*Cozonaceii iubiti aniverseaza 1AN! LMA! (80)*
Raspunsuri - Pagina 5
oceanborn spune:
Laura pai ideea de a face pizza de la cine crezi ca am furat-o? de la tine . oricum mersi pentru retetele pe care le scrii, ce bine e sa-ti dea cineva o idee cand esti in pana..
Ce bine suna tiramisu cu frisca, n-am facut niciodata asa. reteta mea e interzisa total piticilor. albus, galbenus, cafea, cacao...(bomba curata dar buna).
Sare eu am inceput sa-i pun de vreo luna..putina, cat sa aiba mancarea gust , din cate am obs si in majoritatea papicilor din borcan este sare..
Anca si eu trebuie sa ma uit prin magazine, daca nu gasesc incerc cu faina normala ..(cand o sa am timp...)
mami de Thomas
bebecris spune:
david a facut tetraxim si la un an si o luna face priorix.
am observat ca unii pediatrii recomanda tetraxim, altii pentaxim, altii infanrix...care e ideea...ca nu pricep de ce difernetele astea...noi am mers pe infanrix
david a mai facut febra si dimineata la 5...i0am dat nurofen si e ok...ii dau dn 4 in 4 ore nurofen alternat cu panadol...la pranz nu a mancat decat cateva lingurite de orez cu pui si morcov...era fff obosit. i-am luat aseara humana fara lactoza....dar nu pune gura....nu-i place...scaunele au fost la orele lui doar ca au fost moi.
a baut si putin ceai de musetel cu menta
Cristina - mami de DAVID - ANDREI
DAVID & DAMIAN LA PRIMA PETRECERE CU COPII
David-Andrei
BOTEZ
Povestea nasterii[/blue]
http://b1.lilypie.com/iOAIp2.png
http://lilypie.com/pic/090116/7IMD.jpg
pe 20 oct...ora 23:05 a venit pe lume MINUNEA MEA - DAVID ANDREI
858 - 2 euro/SMS - INIMA COPIILOR
Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!
lauramiron spune:
Miki, ce bine sta Andrei cu hemoglobina, bravo Ma bucur ca a iesit ok la analize si controlul medical. Cat Fe ti-a fost recomandat sa-i dai? Sunt curioasa, ca eu tot am amanat inceperea tratamentului cu Fe, desi suntem pe lapte de vaca de 1 luna.
Eu ii pun un praf de sare in mancare Ecaterinei intotdeauna, am mai citit, am mai auzit pareri si mi s-a parut oarecum firesc sa-i adaug putina sare, si pentru Na si pentru iod si pentru gust
Ai incercat si cu laptele de vaca? Nici pe ala nu-l accepta? Desi nu mi se pare o tragedie atata timp cat mananca iaurturi si branzici. Eu i-am dat si telemea nesarata, si mozzarella proaspata si putin cascaval si parmezan.
Citat: |
citat din mesajul lui miki01 In sfarsit am ajuns si noi aseara la analize la dr. Culcer! Andrei este f bine, ne-a iesit hemoglobina 13.1 (si eu cred ca de la spanac, Fe i-am dat la sfert din cat mi-a recomandat), in rest totul ok, avem aproape 80 cm si 9.65 kg. M-a certat putin cand a auzit ca nu-i prea pun sare la mancare copilului. A spus ca, datorita tranpiratiei, copii pierd f mult Na din organism si au nevoie de supliment altfel se flescaiesc (Andrei transpira destul de mult si pt ca nu sta locului o clipa). Sare, fara exagerare, dar tb sa punem in mancare cam ca la noi la masa (noi oricum suntem hiposodici in familie, din cauza lui tati). Ref la refuzul laptelui praf, mi-a spus sa nu-mi fac griji daca mananca branzica si iaurt + cascaval de vaca ras echivalentul a 500 ml lapte(cascaval nu i-am dat pana acum, dar incepem). Peste 2 sapt sa mai fac o incercare cu LP NAN 3 (este mai putin dulce, Andrei nu prea agreeaza dulcele) si daca nu, asta este, nu bea, nu tb fortat nici macar in somn (cum am facut eu cam o sapt). Miki, fericita de Andrei (11.11.2008) si aspiranta la bebe 2 Poze cu voinicelul nostru iubit Povestea puiului nostru |
oceanborn spune:
Fluturasa, mersi de blog... camasa aia ce reusita e si cate idei pt tort de pitici.
