Burtici fericite de septembrie-octombrie(223)
Raspunsuri - Pagina 13
kemsy spune:
Cred ca se cam incheie ziua mea pe forum...
Va doresc seara placuta si ne mai "auzim" maine
Gianina, mamica fericita de gingas Loris Stefan
Fotografii
monica_dicut spune:
Sunt plina de nervi ca bebe a inceput sa tuseasca. Ce naiba sa-i fac? Sa-i dau repede oscillococcinum? sau ce sa-i dau?
Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)pe pamant si de INGERAS Andrei in ceruri
POVESTEA NOASTRA
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Roxxy80 spune:
Cum e tusea? Seaca sau productiva? Tuseste de multa vreme? Esti sigura ca nu o avea vreun mucusor din nasuc pe gat si-l deranjeaza?
Pune-i niste ser fiziologic in nas si asteapta putintel.
Nu-i da absolut nimic fara sfatul pediatrului. bafta multa sa fie totul bine.
Citat: |
citat din mesajul lui monica_dicut Sunt plina de nervi ca bebe a inceput sa tuseasca. Ce naiba sa-i fac? Sa-i dau repede oscillococcinum? sau ce sa-i dau? Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)pe pamant si de INGERAS Andrei in ceruri POVESTEA NOASTRA Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte |
Roxana, mami de print frumos Matei (29.11.2007) si de printesa frumoasa Maria (08.09.2009)
aidaciolac spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Andrecluj
Cum sa nu? Sunca taiata cubulete si ceapa taiata la fel se prajesc in ulei. Intre timp spaghette la fiert in apa sarata cu o lingurita de ulei, 8 minute, maxim 10. Intr-o farfurie batute cateva oua (dupa gust, eu pun 2 la 2 persoane, dar sunt persoane la care pastele le plac mai suculente), amestecat aici niste parmezan (sau orice cas ai tu acasa). Secretul: scurgi spaghettele si trebuie sa versi pe ele ouale in asa fel incat sa se coaca, adica pastele sa fie inca foarte calde (nu-ti va iesi din prima), asa ca amesteci pastele cu ouale, cu ceapa, sunca si uleiul si mai pui 2 minute pe foc, la final piper si pofta maaaaaaaaaaaaare. 32+ Chiara Ada |
auzi , dar are ceva daca nu pun (ca nu am ) sunca? . Merci de reteta o fac maine si o sa mananc 2 portii
Roxxy80 ne bucuram ca sunt fomisti , ca e groaznic sa te chinui sa il faci sa manance si sa nu vrea . Sa vezi cand ii dau lingurita cu SabSimplex asa da din cap si cauta lingurita ca parca cine stie ce ii dau. E de rasu plansu. Ne imaginam cat de fomist va fi cand o sa inceapa diversificarea si cu ce pofta va manca ... parca il vad mozolit tot ca nu va avea rabdare sa ii dau eu sa manance.
Spun ca il vad mozolit pt ca nu vad sa il deranjeze cand ii curge putin lapte din gura , pe cand Emma nu suporta sa i se prelinga ceva din gura , nu mai putea sa manance pana nu o stergeam.
kemsy somn usor si noapte linistita
Andrecluj spune:
citat din mesajul lui aidaciolac auzi , dar are ceva daca nu pun (ca nu am ) sunca? . Merci de reteta o fac maine si o sa mananc 2 portii |
mkunigunda spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui lutoniana
David doarmne acum, aseara am avut mare specatcol in familie Nu a dormit cateva ore bune, mai precis toata dupa amiaza....si Adi incerca sa-l epuizeze la maxim ca sa ne putem odihni peste noapte...ca am observat noi ca daca e rupt de oboseala, dupa baita doarme de la 11 la 3....super bine. Eu deja eram terorizata ca plange de foame ....iar Adi nu si nu sa-l lasam sa zbiere ....pana la baita. I-am oferit sanii ore in sir pe care i-a tocat marunt..... Disperare e numele meu de cod, asa ca am scos laptele congelat si l-am dezghetat sa-i dau sa pape ca aveam sanii goliti complet....Cu mainile tremurand i-am dat biberonul dar nu l-a vrut....deci nu ii era foame era doar nervos La baita deja a adormit....la masaj ne-a lasat sa-i facem ce vrem....si intr-adevar a dormit bustean pana la 4 dimineata cand a hapait o masa pe cinste si s-a culcat la loc. E o metoda buna, care se pare ca a dat rezultate doar ca mie mi se rupe sufletul pe langa el....l-am luat in brate si l-am pus din leagan in bouncer, in brate etc...nimic nu mergea...plangea de murea.... Nu e un peisaj prea minunat...dar a trecut Azi e o noua zi....vom vedea ce ne ofera. Pupa Luci toti bebelacii draguti Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David |
Ce cunoscuta imi pare scena cu tzatzele afara cateva ore pana nu mai aveam deloc lapte in ei! Si pe mine m-a cuprins panica ca trebuie sa-i dau formula in completare, dar cand i-am pregatit bibe a mancat doar 10 ml, deci am rasuflat usurata.
