Burtici fericite de septembrie-octombrie(223)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

deci foca mea tzacanita si fomista s-a inecat cu lapte , ooof , ca nu mai stiu cum sa il potolesc sa nu mai fie asa agitat cand mananca ... asa tare m-am speriat , mai si nu e prima oara cand se ineaca am ajuns sa ii dau de mancare aproape pe verticala si vad ca degeaba ... imi e frica acum ca il omor cu mana mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj

Citat:
citat din mesajul lui raluk16
Fetelor, nu stiti cum stau, cu copy paste dupa voi, toate sfaturile astea mi le copiez intr-un document, sa dau acolo o cautare la nevoie

Si eu. Copy paste in diferite doc-uri tematice, salvate pe desktop si pe un stick. Problema e ca atata informatie este, ca nu vom mai stii unde sa caut, desi salvez de domenii.

32+ Chiara Ada

Eiiii, tu esti mai organizata , eu am un singur document luuunnnggg de tot, de pe vremea cand copiam si informatii despre carucioare . Si daca nu sunt pe acasa cand va citesc, imi salvez in drafturi pe yahoo mail

39+ Alex - cumparaturi bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

ce bebeloi superbi am vazut mai fetelor tot sa ii pupi si sa-i alinti....
Sa va traiasca mamicilor
Va multumesc pentru cuvintele frumoase

Oare ce face dana ? s-o fi intors de la plimbare/relaxare ?
Poate ar fi cazul sa incepem o galerie ?
Eu oricum oricare varianta va alege dr cred ca va fi cea buna pt ea, pare un dr ok din povesti si ii urez din toata inima NASTERE USOARA !!!!! si o fetita minunata ca mamica ei

Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uve_got_mail spune:

Citat:
citat din mesajul lui suede

Buna fetelor,

Vreau sa va anunt ca luni dimineata 12.10 s-a nascut fiul meu Mihnea Costin dupa o sperietura maxima.Desi noi eram azi programati azi 15.10 la cezariana,el s-a grabit.Mi s-a rupt apa dimineata in jurul orei 5 dimineata si am ajuns de urgenta la spital,noroc ca eram cu sotul meu acasa si traficul a fost lejer la ora aia.
Faza nasoala a fost ca iesise afara cordonul ombilical iar copilul putea muri in 5 minute.Bine ca la acel moment n-am stiut acest lucru,am ajuns cam in 20-30 min la spital si Dumnezeu ne-a ajutat.S-a nascut la ora 6.05,l-au scos in 3 minute,mie anestezie totala iar el a avut 3,4 kg,53 cm si nota 9 (super nota in conditiile date).
Multumesc lui Dumnezeu ca totul a fost bine!
Maine venim acasa si mai vb!

Nu doresc nimanui sa treaca prin ce am trecut noi!
Vorbim!

38+Mihnea Costin
AMR 4 ZILE

Suede, sa iti traiasca bebitul si ma bucur ca ati depasit cu bine momentul Dumnezeu a fost alaturi de voi!

mami de sanatoasa, norocoasa, frumoasa si desteapta Sarah Maria
http://family.webshots.com/photo/2863553040104955882JsCEaJ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

buna seara mamicutze si viitoare mamicutze,

noi azi am fost in parc...a fost soare si cald si chitzaila a dormit tun. am incercat carutul achizitionat alaltaieri. Nu ne-am mai luat bugaboo ca era peste puterile noastre, dar am gasit un quinny buzz la reducere pe mothercare. Si azi i-ma incercat suspensiile. Buune tare!

Luci a fost bestiala as usual. Tzepii sunt mortali...acum inteleg care era nemultumirea ta la buclele anterioare lasate de un frizer nepriceput. Cat despre Gogo...ce mai...mancai-ar mama falcutele. Sa nu cumva sa te mai super ica nu a luat in greutate mai mult. E minunat asa cum e. Bucataria ta ...offf...vreau si eu asa ceva. a mea e un dos de perete, ca landordul asta a vrut sa faca din kk bici...ma scuzati...dar abia astept sa ma mut.

buuun... pentru kemsy, moni si cine mai vrea...site-ul cu astrograma e http://www.alabe.com/cgi-bin/chart/astrobot.cgi?Y.

si Nela am inceput sa scriu despre nastere cu mult in urma intr-un document word...am ajuns pe la jumate...si de atunci nici ca m-am mai miscat. eu mai trebuie sa ii dau si un edit dupa ce termin ca ma intind prea mult si dupa aia tre sa bag cenzura ca sa nu adoarma fetili.

m-ai amuzat teribil cu studiatul apartamentelor si ghicitul vietilor. se pare ca tu si Ana faceti o adevarata echipa.

