Burtici fericite de septembrie-octombrie(223)
Raspunsuri - Pagina 14
anamaria1979 spune:
Felicitari SUEDE,bine ai venit pe lumea MIHNEA COSTIN!
Pupici multi ca urla bebe. Si eu am probleme mari cu constipatia. Incerc sa limitez consumul de carne si mananc cat mai mult iaurt. Sper sa trecem de faza asta ca deja am dureri nasoale la toaleta.
adela2006 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aidaciolac monicutzo ia o lanternutza mica si cu o lingurita (codita) ii apesi pe limba sa ii vezi gatul ... si apoi spune la telefon la dr. ![]() Mai , nici eu nu reusesc sa ii curat nasucul cum trebuie. De fiecare data inmoi intai cu Marimer sau cu ser fiziologic si cand trag nu iese nimic Mucisorii ii trag si cu pompita de la Nuk si cu pompa de la Marimer care se trage cu gura , dar degeaba ... Voi cum faceti? Aida ... povestea nasterii Poze cu noi ![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine |
eu folosesc batista bebelusului aia ce se pune la aspirator
imoi bine cu marimer sau ser depinde ce apuc la mana si trag cu aia
e super

am vazut pozele cu puiul de foca

monica oscilo stiam si eu ca e singurul care se da la copilasi asa mici , totusi suna doctorul sa vezi ce-ti spune

lutoniana
ce bine iti sta cu noua freza e mortala , si tu arati asa fericita , implinita e atata liniste si fericire pe fata ta 
gogo e un scump 
roxxy
intotdeauna citesc cu drag mesajele tale 
raluk esti mortala cum raspunzi tu la fiecare
tot timpul ai ceva frumos si bun de zis 

gata mi-a expirat pauza
va pupaceste adela
de
alexia maria( 13.01.2007 )si baietelul lui mama calin ( 23.08.2009 )
POZELE NOASTRE
mkunigunda spune:
| citat din mesajul lui adela2006 eu folosesc batista bebelusului aia ce se pune la aspirator imoi bine cu marimer sau ser depinde ce apuc la mana si trag cu aia e super ![]() |
Cam cat timp se lasa serul fiziologic sa inmoaie mucusorii? Sau nu se lasa si se trage imediat cu pompita?
_
Mami de baietel scump Victor
O minte largita de o noua experienta nu va reveni niciodata la dimensiunile ei initiale.
mkunigunda spune:
Luto arati minunat si tu si gogo! El e un scump de baiat, pupa-l mama pe el!
Felicitari Aida pentru mancaciosul de Eric! La fel si Ellenutei, bravo pentru cele 300 de grame castigate!
Kemsy ce comoara ai tu acolo! Sa va traiasca, multa sanatate va doresc!
Andre multumim de reteta, o incerc si eu maine, sa vad daca mai am spaghette, daca nu, ar merge si cu penne, nu? Sa inteleg ca pastele dupa ce se fierb nu se mai clatesc cu apa rece?
_
O minte largita de o noua experienta nu va reveni niciodata la dimensiunile ei initiale.
mkunigunda spune:
Vad ca nu mai e nimeni pe aici...
Fetelor va pup ca vine ora mesei si apoi baita!
Pe maine!
_
Andrecluj spune:
| citat din mesajul lui mkunigundaAndre multumim de reteta, o incerc si eu maine, sa vad daca mai am spaghette, daca nu, ar merge si cu penne, nu? Sa inteleg ca pastele dupa ce se fierb nu se mai clatesc cu apa rece? |
32+
Chiara Ada
raluk16 spune:
Kinga multumesc mult de gandurile bune 
Adela
dar uite ca si tu ai pentru fiecare cate o vorba si ai si doua comori acasa si o gospodarie 
Fetelor, nu stiti cum stau, cu copy paste dupa voi, toate sfaturile astea mi le copiez intr-un document, sa dau acolo o cautare la nevoie 
39+
Alex - cumparaturi bebe
THEA22 spune:
O intrebare pentru cele care folosesc biberoane pentru bebi...am un biberon de la Avent din acela pentru nou-nascuti cu tetina cu 1 gaurica. Matei nu prea e incantat de el...e chin sa-i dau bibe, ne ia si o ora sa-l hranim dupa ce in prealabil plange o jumatate.Voi ce tetine folositi si ce tip ma sfatuiti sa iau? ma gandesc ca asta o fi problema, sau e bebele meu mai special![]()
THEA22,mama fericita de'
'Matei Alexandru
Andrecluj spune:
citat din mesajul lui raluk16Fetelor, nu stiti cum stau, cu copy paste dupa voi, toate sfaturile astea mi le copiez intr-un document, sa dau acolo o cautare la nevoie ![]() |

Si eu. Copy paste in diferite doc-uri tematice, salvate pe desktop si pe un stick. Problema e ca atata informatie este, ca nu vom mai stii unde sa caut, desi salvez de domenii.
32+
Chiara Ada
Roxxy80 spune:
Nu stiu ce sa-ti spun. Eu folosesc tot Avent cu tetina nr 1 si Maria trage f bine. De abia pe la 2 luni ma gandesc sa trec la numarul 2.
Incearca cu nr 2 sau incearca alta marca. Stiu mai multe mamici incantate de biberoanele si tetinele Nuk. Sau poate e bebe mai lenes...
| citat din mesajul lui THEA22 O intrebare pentru cele care folosesc biberoane pentru bebi...am un biberon de la Avent din acela pentru nou-nascuti cu tetina cu 1 gaurica. Matei nu prea e incantat de el...e chin sa-i dau bibe, ne ia si o ora sa-l hranim dupa ce in prealabil plange o jumatate.Voi ce tetine folositi si ce tip ma sfatuiti sa iau? ma gandesc ca asta o fi problema, sau e bebele meu mai special THEA22,mama fericita de' 'Matei Alexandru |
Roxana, mami de print frumos Matei (29.11.2007) si de printesa frumoasa Maria (08.09.2009)