Il durea burtica si azi am reusit sa-l pacalim cu o sticla cu apa calda introdusa in manusa de bucatarie si pusa pe burtica lui si apoi in pat langa el si acum doarme.
Voi cand ii faceti baie? inainte sau dupa masa? Mie inainte de masa imi plange foarte tare si mi-e ca dupa aia ajunge sa nu-i placa baita ca il priveaza de mancare. Dupa masa am inteles ca vomita de la manevre, asa ca nici nu stiu cum sa fac.
Pup toti bebelasii si mamicile lor fericite!
_
Mami de baietel scump Victor
O minte largita de o noua experienta nu va reveni niciodata la dimensiunile ei initiale.
aidaciolac spune:
monicutzo ia o lanternutza mica si cu o lingurita (codita) ii apesi pe limba sa ii vezi gatul ... si apoi spune la telefon la dr.
Mai , nici eu nu reusesc sa ii curat nasucul cum trebuie. De fiecare data inmoi intai cu Marimer sau cu ser fiziologic si cand trag nu iese nimic si e fonfait si fornait saracu ...
Mucisorii ii trag si cu pompita de la Nuk si cu pompa de la Marimer care se trage cu gura , dar degeaba ...
Voi cum faceti?
mkunigunda spune:
Felicitari Suede!! Sa va traiasca Mihnea Costin, multa sanatate si bucurii va doresc!
Felicitari Laura78! Sa va traiasca Mihai Dragos, sa fie sanatos si sa va bucurati de el!
Refacere rapida mamelor si va asteptam printre noi!
Raluk, imi pare rau de gradina voastra...
_
O minte largita de o noua experienta nu va reveni niciodata la dimensiunile ei initiale.
Roxxy80 spune:
Seara dupa baita, o pun pe o parte si ii pun ser intr-o nara (in timpul asta ii tin gura inchisa) si serul sare prin nara cealalalta (catodata si cu cate un mucusor). Pe urma o intorc pe partea cealalalta si fac la fel. Nu stiu daca ai intels. Ideea e ca nu am nevoie de pompa. Au fost si momente cand am tras cu batista bebelusului (cand a fost racita si simteam eu ca nu au iesit mucusorii aflati mai in spate).
citat din mesajul lui aidaciolac monicutzo ia o lanternutza mica si cu o lingurita (codita) ii apesi pe limba sa ii vezi gatul ... si apoi spune la telefon la dr. Mai , nici eu nu reusesc sa ii curat nasucul cum trebuie. De fiecare data inmoi intai cu Marimer sau cu ser fiziologic si cand trag nu iese nimic si e fonfait si fornait saracu ... Mucisorii ii trag si cu pompita de la Nuk si cu pompa de la Marimer care se trage cu gura , dar degeaba ... Voi cum faceti? Aida ... povestea nasterii Poze cu noi www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine |
Roxana, mami de print frumos Matei (29.11.2007) si de printesa frumoasa Maria (08.09.2009)
mkunigunda spune:
citat din mesajul lui Ellenuta eu sunt disperata cu maseaua .. ma doare de mor. de azi iau amoxacilina, paracetamol si cate un algocalmin cand nu mai pot .. nici nu pot deschide gura cum trebuie .. imi pare rau ca nu sunt asa activa pe aici zilele astea dar sunt terminata cu maseaua .. nu am chef de nimic ... pupici Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009) Eva Anna papa bun |
Ellenuta, ai grija cu medicamentele daca alaptezi, unele pot chiar sa scada lactatia. Asa am inteles de la Ralucapaun ca si ea luase antibiotic...
_