Aida Erik e un scump. Inca am deschis lunk-ul la povesztea nasterii lui...tot asa...la capitloul...TO DO...dar iarasi...nu mai apuc. deh...tzatzele astea nu stau ele asa de capul lor pe afara. au si intrebuintari.

ca tot vorbim de bbei mancaciosi...Aidan nu stiu daca face scandal cand nu e schimbat...dar stiu sigur ca parca il stropsheshte cand se trezeste si tztza maica-sii nu e pe tava ATUNCI SI ACOLO. in rest doarme...azi noapte s-a trezit pe la 2 fara, la 5 si ceva si azi dimineatza la 9. dupa care am dormit amandoi in pat pana la 12. eram rupta. deja ma duc teleghidata spre el...ca ma tine treaza vreo 40 de minute la masa...deh, pe intuneric e mai greu de gasit sfarcul.

am cedat psihic si mi-am pus protectie la sanul cu pricina. plangeam cand alaptam, ma doare si cand nu alaptez de la rana. si e tare neplacut noaptea cand ti-e somnul mai drag sa te trezesti cu sageti. so, i-am bagat o protectie de la medela...cam mirat la inceput...ii umplea gura cam tare...prima oara a fost cam greu sa o pun, dar a doua a mers mai usor. nu sunt eu prea incantata pentru ca am senzatia ca trage tot ca dintr-un bibe...dar decat dureri insuportabile...mai bine mai mici si mai finute. astept pachetul de la mama sa imi tragtez problema. si imi fac si un drum pana la clinica maine sa-i cer doctorului crema cu antibiotic sa treaca mai rpd.

nu in ultimul rand...SUEDE, felicitari! bine ca totul e bine si ca flacaul tau e intreg si sanatos! reface rapida si sa dea D-zeu un copil mancacios si necolicios!

Dana m-am gandit la tine mult zilele astea. Maine vine Anna! Sa fie rpd si usor si sa te vedem aici cum ingrosi randurile la mamici de mancaciosi!

Raluk deci scurgeri si dureri de sold...vineeee Alex acushica.

Oare ce am vrut sa va mai spun...ca ma cam doare patza dupa plimbarea cu pricina si m-am gandit la Luci si la prima ei iesire. Si sa va mai spun ca usturimile au mai trecut...desi inca mai sunt acolo. Si incerc sa fiu ascultatoare si sa fac exercitiile de pelvic floor, dar nu imi aduc aminte mereu.

deci pana la urma Baby Drinkul e ok sau nu? ca sunt tare confuza.

ma duc sa scot cartofii de la cuptor si revin. pup fetele codatele.

MangaGirl MAMI DE AIDAN GABRIEL, BB SCUMP SI CARLIONTZ - 03.10.2009

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Mergi la inceput

si treaba cu verificatul respiratiei...are dreptate Luci. trece cam la doua sp. eu il mai controlez asa din cand in cand...dar nu la fel de des ca inainte. Vorbesc de parca ar avea un an...si el abia are 12 zile. ma duc sa-l hranesc ca l-a apucat scnacitul. ah...voiam sa mai zic...al meu nu scanceste finut niciodata...incepe incet...dar sfarseste in a urla si nu se mai opreste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Luci si eu azi toata ziua m-am gandit la Dana. In primul rand am sperat ca i se declanseaza azi nasterea totusi singura. mai sper inca la noapte.... In al doilea rand am niste emotii pentru maine, de nici nu mi-as fi imaginat...

Doamne ajuta pe maine sa fie totul bine si usor si rapid!!!

Hai Dana!!! Nastere usoara!

