*Cozonaceii iubiti aniverseaza 1AN! LMA! (80)*

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

am alaptat pana la 5 luni..deci a trecut juma de an aproape.menstruatia mi-a venit cat alaptam parca in februaire...
nu pot merge la dr pentru ca astept intai sa-mi treaca menstruatia si pentru ca "nu am cu ce"

Sorana de Diana (10.11.2008) si Codrin (15.02.2005)
Where there's a will there's a way!

www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin]

www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=215017846&albumId=292622548" target="_blank">[ Diana]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melly23 spune:

buna tuturor si scuzati ca dau buzna peste voi!!! sunt o mamica de mladite si mugurasi 2008 si vand niste haine de copii 0-4 ani! ma gande-am ca poate va intereseaza !aveti aiciuca pozici cu hainutele!!! multumesc mult si scuze inca o data! voua si copilasilor vostri!!!

Amelia primul anisor

Amelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Lorellay, mergi macar la dr. de familie...offf, imi pare rau.
Si eu am amanat controlul de 6 luni din cauza banilor...am pus altele pe primul plan...dar trebuie sa ajung.
Sanatate multa!Si dr. de familie te poate lamuri cat de cat, pana ajungi la ginecolog.

Ramo mami fericita de Sara Maria

02.12.2008

http://community.webshots.com/user/Ramona198080

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Lorellay, du-te la medicul de familie sau la orice policlinica de stat, la spital la urgenta...nu trebuie sa dai bani oriunde, nu te neglija! Curaj, nu te gandi la ce e mai rau, la san apar tot felul de formatiuni.

Bertha, mami de frumuseti rare - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)

poze
Cum s-a nascut Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

saru-mana de incurajari....imi vine sa sar pe geam...

Sorana de Diana (10.11.2008) si Codrin (15.02.2005)
Where there's a will there's a way!

www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin]

www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=215017846&albumId=292622548" target="_blank">[ Diana]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Sunt happy, sunt happy, sunt happy , numa sa ma lase z sa va impartasesc si voua.. tre sa spun cuiva
I. e mare fun reviste vechi franceze, Rahan, Dr. Justice, un alt scriitor Rosny Aine... si de ziua lui vreau sa-i fac o surpriza, sa-i iau cateva.
Am tot cautat pe net, pe site-uri straine, sa iau editii faine, dar nu trimit in Ro... Asa ca am dat buzna pe site-uri gen okazii.ro, la antichitati, chestii vechi, mi-am facut alta adresa de mail..ce mai, detectiv scrie pe mine. Glumesc. Am gasit in Buc, si-am tot cautat, si ieri am gasit in Tg Mures , acu am sunat, si peste-o ora ma intalnesc cu cineva sa-mi arate ceva reviste si sa vad ce iau.
Sunt happy, happy, happy...isi doreste asa mult, crede ca e imposibil sa mai faca rost, si eu am gasiiiiiiiiiiiiiit!

Lorellay, of, mama lor de bani , iti inteleg frustrarea... cumva-cumva gasesti tu o cale, capul sus si-o sa apara luminitza! Daca ingenunchem nu vine... Poate ceva imprumut de la o prietena, ruda care sa te pasuiasca pana ii poti inapoia, nu-ti fie jena, sanatatea ta e mai importanta decat orice!

Mami de Sara (8 dec 2008)
============
Poarta-ma, mami!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Noaptea care a trecut piciul a dormit mai bine. CU mucisorii suntem mai bine, mai tusim decat putin, deci suntem pe drumul cel bun.

Lorellay [gru]

Anca ma bucur pt tine!

ginye mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Am citit din urma...Hera, Iza , sanatate multa celor apropiati!Si voi sa fiti tari si optimiste alaturi de ei.
Eli, eu am "scapat" cu unghia scoasa care a crescut fff naspa..nu recomand nimanui sa-si scoata unghiile..incercati orice tratament dar NU LE SCOATETI!!!

02.12.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

lorellay, . Incearca sa te linistesti....stiu ca e greu dar nu-ti faci decat rau. Incearca, asa cum a zis si Anca, sa ajungi la medic, chiar dc asta inseamna sa te imprumuti. SANATATEA e pe primul loc, mai alec cd esti MAMICA, deci cineva depine de tine

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria

POZE CU PRINTESA

Mergi la inceput

NU UITATI SA NE VOTATI, VA ROG!

http://bebesanatos.sanatateatv.ro/concursul/concurent/saramaria

02.12.2008

Mergi la inceput