*Cozonaceii iubiti aniverseaza 1AN! LMA! (80)*
Raspunsuri - Pagina 21
babyzapi spune:
A venit si ziua in care sunt singurica cu Raphael si ma descurc foarte bine, chiar sunt mai organizata...am reusit si sa-mi fac sa pap, de obicei nu mananc singura.
Va multumesc pt gandurile bune Malinas, Anca, Ginye, Miky, Andy, Ramo 
Ramo am votat
. Mult succes!
Lorellay a avut si mami un nodul la san, era foarte dureros, s-a operat sa il scoata, nu era cangerigen. Nu vreau sa te sperii, dar e necesar un control la dr.
dulce si fruntea sus, o sa fie bine 
Andy tu ai facut testul pt ou si eu am inteles ca ai testat dandu-i sa pape
. Se fac si baieteii nostri mari si scapam de stresul cu alergiile. Chiar daca ai sunt cateva zile pana face 1 anisor nu o sa incerc sa-i dau nimic lactat fara sa repet testul inainte. Am trecut prin prea multe spaime cu alergia asta ca sa risc acum cu buna stiinta 
Anca iubita, mesajul tau nu a fost crud, ci cruda este realitatea, societatea in care traim. Sunt si eu HAPPY HAPPY pt tine ca ai gasit sa-i cumperi revistele preferate sotului. Sa decurga bine intalnirea
si sa ai o zi frumoasa si usoara chiar daca ai atatea de facut.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela, mamica lui
Raphael nazdravanel (23.10.2008)
RAPHAEL IUBITEL
Povestea nasterii
anca_27 spune:
Fost, vazut, luat, dat 100 ron pe doua reviste
, dar sunt happy-happy-happy.
De-abia astept ziua de 9 nov. 
Fuuuuuug!
Iza,
, ai vazut ca nu e dracul asa negru...
Mami de Sara (8 dec 2008)
============
Poarta-ma, mami!
carmendu spune:
lorellay- intai fa-ti o ecografie la san. mamografiile nu sunt recomandate pana in 40 de ani. dar, cauta un ecograf bun, atat aparatul performant , cat si dr.
ginye-
la cat mai multe nopti bune!
carmen
lui Victor 15 noiembrie 2008
pozele noastre
Povestea nasterii lui Victor
babyzapi spune:
Din categoria comportament ciudat :
Ati vazut cum face un catelus in calduri, nu? Cum vine la piciorul tau si te tine strans in timp ce se cotzaie cu patima. Un comportament obisnuit la caini...dar si la bebelusi??? Incepand cu varsta de 9 luni si din ce in ce mai des in ultima perioada, il surprind pe Raphael, zilnic, ca ia o jucarie de plus (oricare, nu are vreo preferata) se pune pe burta, cu jucarie sub el, impinge jucaria in zona...pampersului si incepe sa se frece de ea, isi ridica funduletul sus-jos, tinand bine jucaria acolo...are ochii intredeschisi, ii da usor peste cap si gafaie de parca ar simti placere. Se opreste dupa cateva minute si ma priveste cu o privire...tulbure? si obrajii inflacarati. Azi dupa ce l-am surprins din nou asa, din curiozitate i-am dat pampersul jos, si....avea putzica in erectie! Cred ca a venit momentul sa-i vb despre viata sexuala 
Mai are vreun cozonacel manifestari d-astea?![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela, mamica lui
Raphael nazdravanel (23.10.2008)
RAPHAEL IUBITEL
Povestea nasterii
bertha spune:
Babyzapi, mama, ce baiat precoce!
Trebuie sa am grija ce o invata pe Ioana!
Serios, am citit candva despre asemenea manifestari ale copilasilor, insa, daca imi amintesc bine, era descrisa pe la varsta de 2 ani ca o faza trecatoare careia nu trebuie sa i se acorde atentie. Ma mai documnentez.![]()
Bertha, mami de frumuseti rare -
Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si
Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana
lorellay spune:

m-ai dat gata....multam..ca la ce zi proasta am!!!
Sorana 
de Diana (10.11.2008) si
Codrin (15.02.2005)
Where there's a will there's a way!
www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin]
www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=215017846&albumId=292622548" target="_blank">[ Diana]
Ramo2007 spune:
Isa...ooo...trebuie sa ai grija cand vin fetita in vizita!
http://bebesanatos.sanatateatv.ro/concursul/concurent/saramaria
Ramo mami fericita de Sara Maria
02.12.2008
http://community.webshots.com/user/Ramona198080
malinas spune:
Babyzapi, 

Voi le-ati dat bebelusilor kiwi?Stiu ca nu se recomanda pana la 1 an, dar eu i-am dat azi o bucatica, fara seminte.M-am gandit ca are vitamina C si apoi pana la un an nu mai e mult.
Caut si eu sa cumpar un carucior sport, mic, compact, de luat in calatorii.Acum avem un Peg perego uno, este foarte bun, foarte confortabil pt copil, dar pt plecat de acasa e cosmar.Noi avem portbagaj mare la masina, dar totusi, as vrea ceva mai micut.Ceva recomandari?
_
Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze
Povestea povestilor
6 luni si 10 zile,68 de cm si 8100 gr. 8 luni, 74 de cm si 9100gr. 9 luni, 75 de cm si 9300gr.10 luni, 76 de cm si 9700gr. 11 luni, 76 de cm si 1100 gr.
Mirela_1 spune:
Buna, fetelor!
La Multi Ani! tuturor cozonaceilor care au implinit un anisor. Sa cresteti mari, frumosi si sanatosi.
Imi puteti recomanda si mie un dr ortoped pediatru bun? Diana mea a fost diagnosticata de dr Robanescu (dr terapeut la centru Robanescu) cu torticolis si ca pune talpile in valf (nu stiu daca asta e termenul corect). Ne-a recomandat sa-i punem guleras, orteze si sa faca terapie Vojta. Dar as vrea sa consult si un chirurg ortoped pediatru. Se mai confrunta cineva cu probleme asemanatoare? Stiu ca erau cateva fete care au pus orteze la bebelusi, nu?
Andy08 spune:
Isa: Se vede ca e francez, ce sa mai...![]()
Andrei a avut o vreme in care se prindea de putza cum dadeam jos pampersul si trageaaa...de ziceam ca o rupe. O data atata a tras ca a rupt pampersul de pe el prin haine. Am mers la dr. si avea candida (tot din cauza eczemei) si el micutzul se scarpina de fapt.
La gradi, in schimb, am vazut copilasi (si fetite si baietei), care aveau cele mai ciudate metode de a-si produce placere. De la simpla bagare a manutei in pampi pana la facut patura ghem , bagat intre picioare si frecat de ea sau cum face Raphael cu un plush sau stat pe scaun si frecat de coltul lui (era o fetita care nu mai avea pampers). Manifestarile sunt cum zici tu: rosii in obraji, chiar transpirati, gafaiala. Cum zicea si Bertha, am inteles ca trebuie ignorate comportamentele astea. Eu le-am vazut de la 1,5 ani pana la 5 ani (cu copii de varsta asta lucram). Cred ca Anes iti poate da mai multe info.
Andy, mami de
Andrei