*Cozonaceii iubiti aniverseaza 1AN! LMA! (80)*

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Am intrat special sa urez "La multi ani" printeselor Arianna de BraveGirl si Paula Sofia de criss 703, care implinesc azi 11 lunite, ca si tuturor bebeilor nascuti in zi de 18!

Noi raportam primul dintisor al Anastasiei , fara plansete etc. si cel de-al saselea al lui Raducu, cu plansete etc.

manu
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
http://family.webshots.com/album/570097332OcrkWq

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

BraveGirl si Amalia mersi multumesc.
Hera multa sanatate mamei tale, sa treaca cu bine peste operatie . Cat despre soacra, mare noroc a avut ca s-a ales numai cu vanatai si lovituri, a fost totusi o distanta destul de mare .
Anca wow! Chiar ca dezmat culinar acolo! . Super super ! Si eu care credeam ca pozele cu preparatele mele de pana acum au fost reusite pai se vede ca nu le am domne cu bucatareala : nici talent culinar si nici talent artistic pt decorat...dar ma straduiesc . In legatura cu bolile si necazurile, sincer iti spun ca de cand nu mai sunt copil, nu mai gandesc "bine ca nu eu", ci "de ce Doamne, de ce?" si empatizez de multe ori chiar si cu persoane necunoscute, nu mai spun de familie si prieteni.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela, mamica lui Raphael nazdravanel (23.10.2008)
RAPHAEL IUBITEL
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Babyzapi Hera multa sanatate celor dragi! Sa treceti cu bine peste aceste greutati!

Ami suntem in acelasi stadiu: muci si tuse. E rau ca nu doarme noaptea ca se ineaca de la mucisori sau se trezeste din cauza tusei. Maine mai bagam o vizita la dr de fam. Vedem ce zice. Marti avem programare si la pediatru.

ginye mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

Din nou cu intarziere ajung sa ii urez si Evei La multi ani! Sa fii sanatoasa, fericita, sa-ti aduca viata numai impliniri si bucurii.

bertha, , multumesc de intrabare. Suntem pe aici, doar ca in weekend recuperam timpul c tati.Facem totul in 3: cumparaturi, mancare, curatenie, etc si asa greu ajung la calculator. Weekendul asta am amenajat un acvariu pt copil, cel putin asa ne scuzam, zicem ca e pt el.

Amalia, am citit si mesajul tau despre confidentele lui David.Ai un copil minunat, bine, ai doi copii minunati, dar David este deosebit.SA-ti traiasca amandoi si sa-ti aduca numai bucurii, iar eu sunt convinsa ca ai sa gasesti echilibrul in deciziile pe care le vei lua, astfel incat si DAvid si Luca sa isi primeasca portia de zambete.

Hera, Babyzapi, sper sa treceti cat mai repede si mai usor peste perioada dificila, si asa cum s-a mai spus, sa va ganditi ca aveti acasa, fiecare cate un bebelus, care are nevoie de voi.

Sanatate multa bebelusilo si copilasilor bolnavi.

_

Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze

Povestea povestilor

6 luni si 10 zile,68 de cm si 8100 gr. 8 luni, 74 de cm si 9100gr. 9 luni, 75 de cm si 9300gr.10 luni, 76 de cm si 9700gr. 11 luni, 76 de cm si 1100 gr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui babyzapi

Anca wow! Chiar ca dezmat culinar acolo! . Super super ! Si eu care credeam ca pozele cu preparatele mele de pana acum au fost reusite pai se vede ca nu le am domne cu bucatareala : nici talent culinar si nici talent artistic pt decorat...dar ma straduiesc . In legatura cu bolile si necazurile, sincer iti spun ca de cand nu mai sunt copil, nu mai gandesc "bine ca nu eu", ci "de ce Doamne, de ce?" si empatizez de multe ori chiar si cu persoane necunoscute, nu mai spun de familie si prieteni.

O Doamne, n-am vrut sa sune asa insesibil , departe de mine gandul, ideea era ca nu stim ce e dupa colt niciodata, acu e necazul altora, acu e al tau... In fine, nu mai dau edit acum, imi pare rau c-a sunat asa `cruel`...
Cat despre talente culinare, look who`s talking , pai cine-a dat frantzujii pe spate cu sosul de iaurt si usturoi, fasole frecata pusa in paharele si aranjamente cu servete legate de eram toate pe spate pe-aici...
Of, sanatate multa, haide cu vesti bune!

Mami de Sara (8 dec 2008)
============
Poarta-ma, mami!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miky-ea spune:

Olivia,!
Ginye,felicitari pt dintisorul lui Stef si ppt progresele cu mancarea!Multa sanatate!
Ama,ca de obicei,m-ai impresionat cu modul in care ai povestit de puii tai.Se vede ca esti o mamica extraordinara!
Isa si Hera imi pare rau sa aflu de atatea probleme,va urez sa aveti multa putere si sanatate celor dragi!Sa auzim numai de bine!
Bertha,cand am vazut site-ul am rams .Superbe idei.
Anca,ai talent la bucatarie,clar!
Monicus,f frumoase filmutele si pozele cu printesa umblareata!

Mamica fericita a printesei Bianca Alexia
http://good-times.webshots.com/album/569856510OLRmQy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

Uitati cum se mananca merele la noi. Liviu l-a spalat pt el, dar l-a lasat pe canapea sa se duca sa-si ia telefonul, suficient timp pt David sa puna manuta pe el si sa inceapa sa roada. Dupa ce l-am curatat de coaja l-a ros cam doua treimi.

Am editat ca am pus link-ul aiurea.
_

Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze

Povestea povestilor

6 luni si 10 zile,68 de cm si 8100 gr. 8 luni, 74 de cm si 9100gr. 9 luni, 75 de cm si 9300gr.10 luni, 76 de cm si 9700gr. 11 luni, 76 de cm si 1100 gr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Manumanu pupam dulce Raducu si Anastasia si o pt. mami draguta si atenta . Da azi am implinit 11 luni ...mai un pic si sarbatorim 1 an Doamne ce repede trece timpul !
Bravegirl o si pt. colega de zi de nastere !

Criss de Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez si nu numai
PovesteaNasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andy08 spune:

Amalia:

Hera, Babyzapi:

Babyzapi: Uf! Alergiile astea! Abia astept sa scapam de ele, ca ma storc de puteri. Eu cand am zis ca l-am testat pe Andrei de ou, am vrut sa zic ca i-am facut test de alergie si a iesit pozitiv. Nu am avut curaj sa ii dau fara sa vad daca e alergic sau nu. Am zis ca la un an o sa ii dau galbenus (un pic de tot) si peste cam tot atunci. Sa vad ce reactie are, daca are una. Ca testele astea de alergie sunt orientative. Adica poate sa fie test pozitiv si copil fara reactie si test negativ si copilul sa reactioneze la alimentul respectiv. Andrei de umple de bubitze de la mar. Si i l-am dat doar fiert. Am incercat de 4 ori sa vad daca asta e cauza bubitelor si am vazut ca da. La testulde alergie la mar a iesit negativ. Deci probabil ca are o intoleranta doar, dar reactia pe piele e puternica. Lasa ca cresc ei mari! Chiar ma uitam ca voi saptamana viitoare impliniti 1 anisor. Mare Rapha cel frumos! O sa incerci sa-i dai ceva lactat sau mai astepti?

Anca:

Darling, cum mai sunteti?

Andy, mami de Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturasha23 spune:

Cu intarziere, urez si eu Evei La multi ani! Sa fii sanatoasa si norocoasa!

Mergi la inceput