåtos si påpåcios si de abia astept så iti revii si så intri så ne vb in calitate de Måmicå

Nastere usoara Dana!!

Nastere usoara Monikus!!

Wow 3 bebeloi iubiti intr-o zi..Vhiar ca va fi zi de neuitat..

Manga vazut poze cu plimbarica voastrå..sunteti superbi..Aidan nu mai spun cu buzitele lui..Si va mai plångeati de Anglia ca e frig si ploaie..i-auite cer senin si nori pufosi vb Luciei.

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

tu stii ce vantoasa e astazi? toamna in toata regula...din aia mohorata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Buna dimineata,
Si eu am vazut o Mangulica frumoasa cu breton in ochisori si un tatic smecher ca cine mai e ca el...are bebe frumos cu gurita frumoasa tare. Am admirat si pui de Cristina Ana, iti spun cu mana pe inima ca Andrei este o superbitate in primul rand, imi place de el de mor, este genul de baietel dulce dulce si nu genul barbatos, mie imi place sa arate copiii a copii pana ajung mari si nu a barbati sau femei. Este foarte frumos si l-as peti pentru Alessia intr-o secunda!
De Ema nu mai zic nimic, e tare frumusica si dulce si in continuare imi seamana cu Isa mea care incet incet capata numele de Isa Deea ca sa trecem la Andreea pentru ca Isa si Eshia cum isi spune Alessiuta sunt f apropiate.

De fapt de ce am intrat: ca sa felicit noii bebici cu mamici curajoase si frumoase si sa ii fac galerie lui MONIKUS pentru astazi, sa fie tare si asteptam cu sufletul la gura!!!

MONIKUS!!!!!

Clau, mami fericita de printese: Alessia Maria 13 iulie 2007 si Elisa Andreea 03 septembrie 2009

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Citat:
citat din mesajul lui MangaGirl

Sa creasca Alex mare, frumos, ecologist.....

asta a fost cea mai tare urare posibila, primesti premiu intai cu ciocolata in loc de coronita (si te mai plangi ca nu esti glumeata )

Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David

ma intrebam dk trebuie sa zic naturist...dar intelege ea. de cand nu am mai primit un premiu...iar ciocolata...adu' incoa'. cat mai multa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pazza spune:

neata fetele..
am si eu omare rugaminte la voi
stie careva dintre voi unde pot gasi ROGAMA ? e un vaccin pt rh negativ...i-l trebuie unei verisoare de-a mea....tocmai a pierdut a 3 sarcina din cauza ca doctorul ei nu i-a zis ca are rh negativ...
nu gasesc in alba iulia ...stiti cumva de unde pot sa il cumpar....
e distrusa saraca...isi doreste un copil mai mult ca orice..
multumesc mult..va pup

39+ de Darius Andrei
http://community.webshots.com/album/574498255qGQJuT

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj

Citat:
citat din mesajul lui MangaGirl
EU MA BAG, CA-MI PLAC PASTELE TARE, IAR TU MI-ESTI DRAGA! ORINDEA ERA INVERSA.

Pe asta cu ordinea o crede Mutu Deci, imi tii pumnii, galerie, chestii, eu iti scriu ce gatesc in fiecare zi. Deal!

32+ Chiara Ada

deal. iti faceam galierie si fara paste...sa stii. La noi acasa, pastele le fac eu de obicei. zice barbatu' ca la astea chiar ma pricep. dar la ce reteta ai bagat ieri...imi dau seama ca mai am de invatat. chiar ca o fac si eu azi, ca sa ma laud la Sergiu ca cew jmechera sunt. poate il impresionez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pazza spune:

imi cer scuze...se scrie RO-GAMMA

39+ de Darius Andrei
http://community.webshots.com/album/574498255qGQJuT

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ionika

WOW, SUPER VESTI!

FELICITARI RALUKULE, SA AVETI PARTE NUMAI DE BUCURII!

DANA, TE PUPAM SI TINEM PUMNII!

MONIKUS, ASTEPTAM VESTILE BUNE!

MARIA MANGA, spune-mi te rog i-ai dat pana la urma Fenobarbital lui Aidan pt icter? La noi a venit pediatra de la circa si ne-a indicat sa ii dam Alexiei, insa nu stiu ce sa fac...
Si mai sunt suparata ca am cantarit-o si in 3 sapt mi-a luat numai 340 grame, hranind-o numai cu san. Cred ca voi merge cu alaptatul exclusiv numai pana la o luna, daca nu ia ca lumea in greutate voi introduce si formula.
Voi cum ati procedat ca sa aveti lapte bun, mult si hranitor?Mancati ceva mai bine, luati Galafor?

Ioana, mamica de Andrei (5 ani) si Alexia

draga mea eu nu i-am dat nimik pentru ca aici tratament se da numai dupa 21 de zile de icter. Lui Aidan aproape i-a trecut. il are de pe 5 octombrie. Azi vine moasa sa vedem ce spune. el nu l-a avut foarte pronuntat. Stiu de la mama ca eu am avut icter prelungit si la fel si fratele meu. si ne-a dat la amandoi fenobarbital. mi-a spus ca e o cantitate infima. se fac niste prafuri in farmacie. adik chiar ea le prepara pentru copii. Si desi e o persoana care nu se prea omoara cu medicamentele, in cazul asta mi-a zis ca e mai pentru fenobarbital decat lampa in spital. nu stiu de ce ca nu am intrebat-o. dar trebuie ca are un motiv f intementat pentru ca de obicei ea merge pe remedii naturiste decat sa recomande medicamente. daca i se prelungeste si pediatra a zis sa-i dai, eu cred ca ar trebui sa o asculti. dupa cum stii icterul prelungit da tulburari nervoase. si poate ca asta e si cauza pentru care nu a luat mult in greutate. Eu nu stiu daca si cat a mai luat Aidan. ar trebui sa-mi cumpar un cantar. joia viitoare ma duc la clinica si cred ca mi-l cantareste iar. Inca nu ma stresez pentru ca mananca bine si dk ii este foame cu siguranta stie toata casa. si apartamentele vecine.

Azi mi-a facut diaree dimineata. cand sa-l schimb, a facut iarasi si a manjit tot, inclusiv hainele de pe el. Ar trebui sa ma ingrijorez sau e ok? Stiu ca exista risc de dezhidratare. de asta mi-e cel mai frica.

ce m-am intins!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

Auziti? Sunt curioasa daca au reusit sa isi aduca aminte sa ia tot bagajul la spital si daca Raluk a mai intrat la epilat in miez de noapte

..ha ha ..eu am intrebat-o cate geamantane are dar nu a mai apucat sa-mi raspunda ca vroia Alexutu afara la joaca

Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David

ba parca spusese ca are 2 aseara . unu' mai mare si unul mai mic cu slapi, kitul de celule stem si inca nu mai stiu ce.

Mergi la inceput