Burtici fericite de septembrie-octombrie(224)
Raspunsuri - Pagina 15
4mykids spune:
Maria,ce inseamna diaree?ca Isabella face aprope apa de cand sa nascut, atata timp cand i dai papa la san nu cred ca tre sa-ti faci nici o problema(doar daca isi schimba culoarea, in verde)..cel putin asa stiu eu...dar oricum daca vine moasa poti sa i faci o intrebare si ei(cu toate ca amndoua stim care va fi raspunsul, ca doar toate moasele sunt trase la indigo aici).
Claudia, mami de
Iulia(04.12.2003) si
Alexandra Isabella(05.09.2009)
http://s216.photobucket.com/albums/cc315/iulia04122003/fetele%20mele%20iubite/
andraiulia spune:
Doamne, Felicitari, Raluk!!! Sa va traiasca, sa fie sanatos si cat mai papacios...si frumos!!!![]()
Andrushca, new mummy
Sophie Amelie(17.09.09), our sweet baby, we luv' u!
Danuta1979 spune:
wow ce de vesti!!!
Felicitari Raluca!!!!!!! Tot binele din lume tie si flacaului tau, multa sanatate, fara colici, mult noroc si veselie!!!!
Dana, Monikus, nastere usoara daca inca nu ati nascut, copii sanatosi si fara colici (mamicile stiu de ce :P) si refacere rapida!
Dana cu
Ioana Maria Alexandra (16.09.2009)
http://family.webshots.com/album/571857525bqSALN?start=12
Andrecluj spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui MangaGirldeal. iti faceam galierie si fara paste...sa stii. ![]() |

32+
Chiara Ada
lutoniana spune:
mangulico el oricum face moale....dar eu am comis-o rau intr-o zi cand am bagat in storcator 2 portocale, 2 mere si 2 kiwi..sa beau rece de la frigider....

Nu cred ca trebuie sa-ti mai spun ca licoarea ucigasa a fost delicioasa DAR Davidutu scotea ...nu apa pe fund ...ci asa spuma de apa...bulbuci, nu stiu cum sa-ti povestesc. Asta a doua zi dupa ce am baut eu coktailul ![]()
Nu am mai mancat fructe si si-a revenit imediat si acum face iar celebrul mustar ...galben sau verzui.
Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David
cristina_ana spune:
Claucia, eu sunt de acord sa-l dau pe Andreiutul meu Alessiei tale, ca si ea e fetita frumoasa taaaare!!!
Deci am aranjat-o si pe asta, Emma il ia pe Dragoselul, Andrei pe Alessia, acum m-am linistit ca i-am vazut pe amandoi la casa lor si cu viitorul aranjat!
Pazza, daca prietena ta a pierdut deja atitea sarcini si nu a facut vaccinul respectiv, acum degeaba il mai face, din pacate, pentru ca ea deja are anticorpii formati. Vaccinul respectiv se face dupa fiecare natere sau avort tocmai pentru a preveni formarea anticorpilor. Imi pare tare rau pentru ea. Totusi, daca vrea sa cumpere vaccinul, sa incerce la farmacia 2na din Bucuresti. Sa caute numarul de telefon pe google. Eu stiu ca in ultimul timp nu s-a mai importat si se gasea f.f.f greu, dar poate intre timp s-au reluat importurile.
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009)
)
POZE
selen80 spune:
sa salut si eu ca o fata "cilivizata" ce ma cred: ziua buna la toata lumea 
nu stiu ce sanse am sa recuperez, ca aveti un spor si azi...![]()
ce rapid a fost Alexutzu! pai la cat s-a rugat Raluk saracutza sa aiba o nastere usoara, trebuia sa se intample asa...acum ii mai tinem pumnii sa n-aiba probleme cu alaptatul, alt stres de-al ei...dar la cum zicea ea ca ii curgea colostru la greu, m-as mira sa nu aiba laptic din belsug...
Liliac, sa stii ca Ebru a mea a venit exact dupa ce m-am tuns si eu, ca aveam o claie....vineri am fost la coafor, si noaptea mi s-a rupt apa
asa ca merita o incercare ![]()
Luci esti f tare cu tepi
vreau si eu sa revin la freza mea dintotdeauna cu parul scurt, dar nu stiu cand si cum sa ajung la un coafor....
Manga sunteti bestiali toti 3 
Aida SUPER BABY INDEED!! 
de ursulica Ebru Fatima PRIMA POZA!
POZE URSULICA
nunta
cristina_ana spune:
Ia uitati ce ingeras roz am eu aici
:
http://entertainment.webshots.com/photo/2756006810104695517GQmncF
Cum sa nu o pupacesc toata ziua, ca deja a facut falcute numai bune de rontait!!!!????![]()
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009)
)
POZE
selen80 spune:
Luci de bien ce ziceai la un mom dat ca eu n-am deloc probleme cu Ebru, uite ca ieri mi-a facut capul calendar
(de aia nici n-am mai reusit sa intru pe aici..) era mancata, schimbata, chiar si ragaita, si schelalaia in continuu...se oprea doar daca o faceam " avionul" (si la 5 kg si ceva nu e chiar usor
) si daca ma plimbam cu ea prin casa...afara n-am putut s-o scot ca a plouat...si de dormit cred ca a dormit vreo juma de ora, in rest mai atipea cate 5-10 minute....sotz avea treaba pe afara si nu m-a putut ajuta decat seara....
in schimb partea buna a fost ca dupa ce a mai supt pe la 10.30 vreo 3-4 minutzele, a adormit bustean, pana la 3.40 dimineatza
si acum iar doarme (la mine pe picioare, of course..) dupa ce a papat pe la 11...deci a obosit rau ieri
sa vad daca reusesc s-o mut pe canapea fara sa se trezeasca, sa ma duc sa spal si eu macar vasele........
de ursulica Ebru Fatima PRIMA POZA!
POZE URSULICA
nunta
selen80 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cristina_ana Ia uitati ce ingeras roz am eu aici :http://entertainment.webshots.com/photo/2756006810104695517GQmncF Cum sa nu o pupacesc toata ziua, ca deja a facut falcute numai bune de rontait!!!!???? Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )POZE |
mama ce pufulete roz ai tu acolo

e extrem de dulce, s-o papi toata, nu numai falcutzele!!
de ursulica Ebru Fatima PRIMA POZA!POZE URSULICA
nunta