*Cozonaceii iubiti aniverseaza 1AN! LMA! (80)*
Raspunsuri - Pagina 23
alra spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lauramiron Madam Alra, pe unde umbli?! Pune si tu niste poze cu fetele, sa o vad pe Nicole mancacioasa cat a crescut. |
estoy aqui
poze nu am mai pus de asta vara insa daca vreti sa trageti cu coada ochiului la odiseea vecina, vedeti poze de IERI, calde caldicele puse de onorabila Simonix venita in vizita la Mahomed, caci Mahomed se urneste mai greu pana la munte
dau si linkul
carmendu spune:
| citat din mesajul lui malinas Caut si eu sa cumpar un carucior sport, mic, compact, de luat in calatorii. |
la kika, la ultimul etaj, au un depaartament cu produse pentru copii. acolo gasesti carucioare sport bune si ieftine.
sunt si asternuturi si patuturi si jucarii.
iza- eu am citit undeva, nu mai stiu unde
, ca intre 9 luni si 3-4 ani activitatea si impulsurile sexuale sunt foarte intense, dupa care se diminueaza si incepa sa creasca din nou in adolescenta.victor are erectie in fiecare dimineata. deocamdata nu se manifesta.
carmen
lui Victor 15 noiembrie 2008pozele noastre
Povestea nasterii lui Victor
bertha spune:
| citat din mesajul lui carmendu iza- eu am citit undeva, nu mai stiu unde , ca intre 9 luni si 3-4 ani activitatea si impulsurile sexuale sunt foarte intense, dupa care se diminueaza si incepa sa creasca in adolescenta.victor are erectie in fiecare dimineata. carmen lui Victor 15 noiembrie 2008pozele noastre Povestea nasterii lui Victor |
Buuuuun, Iza, Ioana se va intalni cu Raphael numai intre 4-12 ani, iar cu Victor numai in a 2-a parte a zilei.

Acum inteleg eu de ce are Raphael 3 gagici.

Caterinas, nu se trezea pt ca laptele tau nu era bun, ci pt ca asa fac bebelusii alaptati ai caror mamici nu au gasit "calea cea buna",
Eu am 2 copii "needucati".
Oricum, l-ai alaptat o perioada mare de timp, felicitari.
Ma bucur ca mai recuperezi orele de somn.
Alra, ai 2 fetite f frumoase!
Nicolu e o grasunica f dulce, are uneori o mutrita serioasa, de om mare, de te topesti.
Anca, ce bine ca ai gasit acele reviste! Sigur va fi entuziasmat tati!
Am fost iar la dr, vestea buna e ca Ioanei i-a trecut cam 90% raceala, vestea proasta e ca Darius a facut bronsita, il vazusem eu ca tuseste mai altfel. Ia antibiotic acum, n-are alte simptome, doar tuse...sare ca un ied prin pat, fotoliu, covor etc. Nu stiu cum a ajuns la bronsita.

Din ciclul "vedeti ce baga bebelusii in gura", va impartasesc a 2-a "bucurie" a zilei: si la 5 ani sunt tot bebelusi...Darius azi a inghitit o baterie...una f mica, intr-adevar, de-aia mititica si rotunda, ca de ceas.
Asta pe la pranz, dar a marturisit doar pe seara, de frica sa nu-l ducem la spital sa-l opereze.
Dandusa, m-am gandit la tine cu manuta.
Ce naiba sa mai zici?! Teorie si explicatii duse la infinit.
Ca n-a vrut, ca se juca cu lanternuta cu laser, a deschis capacelul, a scos bateriile, ca doar incerca sa vada daca are vreun gust si i-a alunecat pe gat.
Io nu mai sunt buna de nimic de cand auzi asta. Cre'ca ma doare inima sau ceva in zona aia, ca nu mi s-a mai intamplat pana acum. Io de azi inainte am 2 bebelusi si o sa ma tin dupa ambii in mod egal. De o sapt face numai traznai, e drept ca-i neplimbat si neaerisit, dar m-a imbatranit: s-a cocotat pe pervaz, e drept ca geamul da-n balcon, s-a uract pe wc sa apese pe deodorantul din baie pus strategic pe perete la 1,80 sa n-ajunga el, s-a urcat in patutul Ioanei si topaia acolo, s-a urcat in tarc langa ea...cat am incerac sa stau cu ochii pe el si tot mi-o facu azi cu bateria.
Otilia, ma bate gandul sa ti-l trimit sa-l alergi pe dealurile alea.Andi, noi n-am tinut niciodata nicio lumina aprinsa. Nu stiu ce vroiam sa-ti mai spun.

Ma duc sa ma culc.
Sper sa ma trezesc mai calma.Bertha, mami de frumuseti rare -
Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si
Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)poze
Cum s-a nascut Ioana
bebecris spune:
sa fii fericit puiul meu!!!!1

LA MULTI ANI!!!!!!!

te-am asteptat un an, ai venit pe neasteptate, apoi te-am asteptat din nou, te-ai grabit si ai venit, dar m-ai facut sa te astept din nou...ai vrut sa pleci, dar am luptat amandoi si dupa 8 zile am fost unul langa celalalt...mi-am jurat si ti-am promis, buburuza mea, ca nu vei mai sta departe de mine nicio clipa.
a trecut deja un an...cand? nu stiu!!!!

Cristina - mami de
DAVID - ANDREI 
DAVID & DAMIAN LA PRIMA PETRECERE CU COPII
David-Andrei 
BOTEZ 
Povestea nasterii
http://b1.lilypie.com/iOAIp2.png
http://lilypie.com/pic/090116/7IMD.jpg
Pe 20 oct...ora 23:05 a venit pe lume MINUNEA MEA - DAVID ANDREI
oceanborn spune:
Neata!
La multi ani Eva
! cu intarziere
.Sa cresti mare si frumoasa alaturi de parintii tai!
La multi ani David de Bebecris! Multa sanatate si numai bucurii !
Am recitit povestile voastre
O saptamana frumoasa tuturor!
mami de Thomas
anca_27 spune:

Cel mai pletos cozonacel
Si luptator, si curajos
Intr-un 20 ploios,
1 an aniverseaza el!
La Multi Ani, Daaaaaviiiiiid, cu Sanatate,
si TOT ce vrei, al tau sa fie!

Mami de Sara (8 dec 2008)
============
Poarta-ma, mami!
lorellay spune:
La Multi Ani David..sa cresti mare, sanatos..cuminte si sa aveti numai bucurii..sa va bucurati impreuna de toate!

Sorana 
de Diana (10.11.2008) si
Codrin (15.02.2005)
Where there's a will there's a way!
www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin]
www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=215017846&albumId=292622548" target="_blank">[ Diana]
Ramo2007 spune:
LA MULTI ANI DAVID, SANATATE SI NUMAI BUCURII ALATURI DE PARINTII TAI!
NU UITATI SA O VOTATI PE SARA, VA ROG!SE POATE VOTA INCONTINUUUUU DE PE ACELASI CALCULATOR!
http://bebesanatos.sanatateatv.ro/concursul/concurent/saramaria
Ramo mami fericita de Sara Maria
02.12.2008
http://community.webshots.com/user/Ramona198080
madutza_bra spune:
Buna dimineata,
Sa va traiasca cozonaceii, sa creasca mari si frumosi!
Pup
PS: Am votat-o si eu pe Sara![]()
Mada mami fericita de
Cristian - 29.12.2008
futuremother spune:
LA MULTI ANI DAVID, SANATATE SI NUMAI BUCURII ALATURI DE PARINTII TAI!

mama de Raisa Maria si Rares Florin