*Cozonaceii iubiti aniverseaza 1AN! LMA! (80)*

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Neata!

Intru reopede de la servici sa va arat niste poze facute aseara. Cred ca parvovirusul acesta B19 l-a avut Elisa, www.desprecopii.com/info.asp?id=1660" target="_blank">Boala a cincea, eritemul infectios sau boala obrajilor palmuiti prea este ea de 2 zile asa
Ar trebui sa pun si niste poze de saptamana trecute, avea febra si tot nu arata asa, sau de luni cand era palida palida, marti la fix 7 zile dupa febra s-a inrosit.

Bebecris, sanatate voinicului. Ce ma bucur Thomas deja baga pizza, clar nu-l deranjeaza nimic, au trecut aftele .

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Povestea nasterii celor doua gogosele sagetele
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Neatza!
Noi iar mergem la masaj si eu nu am nici un chef
Asa as sta in curte ca e soare, chiar dc e cam frigut. Nu-mi vine sa fac nimic. As sta toata ziua.
Am chef sa plecam in concediu

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria

POZE CU PRINTESA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiseli_11 spune:

Citat:
citat din mesajul lui BraveGirl

Neatza!
Noi iar mergem la masaj si eu nu am nici un chef
Asa as sta in curte ca e soare, chiar dc e cam frigut. Nu-mi vine sa fac nimic. As sta toata ziua.
Am chef sa plecam in concediu

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria

POZE CU PRINTESA

Corina, de ce va mai duceti la masaj? Ortezele le mai poarta? tare mult mai dureaza la voi. Noi am scapat de mult.

Mihaela de Miruna Cosmina (13.11.2008)

Pozele mele

Mirunica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

noi nu ne-am mai dus la masaj pentru picior...
diana merge foarte bine calca foarte bine...ma gandesc sa nu ma mai duc!

Sorana de Diana (10.11.2008) si Codrin (15.02.2005)
Where there's a will there's a way!

www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin]

www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=215017846&albumId=292622548" target="_blank">[ Diana]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Ce de bunatati pe-aci, am piscoturi , ma bag si eu, da si la noi reteta Laura, ultima data am facut-o cea de pe punga de piscoturi.

Si fainurile alea pt covrigi de unde le iau? 400, 550 ... a, am inceput sa pun si eu la paine apa minerala si iese mai... altfel, nu pufoasa neaparat, nu se mai faramitzeaza asa.
Mmmm, buna ideea cu cus-cus-ul, ieri am incercat supa de pui, dar cu paste, ca de dimi a bagat spanac cu galbenus, a fost `bleah`, azi poate merge carnea de pui cu cartofi.

Hm, Oti, ce nasol sa ajungi cu ea la urgentze, bine ca e mai bine gogoasa, stieea ce stie de papa doar tz, la kile vad ca sta fte bine... bine de stiut despre boala asta.

Sara are niste bubitze pe picioare. Au aparut cam la o sapt dupa febra aceea puternica, mai mult pe gambe, si cateva pe burtica. Au facut putin lichid in varf, si s-au uscat, arata ca niste negi mai mici... . E deja ceva vreme de cand le are, le mai vanez si poate dau o tura la medic. N-o mananca, nu nimic, doar... exista.
Azi mergem si noi la control dupa 3, pt displazie, dar de data asta a zis fara film, doar s-o vada.

Gynie, si eu ma-ntrebam de cereale...ca nu prea-i mai plac, acu mai stau putin pe astea, innebunite cu fructe crude sau coapte, sau iaurt, dar mai incolo ma gandeam sa trec la de alea `normale`.

Mami de Sara (8 dec 2008)
============
Poarta-ma, mami!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki01 spune:

In sfarsit am ajuns si noi aseara la analize la dr. Culcer! Andrei este f bine, ne-a iesit hemoglobina 13.1 (si eu cred ca de la spanac, Fe i-am dat la sfert din cat mi-a recomandat), in rest totul ok, avem aproape 80 cm si 9.65 kg. M-a certat putin cand a auzit ca nu-i prea pun sare la mancare copilului. A spus ca, datorita tranpiratiei, copii pierd f mult Na din organism si au nevoie de supliment altfel se flescaiesc (Andrei transpira destul de mult si pt ca nu sta locului o clipa). Sare, fara exagerare, dar tb sa punem in mancare cam ca la noi la masa (noi oricum suntem hiposodici in familie, din cauza lui tati). Ref la refuzul laptelui praf, mi-a spus sa nu-mi fac griji daca mananca branzica si iaurt + cascaval de vaca ras echivalentul a 500 ml lapte(cascaval nu i-am dat pana acum, dar incepem). Peste 2 sapt sa mai fac o incercare cu LP NAN 3 (este mai putin dulce, Andrei nu prea agreeaza dulcele) si daca nu, asta este, nu bea, nu tb fortat nici macar in somn (cum am facut eu cam o sapt).