Maria si ce trimite mami de acasa in pachet pentru sani? Si eu m-am gandit la protectiile alea ca numai pe termen scurt o sa le folosesc. Se spune ca bebe stoarce bine sanul daca ii ajunge in gura toata areola, ca la marginile ei este nu stiu ce, ce el trebuie sa apese. Pai cu aparatorile alea tot numai sfarcul meu si sfarcul artificial il apuca, nu are cum sa mai intre toata areola. Pe ele de fapt chiar scrie ca sunt pentru perioada cand ii cresc la bebe dintii. Si probabil atunci are deja gura asa mare incat apuca si cu ele tot mamelonul. Mi le duc oricum si in spital, sa le am la indemana, sa rezolv orice probleme, vorba lui Adi, macar pana se goleste putin sanul. Offf, ca nici nu stiu sa-mi organizez stresurile, sa las asta cu alaptatul pentru dupa ce trec de nastere, ca e destul stresul si frica asta acuma

Mergi la inceput

Citat:

Maria si ce trimite mami de acasa in pachet pentru sani? Si eu m-am gandit la protectiile alea ca numai pe termen scurt o sa le folosesc. Se spune ca bebe stoarce bine sanul daca ii ajunge in gura toata areola, ca la marginile ei este nu stiu ce, ce el trebuie sa apese. Pai cu aparatorile alea tot numai sfarcul meu si sfarcul artificial il apuca, nu are cum sa mai intre toata areola. Pe ele de fapt chiar scrie ca sunt pentru perioada cand ii cresc la bebe dintii. Si probabil atunci are deja gura asa mare incat apuca si cu ele tot mamelonul. Mi le duc oricum si in spital, sa le am la indemana, sa rezolv orice probleme, vorba lui Adi, macar pana se goleste putin sanul. Offf, ca nici nu stiu sa-mi organizez stresurile, sa las asta cu alaptatul pentru dupa ce trec de nastere, ca e destul stresul si frica asta acuma

mama zicea ceva de glicerina cu nistatin. si of course garmastanul, dar i-am spus sa nu mai dea banii pentru ca aici eu am gratuitate un an de zile. cat despre protectii, din pacate la aureola nu mare gauri, doar la sfarc si am observat ca nu-l goleste la fel de bine ca pe celalalt, dar ma doare ingrozitor si nu mai trece niciodata dk tot il pun asa pe el. sunt cam amarata pentru asta, dar sper sa fie ok in cele din urma. vara-mea asa a alaptat cele 3 luni cat a avut lapte cu protectii. si ea are si implanturi...si nu a patit nimik. bine nici cred ca nu avea mult lapte ca ii tot dadea bibe lui finu-meu. Acu' D-zeu cu mila.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katteryna spune:

Seara Buna!
Biaz ce cumintel e Mosorel! Auzi la el mititelul cum adoarme singurel in patut!Doamne ajuta sa-l tina obiceiul si s-o apuce si pe fii-mea un obicei din asta! Ca noi acum incercam sa ne dezvatam de adormit in brate si astazi a adormit pt prima oara in patutul ei dar numai dupa ce a tras o portie buna de maraiala!
Am vazut ca discutati de pompite la un moment dat!Vreau sa va spun ca la mine a facut minuni cea manuala tip seringa.Mi-a desfundat canalele si mi-a format sfarcurile.Cu ea ma mulgeam cat era Raisa in spital ca sa ii duc laptic.Si acum o mai folosesc dupa ce papa fata la tzitzi.Pentru ca daca inaintema mulgeam si ii dadeam lapticu la bibe, acum incepem sa-l inlocuim cu tzitzi si tare tare mult ne place!
Sunt in urma cu cititul dar revin imediat ca ma duc sa pap si eu ca ma striga sotz de la bucatarie!Pupici

RAISA MARIA

Mergi la inceput

Citat:

Luci si eu azi toata ziua m-am gandit la Dana. In primul rand am sperat ca i se declanseaza azi nasterea totusi singura. mai sper inca la noapte.... In al doilea rand am niste emotii pentru maine, de nici nu mi-as fi imaginat...

Doamne ajuta pe maine sa fie totul bine si usor si rapid!!!

Hai Dana!!! Nastere usoara!

eu nu le-asc pune de la inceput...cred ca bb trebuie sa invete sa apuce...si uite eu am facut rana mai tarziu...in spital nu am avut nici o treaba...si unul dintre ei e ok...deci se poate si fara rani....trebuie sa inveti sa-l pui tu corect. eu am niste amarate de sfarcuri...de trebuia sa mi le gadili sa poata apuca si el...si pana ii ajungeaua la gura se platizau. dar cred ca vei face cum vei simti cel ma bine. laptele vine abia in a treia zi...deci la inceput e colostru. protectiile sunt destul de babane, ma refer la sfarcuri. si sunt marime S si nu le umplu nici macar un sfert. ma gandesc ca nu va fi suficient colostru sa ajunga pan' la gura lui.

Mergi la inceput