Burtici fericite de septembrie-octombrie(224)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

CE-MI VAD OCHII, A NASCUT RALUK?????????!!!!!!!!!!!
UF, CE GALERIE IMPORTANTA AM PIERDUT!!!!
FELICITARI MAMICO!! BUN VENIT PE LUME ALEX, SA FII SANATOS, VOIOS, NOROCOS SI SA FII MANDRU CU O ASA MAMICA BUNA, SUFLETISTA SI GRIJULIE! RALUK, RECUPERARE USOARA SI LAPTIC DIN BELSUG

DANA
MONIKUS

trebuie sa va d in urma ce s-a intamplat.....

de ursulica Ebru Fatima PRIMA POZA!

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Liliac bag de seama ca nu te plicti deloc cu scumpa Andra..Am tras o portie de ras la faza cu ..

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionika spune:

WOW, SUPER VESTI!

FELICITARI RALUKULE, SA AVETI PARTE NUMAI DE BUCURII!

DANA, TE PUPAM SI TINEM PUMNII!

MONIKUS, ASTEPTAM VESTILE BUNE!

MARIA MANGA, spune-mi te rog i-ai dat pana la urma Fenobarbital lui Aidan pt icter? La noi a venit pediatra de la circa si ne-a indicat sa ii dam Alexiei, insa nu stiu ce sa fac...
Si mai sunt suparata ca am cantarit-o si in 3 sapt mi-a luat numai 340 grame, hranind-o numai cu san. Cred ca voi merge cu alaptatul exclusiv numai pana la o luna, daca nu ia ca lumea in greutate voi introduce si formula.
Voi cum ati procedat ca sa aveti lapte bun, mult si hranitor?Mancati ceva mai bine, luati Galafor?

Ioana, mamica de Andrei (5 ani) si Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

Auziti? Sunt curioasa daca au reusit sa isi aduca aminte sa ia tot bagajul la spital si daca Raluk a mai intrat la epilat in miez de noapte

..ha ha ..eu am intrebat-o cate geamantane are dar nu a mai apucat sa-mi raspunda ca vroia Alexutu afara la joaca

Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionika

WOW, SUPER VESTI!

MARIA MANGA, spune-mi te rog i-ai dat pana la urma Fenobarbital lui Aidan pt icter? La noi a venit pediatra de la circa si ne-a indicat sa ii dam Alexiei, insa nu stiu ce sa fac...
Si mai sunt suparata ca am cantarit-o si in 3 sapt mi-a luat numai 340 grame, hranind-o numai cu san. Cred ca voi merge cu alaptatul exclusiv numai pana la o luna, daca nu ia ca lumea in greutate voi introduce si formula.
Voi cum ati procedat ca sa aveti lapte bun, mult si hranitor?Mancati ceva mai bine, luati Galafor?

Si la mine Darie, primul baiat luase foarte putin in prima luna, sub greutatea noarmala, hranit fiind numai cu san. Toate mamele si bunicile imi ziceau sa trec pe formula ca nu se satura copilul. Dar sotul meu si o prietena m-au incurajat sa nu ma las, sa-l alaptez in continuare la cerere, oricat de des si de greu ar fi. Dupa a doua luna ajunsese la 6kg!!!! Asa ca ti-as sugera sa lasi cantarul de-o parte si sa dai tzitzi la fetita ori de cate ori cere si vei mai vedea mai tarziu ce mandrete o sa creasca. Ceea ce cred ca ajuta mult este se te odihnesti cat de des si sa nu te stresezi. Oboseala si stresul scad productia de lapte. Asta e concluzia la care am ajuns pe pielea mea.

Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mkunigunda spune:

Wow, a nascut Raluk??!! Ce veste minunata!!!

Felicitari mami Raluk, multa sanatate lui Alex, sa fie norocos si mancacios, iar tie iti doresc recuperare rapida si mult mult laptic!!

Nastere usoara Dana!

Hai Monikus, multa bafta, iti tin pumnii sa nasti azi!

_
Mami de baietel scump Victor

O minte largita de o noua experienta nu va reveni niciodata la dimensiunile ei initiale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui biaz29

Citat:
citat din mesajul lui ionika

WOW, SUPER VESTI!

Si la mine Darie, primul baiat luase foarte putin in prima luna, sub greutatea noarmala, hranit fiind numai cu san. Toate mamele si bunicile imi ziceau sa trec pe formula ca nu se satura copilul. Dar sotul meu si o prietena m-au incurajat sa nu ma las, sa-l alaptez in continuare la cerere, oricat de des si de greu ar fi. Dupa a doua luna ajunsese la 6kg!!!! Asa ca ti-as sugera sa lasi cantarul de-o parte si sa dai tzitzi la fetita ori de cate ori cere si vei mai vedea mai tarziu ce mandrete o sa creasca. Ceea ce cred ca ajuta mult este se te odihnesti cat de des si sa nu te stresezi. Oboseala si stresul scad productia de lapte. Asta e concluzia la care am ajuns pe pielea mea.

ahaaaa...deci se poate
nici eu nu ma las asa usor ...ca a luat David prea putin...eu merg inainte ca recupereaza el, sunt sigura !!!
Ma bucur sa aud ca se poate, multumesc Bia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

ahaaaa...deci se poate
nici eu nu ma las asa usor ...ca a luat David prea putin...eu merg inainte ca recupereaza el, sunt sigura !!!
Ma bucur sa aud ca se poate, multumesc Bia

Nu numai ca se poate, dar l-am alaptat pe Darie exclusiv pana la 5 luni si in total pana la 11 luni si 3 saptamani cand s-a intarcat singur. Eu i-as mai fi dat dar el incepuse sa se joace cu sanul, sa-l impinga cu limba afara, sa rada la mine cand vedea ca ma desfac sa-i dau ... Orice numai sa-mi dovedeasca ce baiat mare e si ca nu-i mai trebuie. Acum se uita cu un fel de nostalgie cand il alaptez pe frate-su. Ba chiar atunci cand m-a vazut prima data nu si-a putut stapani o remarca "Wow! Ce mare san ai!". Si dupa aia s-a rusinat ca a zis-o.
A... si nu l-am cantarit niciodata. Doar medicul a facut-o la consultatiile lunare. Asta ca sa scap de pasarelele care abia asteptau sa-si faca cuib in capsorul meu de mama nevrozata care voia totul ca la carte. Vai de copiii cu o mama psiholog!

Asa cum te vad eu pe tine sunt sigura ca vei reusi si vei avea povesti despre alaptat de spus nepotilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristina_ana

Mangulico, feciorul asta al tau e cel mai sexi bebelus pe care l-am vazut eu vreodata!!!! Are o gurita de iti vine sa o mananci si sa il pupacesti toata ziua pe ea!

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

multumim, multumim. ne uitam si noi la e i ot incercam sa n damseama cu cine seamana. am admirat-o pe Emma...cat a crescut sice guritza dulce are. iar baietelul e un scump...cum o mangaie el.

MangaGirl MAMI DE AIDAN GABRIEL, BB SCUMP SI CARLIONTZ - 03.10.2009

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 4mykids spune:

Noi va parasim un pic dar tinem aproape, avem health visitor de venit acasa.
mai agitam majoretele un pic,pentru Dana si Monikus
haideti fetelor, nastere usoara.

Claudia, mami de Iulia(04.12.2003) si Alexandra Isabella(05.09.2009)
http://s216.photobucket.com/albums/cc315/iulia04122003/fetele%20mele%20iubite/

Mergi la inceput