Sanatate multa puiutilor bolnavi! Elisa, Cati si cate o la mamicile lor (Otilia, Lauramiron)

Babyzapi, vazut poze cu Raphael, tare scump este! Frumos tort, l-ai facut sau l-ai cumparat?

Monicus, felictari pentru printesa. Merge f bine si ma bucur sa deja ai ajutor (poate asa mai ai timp si pentru al doilea, ce zici?)

Malinas, voi ce mai faceti? Cum mai doarme David?

Bertha, imi pare rau ca iar s-a intors raceala la pui!

Intrebare: la 1 an dr mea a spus ca facem si Infanrix-ul si Priorix-ul, credeti ca este ok sa le facem impreuna (mana si picior)? Cred ca-i voi spune sa amane Priorix-ul o luna.

Miki, fericita de Andrei (11.11.2008)

si aspiranta la bebe 2

Poze cu voinicelul nostru iubit
Povestea puiului nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturasha23 spune:

Citat:
citat din mesajul lui miki01

Intrebare: la 1 an dr mea a spus ca facem si Infanrix-ul si Priorix-ul, credeti ca este ok sa le facem impreuna (mana si picior)? Cred ca-i voi spune sa amane Priorix-ul o luna.

si Iulia o sa faca la un an Infarix-ul impreuna cu Priorixul. Dr. mi-a spus ca inainte se faceau la o luna distanta dar ca acum se pot face impreuna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Oceanborn, si reteta dupa care am facut e cu galbenusuri crude, insa mi-a fost frica sa faca asa pentru ca a papat si Rebeca, si atunci le-am pus pe aburi impreuna cu zaharul, cateva minute, pana au facut bulbuci si zaharul s-a topit, apoi am adaugat mascarpone si frisca
Uite ca nu m-am gandit sa fac pizza separat pentru Cati, asa voi face data viitoare, mersi de idee

Gynie, eu ii dau Multicereale "Buna dimineata" de la Milupa, insa doar de 2 ori pe saptamana, din cauza greutatii. Sunt pentru 10 luni+ si sunt cu fulgi crocanti, foarte gustoase.

Insa va dau o idee de cereale normale, ca nu am de gand sa-i mai dau mult timp dintr-astea la cutie: fulgi de ovaz integrali muiati 1 minut in lapte/apa fierbinte, sunt deliciosi, moi, pufosi. Dupa ce i-am muiat, am scurs surplusul de lapte, si i-am amestecat cu diverse (fructe, branzica, iaurt, supa de rosii). Voi cumpara si fulgi de grau/orz/secara si voi face un mix.

Anca, nu mai stiu exact de unde am eu reteta, dar seamana foarte mult cu cea de aici http://ro.petitchef.com/retete/prajitura-tiramisu-ii-fid-241924
Singurele modificari au fost ca am frecat galbenusurile cu zaharul pe aburi, si n-am pus intaritor in frisca pentru ca nu mi s-a parut necesar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturasha23 spune:

un link pentru toate amatoarele de dulciuri/torturi:

http://lilysblog-lily.blogspot.com/2007/10/index-decoratii-pt-torturi.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

miki01, David doarme cadn mai bine cand mai rau.De 3 nopti face ce face si ajung sa dorm sau eu sau sotul cu el.Asta este, o sa trecem noi peste perioada asta.Noi la un an facem priorixul, iar la un an si o luna infanrixul.

_
[red]
Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze

Povestea povestilor

6 luni si 10 zile,68 de cm si 8100 gr. 8 luni, 74 de cm si 9100gr. 9 luni, 75 de cm si 9300gr. 10 luni, 76 de cm si 9700gr

Mergi la inceput