*Cozonaceii iubiti aniverseaza 1AN! LMA! (80)*
Raspunsuri - Pagina 22
elilov3 spune:
IZA si dimitrie face la fel insa nu numai cu juc din plus ci si cu alte obiecte se uita la ele le studiaza si apoi le trimite in zona vesela...e adev nu m-am uitat sa vad cum are putzica insae cert ca ii place dupa sunetele pe care le scoate
...eu incerc sa ii distrag atentia spre altceva functioneaza 

ramo votat 
....nasol cu unghile offff 
anca sunt si eu happy pt voi 

"Cand uiti de propriile tale defecte devi mandru." Democrit
Andy08 spune:
Anca: Ce fain ca ii faci asa o surpiza sotului!
Ramo: Eu nu reusesc sa accesez pagina cu concursul.
Malinas: Eu inca nu i-am dat kiwi. Daca i-ai dat si nu vezi nici o reactie in cateva ore atunci e bine.
Chiar vroiam sa va spun ca Asociatzia Americana de Pediatrie care recomanda alaptatul pana la 6 luni si introducerea alimentelor cu potential alergen dupa 8 luni, 1 an (in fct. de aliment) si-a revizuit declaratiile, spunand ca nu exista dovezi care sa arate ca amanarea introducerii acelor alimente protejeaza contra alergiilor. Din 2000 pana in 2008 a crescut numarul alergiilor, in ciuda recomandarilor de pana atunci, si nu exista nici o dovada care sa sustina vechile recomandari. Asa ca acum recomanda introducerea alimentelor interzise (lapte, oua, peste, unt de arahide) de la 6 luni incolo, in ideea ca daca e sa faca alergie copilul, face si la 6 luni si la 9 sau la 1 an. Pun linkul:
http://www.parentdish.com/2008/01/07/aap-issues-new-advice-on-kids-allergies/
Am si eu o intrebare: Piticii vostri mai dorm cu o lumina de veghe aprinsa in camera?
Andy, mami de
Andrei
lorellay spune:
nu dorm cu lumina in camera
doar codrin cu usa deschisa si lumina aprinsa pe hol
Sorana 
de Diana (10.11.2008) si
Codrin (15.02.2005)
Where there's a will there's a way!
www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin]
www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=215017846&albumId=292622548" target="_blank">[ Diana]
Miky-ea spune:
lorellay,
!Sa dea Dumnezeu sa nu fie nimic,dar mergi neaparat la medic.
Anca,ma bucur pt tine...![]()
Monicus,da si noi speram sa ne vedem...
Eli,oofff imi pare tare rau ca ai iar probleme cu unghiile.Sanatate multa si sa se rezolve cat mai repede!
Isa,
...nu-mi vine sa cred ce activ e Rapha...se pregateste pt intalniri HOT

![]()
Mamica fericita a printesei Bianca Alexia
http://good-times.webshots.com/album/569856510OLRmQy
Miky-ea spune:
Ramo,am votat!Mult succes!![]()
Mamica fericita a printesei Bianca Alexia
http://good-times.webshots.com/album/569856510OLRmQy
lauramiron spune:
Salutare gagici,
Am avut un weekend cam aglomerat, sambata am fost la un botez, apoi am avut musafiri care au stat la noi pana astazi la pranz. Aseara aveam 5 copii in casa
, deci va puteti imagina cam ce-a fost, parca explodase o bomba la etaj, in camerele fetelor
In fine, s-au distrat tare frumos, Rebeca a fost foarte fericita, iar Catica pe langa ei![]()
Le-a trecut raceala, mai tusesc razlet. Vorba Berthei, pana la urmatoarea runda
, care sper sa fie cat mai indepartata.
Mirth.a, sa va fie de bine botezul, sa va traiasca Eva crestina si asteptam poze
Otilia, te-am vizat asta noapte, nu mai tin minte visul, dar sigur a fost de bine
Madam Alra, pe unde umbli?!
Pune si tu niste poze cu fetele, sa o vad pe Nicole mancacioasa cat a crescut.
Eu nu i-am dat inca kiwi, dar voi incerca cat de curand, sunt sigura ca-i va placea, ca-i cam plac acriturile.
Iar cu lumina, ale mele dorm cu lampa de veghe. Rebeca si-o aprinde singura, iar la Cati ma ajuta pe mine noaptea cand se trezeste, ca sa nu orbecai pe intuneric. Nu vad nimik rau in asta, Rebecai nu-i este frica de intuneric, merge singura la etaj seara, merge singura la baie noaptea, chiar nu are probleme cu intunericul. Pur si simplu e foarte intuneric, nu avem lumina stradala, iar noaptea cand merge la baie se poate impiedica sau lovi.
lauramiron spune:
Anca, abia astept sa ne spui reactia lui I. la vederea revistelor
Te-ai muncit ceva ca sa le gasesti, deci reactia musai sa fie pe masura![]()
Ramo, votat!
Ma bag sa ma uit la un film. Catica doarme deja, iar Rebeca e prin zona![]()
babyzapi spune:
Bertha si Andy multumesc de explicatii
. Nu m-au ingrijorat manifestarile lui, dimpotriva ma amuza si vroiam sa stiu daca mai sunt si alti bebelusi care fac la fel, se pare ca si Dimitrie e un baietel cu apetit mare
, deci Eli baieteii nostri or sa faca ravagii, fetelor feriti-va! Raphael e doar cu ursuletii de plus si o data s-a frecat de mana lui iubi. Statea iubi tolanit pe jos si Raphael imediat s-a asezat pe bratul lui si a trecut la actiune. Si iubi catre mine : ia uite ce-mi face! (si da sa-l dea la o parte) Dar eu de colo agitata : lasa-l sa-si termine treaba, nu-l deranja
Iar pt gagicutzele noastre Ioana, Zibe si Paula recomand mamicilor sa le puna centuri de castitate
.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela, mamica lui
Raphael nazdravanel (23.10.2008)
RAPHAEL IUBITEL
Povestea nasterii
babyzapi spune:
Lauramiron deci o tineti in petreceri, a? Super frumos
. Ma bucur ca le-a trecut raceala fetitelor 
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela, mamica lui
Raphael nazdravanel (23.10.2008)
RAPHAEL IUBITEL
Povestea nasterii
caterinas spune:
Servus fetelor!
In primul rand vreau sa felicit cozonaceii de Vrajitoarea, Anes, Ginye, Leeloo, Cata_Myky si Mirtha. Sa fiti fericite alaturi de puiutii vostri iar ei sa fie cuminti si sa va aduca doar bucurii. 

Mai tineti minte ca acum cateva luni v-am cerut sfatul in legatura cu faptul ca Andrei nu vroia sa accepte laptele praf avand in vedere ca el a fost alaptat exclusiv? Ei bine am reusit. De trei zile papa lapte praf in fiecare noapte. L-am si intarcat. Nu a fost usor dar am reusit. Se trezea in fiecare noapte si de 10 ori. Nu stiam de ce dar acum mi-am dat seama. Laptele meu era...apa de ploaie. Nu ii tinea de foame. Pot si eu sa fac
cat de cat. Azi noapte s-a trezit doar de 2 ori.