*Cozonaceii iubiti aniverseaza 1AN! LMA! (80)*
Raspunsuri - Pagina 17

diamisha spune:
De data asta, sunt intarziata grupului (net prost la casa noua)...
LA MULTI ANI, EVA! Iti doresc sa fii sanatoasa si norocoasa, sa le aduci parintilor tai numai bucurii si sa ai in curand alaturi de tine pe bebe2, care sa dubleze fericirea lu' mami!!!!
Diana, de Sonia (02.11.2008)
Meet Sonia!

Hera25 spune:
Cu intarziere Eva iti doresc La Multi Ani! sa fii sanatoasa si voioasa, sa ai parte de cele mai bune lucruri in viata ta, sa fii iubita si nrocoasa, iara parintii tai sa se bucure de tine toata viata lor. Si o pup si pe mamica ta scumpa.
Iza si eu trec printr-o perioada f grea. Te inteleg. Sa-ti spun cum a debutat tot? Intai a cazut soacra in piscina goala,, e de ras,dar...a mers cu spatele si nu a vazut marginea(logic nu), 1,8 m inaltime. S-a ales cu cateva vantai la ochi frunte pe spate maini. Nu a patit nimic in urma controalelor. Apoi Lorena a fost bolnava, s-a lasat cu internare in spital....,apoi am aflat de mama mea, ca i-a recidivat o tumoara la cap. A mai fost operata acum 3 ani, de o tumoara gigant. Ne-au spus atunci ca e benigna. Nu stiu de ce a recidivat. Maine se interneaza, treb sa o opereze sapt viitoare. Super nashpa, sper sa fie bine si sa nu-i atinga nici o functie vitala. Apoi socru si bunicul (86 ani), au aflat ca trebuie sa se opereze de hernie....si cam atat deocamdata. Oare s-or opri aici necazurile, ca eu nu le mai pot duce.
Ma scuzati ca am fost offtopic, dar simteam nevoia sa ma descarc.Asa ca Iza te inteleg.
Intre toate nebuniile astea a trebuit sa fim si nasi. Noi suntem aia de la spital la bal si de la bal la spital.
Fericita mamica de Lorena Elena 07.11.2008

futuremother spune:
la multi ani !!! pentru EVA de Mirtha!
scuze pt intarziere, la fel urez tuturor celor nascuti in octombrie cu mici peripetii sau foarte natural, bine ca sunt bine cu totii acum la aproape 1 anisor!
mama de Raisa Maria si Rares Florin

anca_27 spune:
Bertha, multzu , cat despre link, l-am folosit la maxim la botez, mai ai idei? Ca fur tot.
Eheeeeee, ai descris exact ce simt si eu pt vitzelusa mea, cand se trezeste, cautand cu infrigurare si cu ganguritul caracteristic de pofta, Maria Sa, Sanul.
Andy, acu, de-am inceput, ma stradui si sa termin. Mi-e mila tare de cozonaceii alergici - stiu ca nu va lipseste mila cuiva - e nedrept, dar toti au parte de mamici luptatoare, trece si alergia asta.
Gynie, finally bucatzele! Ieeeeeeeee!
Iza, Asta e lumea in care traim, si in care, cu egoism natural, gandim, `ce bine ca eu nu`.
Acu 2 sapt nasa lui zibe imi spunea ingrozita - ea asistenta fiind - ca in comuna alor mei, unde sunt 2 dr de familie, sunt cam 10 femei cu cancer de col/san, sub 30 de ani, inscrise la unul.
Deci la Papanicolau cu noi si mamografii dupa ce terminam alaptatul... Medicul meu ginec, inainte sa raman gravi, deci avand vreo 28 pe-atunci, cand i-am spus c-as face un Papanicolau, mi-a spus `o, nu va ganditi inca la asta, sunteti prea tanara`. Acu o sa dau buzna peste el.
Corina, si noi aruncam cereale la greu... uneori mai caut cu privirea cate-o mamica nevoiasa prin parc, iar am de dat, ca z nu mai vrea nimic-nimic dulceag. Eu tot cumpar in speranta ca poate-poate, ea nu si nu.
Hera, a big hug sa le poti duce pe toate, si nu le lua chiar pe toate pe umerii tai... Lorena are nevoie de mami pozitiva si vesela. Haide, o sa fie bine!
O duminica magique, ma duc sa gatesc ceva, I. a scos-o pe z la aer...
Mami de Sara (8 dec 2008)
============
Poarta-ma, mami!