Miky ce frumos creste Andrei , ma bucur ca analizele sunt bune! ce-mi place semnatura ta
mami de Thomas
bebecris spune:
AM VRUT SA VA ARAT CUM danseaza david....
sa scuzati dezastrul, dar perdeua este data din fata lui pt a rupt galeria si risca sa-i cada in cap
Cristina - mami de DAVID - ANDREI
DAVID & DAMIAN LA PRIMA PETRECERE CU COPII
David-Andrei
BOTEZ
Povestea nasterii[/blue]
http://b1.lilypie.com/iOAIp2.png
http://lilypie.com/pic/090116/7IMD.jpg
pe 20 oct...ora 23:05 a venit pe lume MINUNEA MEA - DAVID ANDREI
858 - 2 euro/SMS - INIMA COPIILOR
Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!
monicus spune:
Sanatatemulta micutzei.. elisa.. trebuie sa se faca bine... Suntem cu gandul alaturi de voi sa fie bine...
Doamne ajuta! Otliav
Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008)
pozele mele
Povestea nasterii
fluturasha23 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui oceanborn Fluturasa, mersi de blog... camasa aia ce reusita e si cate idei pt tort de pitici. |
uite si alte idei
http://www.wilton.com/ideas/browse.cfm?start=1
babyzapi spune:
Oti Doamne imi imaginez prin ce teama si stres ati trecut . Cum se mai simte printesica?
Anca si Miki . Tortul a fost cumparat, pe cat arata de bine pe atat era de bun, doar l-a comandat soacra de la cea mai buna cofetarie din oras. Acum ca se apropie anisorul ma gandesc ce tort genial sa-i comand
Lauramiron ma bucur ca se simte mai bine Cati.
Sunt supi rau pe iubi...rau, rau...dintr-o prostie de altfel, dar ma enerveaza cu una zice si alta face...si nu e prima oara...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela, mamica lui Raphael nazdravanel (23.10.2008)
RAPHAEL IUBITEL
Povestea nasterii
Miky-ea spune:
Dragi mamici,v-am citit dar nu am reusit deloc sa scriu...m-am emotionat f tare cand am revazut filmul cu burticile noastre,nici acum nu-mi vine sa cred ce minuni mari avem .Am vazut cati cozonacei au inceput sa mearga,am vazut poze si filmulete minunate cu ei...Ii felicit pe toti si mai presus pe mamicile lor pt treaba buna pe care au facut-o cu puii lor.
Vreau sa urez LA MULTI ANI (scuze pt intarziere)pentru Remus de Anes (liderul odiseei,un baiat scump foc),puternicul Eduard Stefan de Ginye55,Damian de Leeloo5979!
Alexia are 5 dintisori si cred ca mai apare unul in curand..in rest,e bine,e energica,merge sustinuta de manute/mana si doreste sa exploreze tot...
Va pup pe toate si sa dea Dumnezeu sa auzim numai de bine.
Mamica fericita a printesei Bianca Alexia
http://good-times.webshots.com/album/569856510OLRmQy
Amalia spune:
Buna fetelor,
Uf, azi e mai frig ca ieri! Am iesit pe afara vreo 2 ore cand era soare puternic si tot nu ne-am incalzit. Eu ca eu, ca stiu ca sunt o degerata, dar credeam ca Luca e mai calduros ... Imbracat bine, a misunat ultima bucata de ora de colo-colo...si cand am ajuns cu el sus avea nasul si mainile bocna si stranuta. La fel si ieri. Refuz sa cred ca de acum ne doboara frigul...asa ca iesim in continuare
poze
"Oamenii s-ar putea sa nu-si aminteasca exact ceea ce ai facut sau ceea ce ai spus, dar intotdeauna isi vor aminti cum i-ai facut sa se simta."