BraveGirl spune:
Hera, . Suntem alaturi de tine....poti oricand sa iti descarci sufletul. Pt asta suntem aici, sa vorbim si de bune si de rele.
Amalia, asa m-a impresionat mesajul tau. Esti o femeie extraordinara, iar David e norocos ca a gasit in tine o confidenta. Rar sunt copii care sa aiba asa incredere incat sa spuna ceea ce au pe suflet
Gynie, felicitari pt primele bucatele!
De cand cu mucii, zanica e tare mofturoasa. Azi la pranz a bagat 2 lingurite de ciorba si a zis cahhh...i-am at 3 pastai de fasole si putina carne d epui, si iar a zis cahhhhhh. S-a pus tasu' pe mancat clatite si a tipat la el, asa ca s-a ales cu jumatate de clatite pe care a mancat-o pe nerasuflate. O tinea in mana si rupea cu gingia ei stirba si molfaia d ezor. Apoi am scos pestele din cuptor sa mananc eu. Cd m-a vazu ta inceput sa arate cu degetul spre farfuria mea si sa tipe: s-a ales cu o bucata maricica d epeste. apoi a cerut restul de clatita ...asta da meniu sanatos
Cel mai nasol e ca nu vrea DELOC fructe. Si nici iaurt sau budinca. Vrea doar supa de pui, ciulama, spanac. Asta mananca si la pranz, si la 18-19. Seara a inceput s aprimeasca canita cu lapte cu o masura de cereale. Sa vad cat o tine minunea, ca ea are mofturi dese
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
POZE CU PRINTESA

elilov3 spune:
ziua buna
ramo tu cum ai scapat de unghii? cum ti-a trecut?..am vb la tg-muresc si la buc la cutismed la o clinica la dr aklem salim.....sa vedem acum unde aleg sa merg...deh grele
hera si iza uff ce de probleme sa treceti cu bine prin ele
ginye felicitari ce tare e stef
eu am racit nu ma intrebati cum, dar am reusit
"Cand uiti de propriile tale defecte devi mandru." Democrit

Mirtha spune:
Fetelor va multumesc ! Nutresc aceleasi sentimente de bine pentru puiutii Cozonacei si ii simt aproape pe fiecare in parte intr-un mod special. Asa cum speciali sunt fiecare dintre ei.
Ca de obicei sunteti minunate. Ce as mai putea sa spun fara sa fiu intr-un fel mai putin cunoscut mie : sentimentala !
Am recitit mesajele voastre din perioada cand eram in spital. Dupa ce : am inceput ! Si acum cand trec prin momente dificile ridic in gand majoretele. Poate veti spun ca sunt un pic dusa iar eu o sa va spun ca aveti dreptate.
Le-am povestit cu lux de amanunte invitatilor ce concentrata in ale pc-ului era cu citeva ore inainte de travaliu , ce frustrare am incercat cand mi-am vazut Evuskinul hranit cu bibele si alintat cu cauciucul , si cum am primit confirmari ca perioada de "cianozare" poate fi depasita fara urmari grave. Au savurat povestile.
Evident ca astazi , dupa ce am deschis forumul si am citit printre picaturi , mi-au dat lacrimile dar..... insotite de un zambet mare pe buze. I-am pregatit supa Evei si in bucatarie zimbeam. M-a surprins si sotul. Si se tot uita curios la mine .Iar mai pleca iar mai venea si nu intelegea . Aveam un zambet lag pe buze , singura in bucatarie printre legume. Inchipuiti-va ce imagine pe bietul om
.
Au fost si vor ramine momente inegalabile , de neuitat. Si cred ca nu intimplator le-am resimtit acut ieri si inca mai persista si astazi , la un an de la nasterea Evei. Am totul clar in minte de la moentul zero , fiecare pas , fiecare miscare , ce am facut , ce am vorbit , ce am simtit. De parca a fost ieri.
Sunt convinsa ca vom impartasi, pe acest forum , multe etape frumoase pline de farmec si speranta.
Trebuie sa recunosc , sincer , ca nu ma asteptam la atit profunda schimbare in viata mea. Si mai ales o schimbare care nu aduce cu sine nimic infricosator. Cel putin asa simt acum la ceas aniversar.
Va pup dulce ! Incerc sa ma odihnesc putin si apoi sa vizionez cu sotul casetele si pozele. Am fost atat de amortiti ca nu am reusit pina in acest moment sa parcurgem nici inregistrarea video , nici fotografiile.
Despre botez in mare pot sa spun ca a fost ok. Ieri desi a fost rece a fost si soare , afara o atmosfera placuta mai ales cand am iesit din biserica. Eva a racnit literalmente cand a fost lasata in cristelnita , era si in perioada ei de somn pe care nu prea a mai reusit sa-l recupereze pe parcursul zilei. Tata popa a transpirat pina a finalizat slujba.
Sa nu uit sa va avertizez : cand cumparati de pe Quelle sa va printati paginile cu descrierea produsului. Eu am avut surpriza cu una dintre rochitele Evei , produsul livrat nefiind identetic la capitolul aspect cu cel din fotografie. Oricum am avut o perioada tip roller coaster cu organizarea botezullui dar intru in amanunte intr-un mesaj ulterior. Pina la coada a fost un botez linistit , placut , intim , numai cu persoane care au o semnificatie pentru noi si cu care in mod real ne-am dorit sa impatasim evenimentul.
Spre seara sper sa putem face o selectie foto si sa incarc ceva poze.
Sanatate puiutilor cu problemute .
Sa aveti o duminica tihnita !
Alina mama de
Eva Ioana
(17.10.2008)
http://family.webshots.com/photo/2298209940105578547KgCCiq
Copilul isi alege momentul cel mai bun pentru a veni pe lume si parintii potriviti pentru a-si implini destinul.

Amalia spune:
Buna mamicutelor!
Bertha super site-ul cu aperitivele! Mi-ai dat niste idei foarte bune!
Si noi ca si tine...maaaare vitelus
! Taaare dulce ai descris!
Ginye felicitari pentru dintisor si pentru primele bucatele! Cu raceala cum mai este? Multa sanatate!
Olivia imi e dor sa te citesc. Ma bucur ca sunteti bine!
Babyzapi, Hera multa sanatate celor dragi! Grele sunt perioadele astea..
Anca foaaarte frumoase le-ai facut aperitivele! Te pricepi, nu gluma! Sigur iti mai vin idei bune, te rog da-le si aici ca acusi vinee 31 si nu stiu ce si cum sa mai aranjez pe masa
.
Andy ai prezentat foarte frumos relatia cu fratele tau. Ma bucur ca va intelegeti bine. Cum spuneai tu este fratele meu mijlociu fata de mine
...protector, un bun sfatuitor.
Monicus pup dulce zambareata mica! Mi-a fost tare drag sa ma uit la filmutele si la pozele cu ea!
Leeloo nu stiu daca este vreun numar pe care sa-l poti numi ideal. Ce putem face este sa incercam sa gasim calea spre echilibru, in masura in care suntem capabili.
Bravegirl sper sa ramana asa si cand o fi mare..
De cand cu aniversarile cozonaceilor nostrii dragi, m-a apucat o nostalgie de nu va imaginati...dupa David...bebelus
. Astazi am vizionat cu David filmul facut cand a implinit el 1 an. Il avem pe 2 CD-uri pentru ca am filmat acea zi aproape cap-coada
. Am stat amandoi cu gura cascata, minunandu-ne ca Luca este copia lui fidela la fata, zambete, vorbe. Mi-a fost drag sa-l revad in postura de bebelus
.
Acum urmaresc cu atentie tot ce scrieti legat de meniuri, de aperitive.. Ii vom serba ziua tot acasa si din lipsa de spatiu, vom imparti petrecerea in 2: de la 10-10:30 chemam nasii cu copii (au tot 2), plus bunicii....spargem gasca in jur de 13:30 si culcam puiul (din pacate, noi stam in sufragerie, deci musai sa plece lumea ca sa-l culcam
)...apoi pe la 17 am invitat finii nostrii care au tot 2 copii. Practic numai rudele noastre apropiate. N-o sa lipseasca sigur baloanele si coifurile!
Va fi obositoare pentru noi scindarea asta in 2, dar pentru el e o solutie buna.
poze
"Oamenii s-ar putea sa nu-si aminteasca exact ceea ce ai facut sau ceea ce ai spus, dar intotdeauna isi vor aminti cum i-ai facut sa se simta."

monicus spune:
Mamica draga te gandesti la toate. Atunci... venim sa va dam o mana de ajutor ce spuneti?
Multumim frumos de cuvinte.
V-a apucat nostalgia.. si cand te uiti ce repede cresc.. trebuie trait fiecare minutzel, fiecare secunda.. la maxa fie sanatosi si voiosi.
Citat: |
citat din mesajul lui Amalia Buna mamicutelor! ![]() Monicus pup dulce zambareata mica! ![]() ![]() Leeloo ![]() ![]() Bravegirl ![]() ![]() De cand cu aniversarile cozonaceilor nostrii dragi, m-a apucat o nostalgie de nu va imaginati ![]() ![]() ![]() ![]() Acum urmaresc cu atentie tot ce scrieti legat de meniuri, de aperitive.. ![]() ![]() ![]() Va fi obositoare pentru noi scindarea asta in 2, dar pentru el e o solutie buna. |
Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008)
pozele mele
Povestea nasterii

monicus spune:
Scuze am apasat un pic gresit... si reiau un pic mesajul.
Mamica draga te gandesti la toate. Atunci... venim sa va dam o mana de ajutor ce spuneti la gatit pentru ziau de nastere a flacaului cozanacel?
Multumim frumos de cuvinte.
V-a apucat nostalgia.. si cand te uiti ce repede cresc.. trebuie trait fiecare minutzel, fiecare secunda.. la maxim. Le doersc tuturor cozanaceilor sa fie sanatosi si voiosi.
Citat: |
citat din mesajul lui Amalia Buna mamicutelor! ![]() Monicus pup dulce zambareata mica! ![]() ![]() Leeloo ![]() ![]() Bravegirl ![]() ![]() De cand cu aniversarile cozonaceilor nostrii dragi, m-a apucat o nostalgie de nu va imaginati ![]() ![]() ![]() ![]() Acum urmaresc cu atentie tot ce scrieti legat de meniuri, de aperitive.. ![]() ![]() ![]() Va fi obositoare pentru noi scindarea asta in 2, dar pentru el e o solutie buna. |
pozele mele
Povestea nasterii
[/quote]
pozele mele
Povestea nasterii